snowboarding
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
ja ma tud mentaliteta smučarjev ni lih pr pravi
sm bordala lani in je biu lih neki led, pa ga nism opazla in sm šla ponesreč tja.. sm padla, use me je bolel,.. pobrat se nism mogla.. in uni smučarji nč.. usi šibajo mimo, sploh se noben ne ustavi, prou tist.. kt da me ni sm misnla prou popizdt..
še dobr, d je biu moj tip tm, pa d me je pršu pobrat pol, ko se je spustiu dol..
(in zlom roke sm mela )
... tolko še pol o smučarjih...
gledajo in ni šans, d bi se ustauli..
sm bordala lani in je biu lih neki led, pa ga nism opazla in sm šla ponesreč tja.. sm padla, use me je bolel,.. pobrat se nism mogla.. in uni smučarji nč.. usi šibajo mimo, sploh se noben ne ustavi, prou tist.. kt da me ni sm misnla prou popizdt..
še dobr, d je biu moj tip tm, pa d me je pršu pobrat pol, ko se je spustiu dol..
(in zlom roke sm mela )
... tolko še pol o smučarjih...
gledajo in ni šans, d bi se ustauli..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ja sej, to pa zato ker smo kao nori zarad takih kot sta ble naprimer unidve! Mislim halo...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
lih ju3 picim v italijo na kronplatz za en tedn! komaj cakam... upam da bo dost soncka za vzganjat vragolije na snegu in bordu
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
sweet_kitty napisal/-a:Veš kaj, mentaliteta nekaterih bordarjev je res grozna. Zadnjič sta se na enem izmed najbolj polnih slovenskih smučišč dve dekleti 'sankali' na bordu. In to po sredi proge. Gre naša trenerka do njiju in ju opozori da naj gresta stran, ker ogrožata druge. In kaj sta one dve odvrnile? 'A dej stara pejt u pizdu mater!' Mi smo sam.. Pol pa ni čudn da folk tko misli o bordarjih - neka stara mama bo itak po takem dogodku okol trobla da kaki smo in kako se obnašamo, itd... Itak najslabši primir pol posplošuje kar vse bordarje. Aja, potem smo pa še slišali prijazno prijavo iz žičnice: 'Prekleti bordarji, najraj bi jih vse pofuku. S smučarsko palco.' Hja, men so šli mravlinci po hrbtu. Mislim, halo....
Joojj, nove rokavičke mam! Take z netki po prstih
take mam jz...... od levela... crno sive.... z okostnaki za grip, pa neti na prstih.... pipe glowes.... jaaaaa
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
sweet_kitty - Debatorica
No jest pa pičim na Cerkno . lally in CommandYka, lepo se mejta tud vidve in uživejta!!
Ja lally, pol mava pa enake . Men so ble tok všeč da sm jih pač mogla kr vzet. Pol sem pa iskala še windstopperje za čez, so mi pa ene čist gnile podturil .... in jih itak nism vzela. Upam da jih še kje drugje dobim.
Ja lally, pol mava pa enake . Men so ble tok všeč da sm jih pač mogla kr vzet. Pol sem pa iskala še windstopperje za čez, so mi pa ene čist gnile podturil .... in jih itak nism vzela. Upam da jih še kje drugje dobim.
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
No jst bordam drugo leto, sam se bl mal spoznam na opremo, pa še zmeri s težavo s sedežnice pridm Opremo mam pa Burton, kapo pa rokavice mam nek windstopper al kaj že, vem sam da ko si dam kapo gor nč ne slišm, ker je tok podložena z enim flisom Drgač se pa že veselim februarskih počinic ker greva skupi s fantom bordat
How blind can you get and still have eyes?
-
sweet_kitty - Debatorica
Uh uh, končno konc treninga! Čist sm skurjena, se bo treba zdej ful najest .
Sej jst nimam gužve, ker mamo v klubu progo ograjeno, tko da...
Sej jst nimam gužve, ker mamo v klubu progo ograjeno, tko da...
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Madona, tale bord je prou eno čudo, enkrat sm misnla da sm odkrila toplo vodo, k sm se odločla da bom mela obe nogi zapeti in mi bo tko lažji s sedežnice pridet, pismo sm padla direkt na goflo k sm mela bord počez in ni šlo nikamor
How blind can you get and still have eyes?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov