snowboarding
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
je fajn, dokler ne dobis koga ki si mu zravn se terapevt za osebne tezave... in ko ne delas 7 dni od 8-9 ur na dan non-stop...
k se ti hrbet zaskoc, gres h maserki in jo skor kap zadane kok mas levo stran oteceno in pretegneno
drgac je pa men to cist super
k se ti hrbet zaskoc, gres h maserki in jo skor kap zadane kok mas levo stran oteceno in pretegneno
drgac je pa men to cist super
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No jaz že od petega leta smučam. sedaj pred dve,a letoma sem imela probleme s kolenom. In sem morala imeti malo pavze. poskusila sem lansko leto bordat. Ampak pravjo, da je bordanje bolj škodljivo za kolena. Je to res???
ker jaz sedaj smučam ampak želim si pa tudi bordat;)
ker jaz sedaj smučam ampak želim si pa tudi bordat;)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
opium napisal/-a:pa kaj a je ful kandidatov za učenje bordanja? kakšni pa se največkrat odločjo za šolo? stari, mladi, smučarji k so doživel razsvetljenstvo,.. ???
Evo jz sm bla smučarka, ki je doživela razsvetljenstvo, pa sem se šla učit..
Pa vedno k sm bla tm je blo kr dost folka, ki so se učili.. Pa med počitncami je sploh pomojem dost navala..
Hely_3, ja pomojem manj škodljivo ziher ni (žal).. K morš tle tut skoz kej s koleni delat.. (če pa rukneš tko, da na kolena padeš, pa tut ne more bit lih dobr )
Joj, komi čakam, da se spravm spet kej na sneg..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
miikena napisal/-a:
Hely_3, ja pomojem manj škodljivo ziher ni (žal).. K morš tle tut skoz kej s koleni delat.. (če pa rukneš tko, da na kolena padeš, pa tut ne more bit lih dobr )
pomoje pa da je, ker kle maš obe nogi nekak fiksno, pri smučanju pa ti loh vsako nogo odvrti v svojo smer
pri bordanju so pomoje še najbol na udaru zapestja...
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
x_nika_x, sej na začetku se vsakmu zdi da je antitalent ker si skoz na riti . Ti svetujem da vztrajaš, ker ko enkrat zaštekaš kako to gre je super in postaneš odvisen !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
moj brat borda, ful obvada. sam on tud skače čez skakalice, pa tud neke fore še zdravn dela.
sam pa moram rečt da mi je bordanje bolj zanimivo kot pa smučanje. sicer še nism probala bordat, ampak kokr slišm, da ko se enkrat naučiš, da je pol ful užitek.
letos me kr mal mika da bi se naučila bordat al pa mogoče tud smučat. sam finance, finance mi ne dopuščajo.
sam pa moram rečt da mi je bordanje bolj zanimivo kot pa smučanje. sicer še nism probala bordat, ampak kokr slišm, da ko se enkrat naučiš, da je pol ful užitek.
letos me kr mal mika da bi se naučila bordat al pa mogoče tud smučat. sam finance, finance mi ne dopuščajo.
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
nana* napisal/-a:Ej...a kdo ve, če je res jutr v kr.gori zastonj smučišče???
nočna bo zastonj...
je pa jutr nassfeld pol ceneje, tko da se vidmo tm, pol se pa itak čez kranjsko vračamo, pa se še tm ustaumo na nočni
a kdo ve kje je bolš it v nassfeld, čez korenjsko sedlo al čez italijo??? in zakaj je bolš? ubistvu me zanima kje je najbol parkerat...
-
nana* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2005
opium napisal/-a:nana* napisal/-a:Ej...a kdo ve, če je res jutr v kr.gori zastonj smučišče???
nočna bo zastonj...
je pa jutr nassfeld pol ceneje, tko da se vidmo tm, pol se pa itak čez kranjsko vračamo, pa se še tm ustaumo na nočni
a kdo ve kje je bolš it v nassfeld, čez korenjsko sedlo al čez italijo??? in zakaj je bolš? ubistvu me zanima kje je najbol parkerat...
ja baje je korenjsko sedlo zaprto, tko da čez italijo. ampak k prideš čez italjansko mejo greš spet kuj v avstrijo prot beljaku, ker je italjanska cesta ful sfakana pa vijugasta. parkirišče je pa na smučišču.
aja lahko greš pa tud čez ljubelj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov