snowboarding

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 30. Dec. 2008 22:05

Ja, sama se učim. :wink: S tem da ni preprosto biti samouk. Lažje je, če ti nekdo podaja smernice ko si na bordu, kot pa ko se moraš sam znajti (in se pobirati :D). Ampak mene ni motilo in me tudi zdaj ne. Če se neke stvari lotiš, ker si si jo dolgo časa želel poskusiti (že leta in leta), potem se je lotiš tako, da jo tudi izpelješ. :wink: Vsaj jaz nisem takšen tip človeka, ki bi takoj obupal, niti sčasoma ne obupam.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 02. Jan. 2009 14:56

Trenutno sicer smučam sam bi pa zlo zlo rada prešla na bord...bolj mi je všeč...pa ne vem če je težje oz kakor koli.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 05. Jan. 2009 22:32

Js še v življenju nism stala na smučkah, kaj šele na bordu, mam pa ogroomno željo se naučit bordat. Torej, se je zlooo težko naučit?
Je grozn? :)
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 05. Jan. 2009 22:41

Ni težko...je pa fajn na začetku vzet kkšno uro tečaja, al pa pocukat za rokav kkšnga kolega/kolegico, ki zna...ker je velik lažje kot pa, če se matraš sam... :P
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 06. Jan. 2009 13:09

Waw, hudo ... Zdej v bližnji prihodnosti ( mogoče že dones? ) bom nabavla uso uniformo ( :D ) oz. opremo.

Ja, sem se nekej že menila s prijateljico, k pa zadevo obvlada...

Ampak me še zmer skrbi, k sm že po naravi štor, da bom še tm izpadla štor in se ne bom naučila :/

Lp
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 06. Jan. 2009 13:41

^^ Js ti predlagam, da si najprej sposodiš opremo, vidiš če je to res zate, potem pa se odločiš za nakup svoje, ker ni glih pocen vse skupaj.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 06. Jan. 2009 14:39

*hox* napisal/-a:^^ Js ti predlagam, da si najprej sposodiš opremo, vidiš če je to res zate, potem pa se odločiš za nakup svoje, ker ni glih pocen vse skupaj.

Točno tako. Vsaj jaz sem tako na začetku naredila. Ne moreš kupiti opreme za nekaj, česar še niti poskusila nisi (celotna oprema kar nanese €) in ne veš ali ti bo všeč, poleg tega če ne misliš vztrajat in ti ta šport ne bo všeč, je škoda dat toliko denarja (ali pa tvojim staršem). :wink: Poleg tega je treba računat tudi na to, da je že sama karta draga in če se ne boš mela možnosti na sezono it bordat več kot 1x ali 2x ali 3x, potem se ti ne splača kupit opreme, ker ti bo doma ležala in se bo prah nabiral na njej. Raje si v kakšni trgovini s športno opremo izposodi opremo ali pa od katerega kolega, sorodnika, lahko pa si tudi (vem samo za Roglo, sem pa prepričana, da majo tudi na drugih večjih slovenskih smučiščih) pri hotelu Planja še isti dan izposodiš opremo, ker je je dovolj. :wink:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 06. Jan. 2009 14:47

^^ Mislim, da si lahko kar na vseh večjih smučiščih izposodiš opremo (Krvavec, Kranjska gora, Cerkno - za te sem 100%).
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 06. Jan. 2009 15:55

Kuk pa stane to, da si izposodš?Nimam predstave.Bi tut rada probala bordat...
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 06. Jan. 2009 15:56

Kuk pa stane to, da si izposodš?Nimam predstave.Bi tut rada probala bordat...
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 06. Jan. 2009 16:01

^^ Krvavec - cenik izposoje opreme. Se pa cene pomoje bistveno ne razlikujejo, ampak imajo povsod približno enake. :)
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 06. Jan. 2009 16:04

No ja sej spet ni tuk drago kukr sm misla..Sam smučarija.bordanje je kr drag šport, da nabavš opremo+to da greš še parkat na sneg :?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 06. Jan. 2009 16:06

Cene se malo razlikujejo. Na Krvavcu te stane komplet za bordanje (bord pa buce) 17 € za poldnevno bordanje, na Rogli pa 15 € (čeprav sem jaz plačala 13 € prvič, ker je verjetno na uro in so mi odbili pri ceni, ker se nisem bordala cele štiri ure, ampak sem bord vrnila že malo prej).
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 06. Jan. 2009 16:08

Damyanchyka napisal/-a:No ja sej spet ni tuk drago kukr sm misla..Sam smučarija.bordanje je kr drag šport, da nabavš opremo+to da greš še parkat na sneg :?

Ja sej smučanje tut ni pocen, moraš glih tko vso opremo nabavit, pa zna bit včasih še dražja.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 06. Jan. 2009 18:57

Sej sm napisala, da zadeve na snegu niso pocen. Upam, da mi enkat uspe da bi večkat šla pa da se še bordat naučim..

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov