snowboarding
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
Yancha napisal/-a:Men je tud fantastično boardat...obožujem sneg! Edin probleme mam s sedežnico-k je treba dol stopit,se zmeri zložim po tleh,k sm prpeta na dili in me obrne .
mej eno nogo odpeto... stop dol, se pozen in dej nogo sam gor v sredini na dilo... pa ne se na robnik postavt pa bo
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Aaaa, kdaj bo sneg?
Tok me že razganja, že cel oktober me je vlekl na bord, zdej pa še tok bolj. Komi čakam, da bo kej snegca tut pri nas.
Tok me že razganja, že cel oktober me je vlekl na bord, zdej pa še tok bolj. Komi čakam, da bo kej snegca tut pri nas.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
Sva se pogovarjali s prjatlco, sam .. prevoz, prevoz.
Mogoče mi rata najt koga za naslednjo soboto ..
(če je pa slučajno tle kdo, ki ma plane it pa plac v avtu pa msg me, prosim )
Mogoče mi rata najt koga za naslednjo soboto ..
(če je pa slučajno tle kdo, ki ma plane it pa plac v avtu pa msg me, prosim )
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
A zorganiziramo en skupen odhod v Avstrijo?
Jz drgač nimam prevoza tja sploh pa bi res že zdej took šla.
Skinny, mene tut že zlo nervira, k noče dat vreme niti mal upanja, da bo kej snega počas. Bah.
Skinny, mene tut že zlo nervira, k noče dat vreme niti mal upanja, da bo kej snega počas. Bah.
- thebest
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
miikena napisal/-a:A zorganiziramo en skupen odhod v Avstrijo?
to pa mogoče ni tak slaba ideja cosmo smuka mogoče bi cosmo kaki popust zrihtal...na skupino pa to...
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz tudi bordati! No na začetni ravni sem, ker sem lani na koncu sezone začela.. al ok, bo počasi, če bo tako vreme res počasi ja...
Mam pa tudi jaz probleme s temi vlečnicami .. zmeraj padem, še posebej na onem sidru al kaj je. Lepo mi je uspelo priti z vlečnice le na Pohorju, ker je čist majhen bregec tam ko dol greš.
Mam pa tudi jaz probleme s temi vlečnicami .. zmeraj padem, še posebej na onem sidru al kaj je. Lepo mi je uspelo priti z vlečnice le na Pohorju, ker je čist majhen bregec tam ko dol greš.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Jst se nisem pa še nikol bordala, ampak imam ful veliko željo, da bi znala. Letos ko sem si pa končno kupla bord pa ni snegeca
P.S: Upam da si ne bom kaj zlomla
P.S: Upam da si ne bom kaj zlomla
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov