Špaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Js naredim. Sam se morm prej ene 15 minut raztegovat oziroma ogrevat da neb pršlo do kakšne poškodbe, ker sm jo enkrt že mela in neb rada še enkrat mela tistih bolečin....
Vaje za to je pa raztegovanje nog. pač ne vem, greš tko da počepneš, eno nogo maš stegnjeno ta drugo pa skrčeno in se zmer bl trudiš do tal pridt.... pol mal menjavaš, pa probavaš usakič mal bl stegnt obe nogi.
Vaje za to je pa raztegovanje nog. pač ne vem, greš tko da počepneš, eno nogo maš stegnjeno ta drugo pa skrčeno in se zmer bl trudiš do tal pridt.... pol mal menjavaš, pa probavaš usakič mal bl stegnt obe nogi.
-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
jaz niti po 10letih plesa nisem mogla naredit moške špage, ker imam preveč zaprte kolke.proti koncu mojga plesnega življenja mi je ena od trenerk pokazala par vaj, ki so mi v enem tednu vsakodnevnega izvajanja mal bolj odprle kolke.nevem če bi kaj ratalo,če bi to počela celo leto,mogoče bi ankrat celo prišla do moške špage....drugače pa ženska na be nogi-kein problem
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Jst nisem samo hlod, sem še trda ko fosil. da se mal raztegnem, me ne sestavte več skupi. Sej razmišlam, da bi mogla delat na gibljivost, sam se ne spravit trenirat tega.
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Hm, nrdim obe špagi brez problema. Pa verjetn na gibčnost upliva to da se tud kr dost s športom ukvarjam
Drgač pa je treba itak postopoma špago delat pa ogret mišice, ne pa forsirat kr tko k eni probajo.. pa pol pride do poškodb pa to. Najprej mišice dobro ogret pol pa delat fajn vaje za gibčnost pa za raztezanje teh mišic. Pa počas bo že šlo ^^ Malo po malo
Drgač pa je treba itak postopoma špago delat pa ogret mišice, ne pa forsirat kr tko k eni probajo.. pa pol pride do poškodb pa to. Najprej mišice dobro ogret pol pa delat fajn vaje za gibčnost pa za raztezanje teh mišic. Pa počas bo že šlo ^^ Malo po malo
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
js naredim obe. fora je sam v razgibavanju, ce se bos redno vsak dan razgibavu, jo bos naredu brez problema (vsaj pri meni je blo tako, pa nism nikol kake gimnastike al pa kaj tekega trenirala, sam enkt mi je skocil v glavo, d jo hocem nrest).
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^"split" - ful nekoristno, ker ti bo še svašta drugega zraven pokazalo, zato išči še s ključno besedo "gymnastics" ali besedno zvezo "how to".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov