snowboarding
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
lally zdej ko si omenla dirkanje sem se spounla na une majhne fantke k lih da lahko stojijo na bordu, pa tko pičijo dol po progi da sam . Kok so hecni. K kakšni piščančki !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
hehe, to moja sestrca pa od fanta bratec skos... mata 10 let, sam tamau ze od 4 leta borda, tamala pa od 7 al 8... kok sta hecna bla k sta bla manjsa... no sj sta se zdj...
ja sam uni mejhni piscancki so res lusni, sam noro nevarni
ja sam uni mejhni piscancki so res lusni, sam noro nevarni
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
sweet_kitty - Debatorica
O ja, hudo nevarni so . In pol se oni spravjo učit 'jumpat' . Iz gozda direkt na progo seveda .
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
sweet_kitty - Debatorica
Tko je prou! Ah ta današnja mladina...
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- el bou
- Cosmopolitanka
hehe... jap, morta bratca pa sestrco ubogat
najbl smotan mi je pa sam k gdo za vse sam bordarje krivi... jaooo...
ja smucarji so pa tok bl varni in pazljivi....
najbl smotan mi je pa sam k gdo za vse sam bordarje krivi... jaooo...
ja smucarji so pa tok bl varni in pazljivi....
-
sweet_kitty - Debatorica
Jap! Sploh nevem od kje folku to... Jst mam pa slabe izkušnje glih iz smučarji. Nekateri se res obnašajo tko, k da je vse njihovo... Pa tudi smučam občasno, tko da tud iz te perspektive so smučarji, vsaj men, še bol nevarni kot borderji. Nevem no... Moje mnenje.
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
lizzie - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Kranj
hja. bordanje. jst sm bla zdj dvakrat na tecaju sam je problem k cez let ne bordam k pac nimam tazga folka okol sebe pa to da bi kj sli sam pol pa spet na sneg pa to.... ful me trema jeb*. ko gremo nekj s sosolkam bordat cez vikend pa me ful skrbi kk bo izpadl pa to. mal trzam tud ce se mi hitrost nabere ful... ne vem mal cvikam... pa ne vem kaj naj. ne morm se znebit tega obcutka. ces a bom sploh znala sam ne vem une stiri smucajo, jst edina na bordu... ja mal bo cudn an?! ne vem kk bo najbrz bo treba mal cakat... sj ne vem... blablabla
- el bou
- Cosmopolitanka
ma to nima veze ce tvoje smucajo...
hmmm... ja ne sme te bit sram... vrjem da se noben nobenmu ne smeje... vsaj od nas ki neki znamo... vedno se nekje zacne, in noben se ni rodil in kr znou...
lepo pocasi pa brez sramu in strahu...
hmmm... ja ne sme te bit sram... vrjem da se noben nobenmu ne smeje... vsaj od nas ki neki znamo... vedno se nekje zacne, in noben se ni rodil in kr znou...
lepo pocasi pa brez sramu in strahu...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ja mi smo šli lani enkrat s šolo, jz edina bordala, pač so me kdaj pa kdaj mal počakal, ampak izpadl je pa čist kul.. Sošolc je mislu, da se mi bo sam smeju, pa je po prvem zavoju ugotovu, da nekak neki pa znam.. Pa zdej smo bli z enimi, ap me je tut prjatlca pač mal počakala, pa si bl na izi vzela, pa je blo.. Tko da Lizzie, ne skrbi, boš že preživela Pa verjetn se boš še zabavala zravn..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
plavž napisal/-a:Aja, vete to, da ce pride do kakega karambola na smuciscu med smucarjem in borderjem, je kriv slednji. To pa zato, ker se tretira kot nevarna stvar napram smucarju.
a dej dej, načeloma je kriv tisti, ki se zaleti v nekoga... pač pravilo je, da more pazit tisti ki vozi zadaj...
seveda če nekdo sedi na sredini smučišča, po možnosti še pod kako prelomnico in ga ti lepo naskočiš... si je sam kriv.
-
sweet_kitty - Debatorica
Veš kaj, mentaliteta nekaterih bordarjev je res grozna. Zadnjič sta se na enem izmed najbolj polnih slovenskih smučišč dve dekleti 'sankali' na bordu. In to po sredi proge. Gre naša trenerka do njiju in ju opozori da naj gresta stran, ker ogrožata druge. In kaj sta one dve odvrnile? 'A dej stara pejt u pizdu mater!' Mi smo sam.. Pol pa ni čudn da folk tko misli o bordarjih - neka stara mama bo itak po takem dogodku okol trobla da kaki smo in kako se obnašamo, itd... Itak najslabši primir pol posplošuje kar vse bordarje. Aja, potem smo pa še slišali prijazno prijavo iz žičnice: 'Prekleti bordarji, najraj bi jih vse pofuku. S smučarsko palco.' Hja, men so šli mravlinci po hrbtu. Mislim, halo....
Joojj, nove rokavičke mam! Take z netki po prstih
Joojj, nove rokavičke mam! Take z netki po prstih
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov