snowboarding

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 27. Dec. 2006 13:45

Ewchk, se najde.
Drgač mam pa jz cifro od enga, k ma to šolo gor čez pa se lah z njim zmeniš (za vsak slučaj al pa kej) .. Povej, če rabiš, pa ti jo pošljem na zs. ;)
Pa tle na Krvavcu se je blo men res fajn učit (zadela sm enkrat nekje 5ur učenja), k so vsi tko povezani pa še čajčka & kak piškotek dobiš, ... :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 28. Dec. 2006 10:00

Dej pošl mi jo ja... Sicer bom šla šele konc januarja ko bo konc z izpiti, ampak mi če bom že zdej mela cifro ne bo nč škodl :) Hvala ti!
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 29. Dec. 2006 16:25

jaz tudi bordam...sicer slabo ampak se trudim
Ful mi je žal da letos ni snega. Kljub temu da je mb pohorje kao odprto mi je brezzveze ko je tisti leden sneg, izven proge pa vse zeleno. Mogoče pa še bo kaj :?
nanc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2005
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a nanc » 29. Dec. 2006 16:31

ja jz sm pa kao letos začela...lani sm mal, sam ne na smučišču...zei pa sma bla 2x na rogli in prvič je blo res ful kr neki, kr me je FUUUL metalo(siva kolena, nabita zapestja :D :cry: :D ) no dans pa sm bla drugič, pa je blo ful bolš že... že znam levi zavoj :) :) :) sam me je še vseen metalo pa to...ampak upam, d bo čimprei bolš :) :D drgač pa je ful noro :D aia, mam pa free ride
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 17. Jan. 2007 14:09

gledate kaj SP? včeraj je Rok Flander postal svetovni prvak v paralelnem veleslalomu, danes pa se mu obeta še ena medalja in sicer v paralelnem slalomu(je že v polfinalu). :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Jan. 2007 17:42

Jp, bronasta. Sam tega nkol nism gledala, k mi ni zanimiu. Freestyle je dost bol.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 18. Jan. 2007 20:51

Letos še nisem uspela pobegnit na sneg (mogoče zato, ker ga ni! :D )
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 18. Jan. 2007 20:55

O, je, je, sam bl tak "hibrid" - mešanca zemle pa kamnou :D Če ma kdo preveč keša, pa mu ni škoda dile, pol se da kr skos hodt, u nasprotnem primeru pa... odpade. Drgač pa se js tolažm, da ga itak druk tedn zadost vrže, da bo powder pa takoj letim gor (na Krvauc)... In bo zima, zima bela.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 21. Jan. 2007 18:32

Aloha napisal/-a:Drgač pa se js tolažm, da ga itak druk tedn zadost vrže, da bo powder pa takoj letim gor (na Krvauc)... In bo zima, zima bela.

veliko se nas takole tolaži, upajmo, da ne bomo razočarani :)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 21. Jan. 2007 18:50

Jaz sem že čist obupala da bom še kaj bordala letos. :( Še sreča da sem pred novim letom enkrat šla, takrat je še blo nekaj snegeca... zdaj pa nič nič, smrk. :/
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 21. Jan. 2007 20:14

Zdej pa res ni treba več jokcat, glede na to, kašn vreme je za druk tedn napovedan... pa tut če dol nau tok snega, se bo usen shladil in ga bo u hribih itak vrgl pa še umetnga se bo dal delat.

Js letim takoj u četrtk, petk, k neha snežit, da sfuram kej ceuca še predn ga ostali zvozjo :freude: In otvorim sezono - letos sm res nenormalno zgodna :roll:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 21. Jan. 2007 21:27

Ma ja, saj pri napovedih je neki snegec narisan. Samo kaj ko so poleg temperature 5 in več stopinj? Meni ni jasno kak bi pol naj sneg padal.
Pustno se presenetit, itq je vse mogoče glede na to kak noro vreme je letos. :roll:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 21. Jan. 2007 21:50

Ja, temperature so za ns tle dol, u hribih so pa načeloma nižje (če ni kšne inverzije), tko da če je okol nule, se da že lepo snegec delat ...

Bo, bo, druk tedn pa res bo :gut:
madgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a madgirl » 22. Jan. 2007 12:00

ja letos smo pa res vsi friki na zimo lohk do konca razočarani...pomladne temperature sred zime :eek:
več ko premišljujem o lanski sezoni bolj se slabo počutim :cry:
še bolj pa se slabo počutim ko vidm mojo sezonsko, še niti enkrat uporabljeno...ah...katastrofa!!!!!!
letos sm bordala nekaj okol 6, 7 dni na krvavcu, sam me je minil ko sm mela vsakič bolj zdrajsan bord od skal po smučišču.
v upanju na mal boljše razmere sm bla še en teden v avstriji, pa da ne govorim,rajš sm pršparala eure, svoje kosti in bord, tko da sm karto kupila samo za 3 dni, ostale dni pa sm si sposodla od kolegov in nardila 2, 3 fure :razz:
konec sezone se upam da odpravljam nekam v švico...francijo...mislim da prej v švico, še nisem bla, in baje da majo dost snega letos :?: a ve kdo kakšne so kej razmere?je bil kdo letos?
lani sm bla v franciji-les2alpes; definitivno najhujši park v evropi :eek:
lep borderski pozdrav :razz:
Papabear
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Papabear » 24. Jan. 2007 21:29

Zdravo dekleta :D waaauuu kakšna debata o boradnju :D :D zakooon :!: ...

Če ste navdušene nad bordarijo, na naši strani (http://www.mungo.si) nekaj koritnih informacij o trenutnih razmerah, kšna fajna slikca...lahko pa si dol potegnete tudi slovenski snowboard film v katerem je predstavljena slovenska freestyle scena...http://www.mungo.si/loka_crew

Komentarji filma zelo zaželjeni!!

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov