snowboarding
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
^^Aja, drugače je okvirna cena ... oz. že zelo dobro želvo se da dobit za kašnih 20k. Jst sm svojo dobila iz tujine, si je nism sama kupila, tko da sm si pol eno drago zbrala ... Pri nas sm pa gledala, da so že res dobre okol 18. Tko da, če bo kdo hotu kupovat, brez veze dajat 40k oz. tm okol ... sam tok za info o teh želvah.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
miikena napisal/-a:nogica napisal/-a:Moja želva je bla 40k. Sam sej je vseen, kok stane želva, važn da je moj hrbet na varnem!
Nogica, to itak, da je varnost na prvem mestu.. Sam me je tko okvirno zanimal, kok stane, k nisem mela predstave o tem, kok nej bi bla prbližna cena te ževle..
jz sm svojo prek blue tomato narocila in sm dala okol 20 000, pa mam jo od burtona...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
krfjolca napisal/-a:Aha, hvala ...
A ima kdo kako slikco, kako to izgleda?
Jaz sem med bolj štorastimi na dili, pa se ne sliši tako napačno ...
Ej res je, mene tudi zanima kak stvar izgleda.. ker sem lani kar parkrat lepo priletela na trtico...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
boardam 5 let, zdej bo 6 to sezono freestyle.. btw, če kera kup buce woman's moto Burton model sivo-rumene nej se javi cifa 38
jzt bi tud želvo rabla.. me bojo letos začel jumpat učit me is so fuckin' sceard
aja, btw nogica jzt sm bla članica snufra.. sam sm sla vn.. ni blo več ta prave družbe na izletih
jzt bi tud želvo rabla.. me bojo letos začel jumpat učit me is so fuckin' sceard
aja, btw nogica jzt sm bla članica snufra.. sam sm sla vn.. ni blo več ta prave družbe na izletih
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
sQo`` napisal/-a:boardam 5 let, zdej bo 6 to sezono freestyle.. btw, če kera kup buce woman's moto Burton model sivo-rumene nej se javi cifa 38
kokr jz vem snurf cist propada...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
diver - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2005
lally napisal/-a:boardate? ste ze kdaj? kaj si o boardanju mislite? ker stil vam je vsec?
firme opreme?
razpiste se...
sama bordam ze 10 leto, to mi je res najlubsi in najbolsi sport, res sm se najdla v tem...
Jap... bordan ze od leta 1996... vozim Burtona... na mehke vezi... mamo svojo klabo borderje... k bordamo vsak let skupi...
-
Fantk - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
ehehe bordam pri ER klubu.
tko no, furat sm se že naveliču, in večalmn vs denar zapravm, da furam po parkih (skakalnice-kickerji, halfpipe (_) <- take oblike, in štangah).
zdle bomo mel s klubom potovanje na ledenik Dachstein, kjer se bo dogaju Pleasure Jam.
tista pena pa nima veze. nabavš si "želvo" -> http://mirror06.redprotection.com/image ... 111301.jpg
bord mam pa Forum.
tko no, furat sm se že naveliču, in večalmn vs denar zapravm, da furam po parkih (skakalnice-kickerji, halfpipe (_) <- take oblike, in štangah).
zdle bomo mel s klubom potovanje na ledenik Dachstein, kjer se bo dogaju Pleasure Jam.
tista pena pa nima veze. nabavš si "želvo" -> http://mirror06.redprotection.com/image ... 111301.jpg
bord mam pa Forum.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov