Špaga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Pri meni nikol ni obstajal čas ko sem lahko nardila špago. Oh ja, moje gibčnosti (če temu lahko tko rečem) je vsak let manj.
- gimnastičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 2. 2006
- Kraj: Vrhnika
jst tud nardim obe špagi, sam se morm prej mal ogret.res pa je, da ženske špage na levo noge nism nikol v življenju nardila...joj joj
Tudi če ne veš kaj početi, počni to očarljivo!
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
moško in žensko na levo nogo ..na desno pa nemorem več , učasih pa sem. ...pač balet
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Z lahkoto...par let nazaj Trenirala sem gimnastiko in mam še zdej boleče spomine kako so nas mučli s špago.. Bi jo pa tud zdej nrdila, če bi se mal potrudla
-
b_5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2008
no jst sm tudi nardila špago na desno (žensko) še pred kratkim,, z lahkoto po ogrevanju seveda..moške pa niti ne...zei pa n vem če nardim kr sm mela poškodbo ravno v desnem kolenu..bomo vidli..
mislem d je to zlo odvisno od genov in te gibčnosti in usega a ti uspe al ne..
tistim k vam malo manka..povem ku sm jo jst nardila u 1.
najprei pejte tečt tko eno urco d se res dobro ugrejete in pol malo teh vaj kakršnih koli.pol jo boste z lahkoto nardile..
srečnoo
mislem d je to zlo odvisno od genov in te gibčnosti in usega a ti uspe al ne..
tistim k vam malo manka..povem ku sm jo jst nardila u 1.
najprei pejte tečt tko eno urco d se res dobro ugrejete in pol malo teh vaj kakršnih koli.pol jo boste z lahkoto nardile..
srečnoo
-
etny - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 6. 2008
b_5 napisal/-a:tistim k vam malo manka..povem ku sm jo jst nardila u 1.
srečnoo
hja, to ni glih tko. Če si nasplošno gibčen gre, če pa ne...
jst učim ritmično gimnastiko in nekatera dekleta se lahko še tok trudjo in ogrevajo, pa špage ne naredijo. pri nekaterih traja zelo dolgo časa, da jim jo use narest!
pazljivo z raztegovanjem, če pretiravate loh štaknete precej resne poškodbe.
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
ok, večinoma je verjetno res odvisno od tega, koliko si po 'naravi' gibčen, se pa ogromno da tudi z vajo spremenit. eni bodo res potrebovali več časa in ne bodo prišli do takih ekstremov, kot naravno gibčni, vendar to ne pomeni, da ne morejo ogromno napredovat. "nisem gibčen" je dostikrat izgovor za prehitro odnehanje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov