snowboarding

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 20. Mar. 2008 0:29

Aja, boga ...? Men se pa sploh ne zdi, razen, da ga zadne cajte vreme čist preveč serje in usak vikend upam na nou podvig, pa me pol zabije petnajst plusa al pa petnajst minusa :? . Ta vikend konkretno pa - sneg!? Jeeei :roll: , not. Upam, da ga nameče do konca, se razjasni in grem nasledn tedn še mal naokol. Sigurno pride še par dni Katschberga pa Kanina, slednji mi je oblublen že od začetka sezone in verjamm, da se spele enkrat do prvomajskih.

Sekhmet, predlagam ogled saj kšnga trailerčka, če ne že ceuga snb muvija, garantirano potegne not :wink: in že peglaš dilo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 20. Mar. 2008 0:33

Mah dej no, če ga pa ta vreme tko serje no, dva dni se že vozma v en hrib čekirat celca pa nč...kje te bo pol kej potegl...še največ od vsega bi odnesla, nekt v puščav...da bi mi bilo farbnblint biti :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 20. Mar. 2008 0:49

Puščava saks, kr gre baje prepočas :D .

Drgač pa, če ti je kej u tolažbo, js ta prauga, ta hudga, ta lepga in ta veličastnga ceuca nism furala že od predlanske zime :cry: ... spomin nanj počasi bledi :( .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 15. Dec. 2008 15:17

Huh, sem se kar malo pomatrala, da sem našla tole temo, ki sem jo enkrat pred leti že brala (mislim, da sem že tudi nekaj o opremi spraševala). V glavnem, stvar je taka... smučam že enih 13 let, o bordanju pa govorim kako bi probala že od takrat, ko se je sestra prvič spravla na bord (to je blo kakih 9 let nazaj). Po parih letih je nehala bordat, ker si je poškodovala hrbtenico in izgubila strah pred bordanjem IN smučanjem, jaz pa mam še vedno željo, da bi poleg smučanja znala tudi bordat, pa tudi zanima me kakšna je razlika oz. kakšen je feeling. ;D Na žalost več ne bordata ne sestra ne bratranec, ki jo je takrat naučil vseh osnov in kasneje veščin, tako da sem sama več ali manj prepuščena sama sebi, če hočem kaj oz. kje začet... Zatakne se že pri tem, da niti moji domači več ne hodijo smučat, tako da je to že prvi problem, da bi sploh smučala (letos marca sem nazadnje), kaj šele bordala. Zanima me, če je kakšen inštr. bordanja iz bolj SV konca (ali pa četudi ni inštr., pač pa obvlada stvar), pa da se hodi na Roglo bordat, ker mi je to še najbližje. Ali pa vsaj kdo, ki bi se z mano skupaj učil bordat, da bodo začetki lažji. :supercool: Anyone?
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 20. Dec. 2008 18:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Dec. 2008 18:03

Jst ti ne bi mogla pomagat, kr res nikol ne zaidem na Roglo :D .

Hjooo, letos sm bla na dili sam enkrat, pa še to dva mesca nazaj :( .

Dečko je praktično usak konc tedna nek po Avstriji, Franciji, žou pa zaenkrat ni blo možnosti, da bi me sabo uzeu, sva planirala interno furo začetek tega tedna, yeah, prekrasno vreme, ta vikend, ko bi pa lahko šla zravn u BKK, gre pa na ski legends u Sarajevo ;( .
Sicer se baje obetajo lušne destinacije u novem letu, ampak men se že saj en mesec tooook borda, da se mi je dila kr sama s stene snela :P .
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 27. Dec. 2008 22:40

Tamala_mrha .. A gor (na Rogli) si pa ne bi najela enga inštruktorja bordanja? Klik.
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 28. Dec. 2008 9:35

Jaz bordam približno dve leti in sem zares navdušena. Od malega sem smučala, a me to ni tako navdušilo kot bordanje. ^^ Filing je dost bolši, pa prej sm obvladala situacijo :D Pa še borderji so hudi :oops:
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 28. Dec. 2008 21:23

^^ Ja, sploh taki, k majo najhujšo opremo pa furajo čist zajebanga tipa pol se pa ne znajo s sedežnice dol zapeljat :roll: :lach: . Drgač pa jst tud že bordam enih 9 let pomoje...ampak sem bla letos sam enkrat pa še to v začetku novembra... :?
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 28. Dec. 2008 21:54

jz pa zdej ene 4leta bordam
sam se nebi glih hvalla kk obvladam:) ..znam tok da se pelem pa posedežnici tud znam it dol ..no razn učash tud paden:p hehe
sam neupam si pa neki ful hitr pelat :/
tko da pol zna bit kr problem najt enga tazga za zravn mene k bi se tud lepo počas po klačku dol furu hehe
k frendi bl smučajo in to gre vse hitrej sam pač me morjo čakat:p
grem pa zdej u tork na kanin ..prvič u tej sezoni
zani sm bla pa tud sam ene 2x
bi blo treba mal večkrat prakticirat heh
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 29. Dec. 2008 11:12

*hox*, hvala za link. Mogoče mi pride še kdaj prav. :wink: Drgač sem samouk (v torek gremo spet mal na sneg) in kar gre nekak... na sidro pa sedežnico mi ni problem, prej bi rekla, da sem se na smučkah pred leti ful ubadala s tem kako dol :D Drgač mi pa grejo na živce eni đeksoni, ki se peljejo mim tebe (oz. pred tabo), toliko da ne preko tebe in ti zaprejo pot, da skor padeš... pa že ko sem še smučala, sem večkrat naletela na take kretene, ki se ne znajo vozit po svoji strani proge, čeprav je placa več kot dovolj. :roll:
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 29. Dec. 2008 11:15

*hox* napisal/-a:Tamala_mrha .. A gor (na Rogli) si pa ne bi najela enga inštruktorja bordanja? Klik.

A jaz to prav vidim, da je pri individualnih urah tečaja za plačat 90 €? :eek: To je za en dan ali kako?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 29. Dec. 2008 12:11

Lilah napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Tamala_mrha .. A gor (na Rogli) si pa ne bi najela enga inštruktorja bordanja? Klik.

A jaz to prav vidim, da je pri individualnih urah tečaja za plačat 90 €? :eek: To je za en dan ali kako?

Kolikor sem jaz razbrala iz razpredelnice, je 90 € za 4 ure.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 29. Dec. 2008 22:08

Pr dveh mojih biuših (sta bla učitla snb), je blo u glaunem tko, da so jima plačal karto, pol sta si pa uzela neki cajta, da so mal potreniral, umes pauza, par fur za lastn užitk, pa spet mal učenja ...

Se pa baje kr splača. Če ne drucga, kšna modrica pa nakraužlan žiuc mnj :)

Tamala_mrha napisal/-a:Drgač mi pa grejo na živce eni đeksoni, ki se peljejo mim tebe (oz. pred tabo), toliko da ne preko tebe in ti zaprejo pot, da skor padeš... pa že ko sem še smučala, sem večkrat naletela na take kretene, ki se ne znajo vozit po svoji strani proge, čeprav je placa več kot dovolj. :roll:

To prznam, da tut jst kdaj nardim, ne zanalašč, ampak učasih pač ne znese. U useh teh letih še nobenga nism zahklala, pa kokr mi je znano, tut nobenga ni spodnesl zarad mene.

Se je pa tut men že zgodil, da mi je kšn smučar pržgou od zadi in se mi zapelu čez dilo. Nazadnje lih zdej, na božični bordariji, pa nej povem, da ni blo prou nobene gneče in ni šlo za "izhod u sili" :? .

Sm pa po treh letih (se mi zdi) končno spet mal ceuca furala. Sicer z eno salto nekje "na poti", ampak ja, oh, pure pleasure.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 30. Dec. 2008 18:42

Jaz sem pa ravno danes spet bla na bordariji in mam spet kakšno modrico več (mogoče pa je to samo tak filing, ker me vse boli). :D Zdaj nisem več toliko na riti, edino obrati me še stanejo marsikaterega padca. Jao, kdaj mi bo to ratal nimam pojma, sam volje pa ne mislim izgubit, ker zdaj primerjam s smučanjem, pa sem se ga po 13 letih res naveličala. Ni več izziva. :wink: Pri bordanju je pa spet nekaj drugega, je treba znat lovit ravnotežje itd. :D
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 30. Dec. 2008 21:49

A ti se sama učiš? Jaz ne bi mela poguma pa volje, bi pol že raj mela koga, ki bi me učil - kakšn inštruktor bordanja.

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov