snowboarding
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
Fantk napisal/-a:ehehe bordam pri ER klubu.
tko no, furat sm se že naveliču, in večalmn vs denar zapravm, da furam po parkih (skakalnice-kickerji, halfpipe (_) <- take oblike, in štangah).
zdle bomo mel s klubom potovanje na ledenik Dachstein, kjer se bo dogaju Pleasure Jam.
tista pena pa nima veze. nabavš si "želvo" -> http://mirror06.redprotection.com/image ... 111301.jpg
bord mam pa Forum.
no tole zelvico mam jz...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- joni
Lisset! Ti to resno o bordanju? Sem res zaintetresirana za poučevanje. Cena? In morda bi bilo res bolje da nas je več,...bo posmeh veliko manjši...:-) Lokacija???
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
letos bo 7 leto kar bordam.. moj prvi bord je bil od elana, drugi od niedeckerja zaj mam pa novega burtona hlace in bundo mam pa od billabonga...
nisem neki pro, ampak bordam pac za svoj fun... ql mi je ker se na bordu pocutim tak free, nic me ne obremenjuje...
Mark ko bo prvi sneg pravis da gremo?
nisem neki pro, ampak bordam pac za svoj fun... ql mi je ker se na bordu pocutim tak free, nic me ne obremenjuje...
Mark ko bo prvi sneg pravis da gremo?
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jeeee, bordanje rulz! Ene pet al šest let... Letos menam komplet opremo (če bo šlo tko počas, bom lih do polet napraskala use, hehe )... Stara dila je Nidecker, ta nova bo Burton al pa Forum, hlače bodo tut po možnosti Burton (če bo kej keša odveč), ostalo pa Roxy (fanica)...
Furam pa pr nm največ na Voglu al pa Cerknem, od tujine pa Tromeja, Višarje, usak let en tedn Italije (Madonna), letos narbrš še Dach pa Tux... Brrr, komi čakam powder! Go zima, go zima!
Furam pa pr nm največ na Voglu al pa Cerknem, od tujine pa Tromeja, Višarje, usak let en tedn Italije (Madonna), letos narbrš še Dach pa Tux... Brrr, komi čakam powder! Go zima, go zima!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Treniram bordanje že 7let, lani sem zarad poškodbe spustila sezono, pa tud u nadaljne ne bom mogla več intenzivno trenirat. Letos sem se odločla da grem delat izpit za učitelna. Komi čakammmmmmmmmmm SSNNNNNNNNNEGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Joj Lally kaj mi ti skomine delaš!!!!
Drugač pa ful lušne slikce!!!
Drugač pa ful lušne slikce!!!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
jap... ni se dal slikat med bordanjem in to, ker je prevec snegec padu na vrhu... pa mal je blo megle...
drgac je blo pa super, in kumi cakam januar da greva spet gor za par dni njegovo sestricno obiskat- in bordat seveda..
drgac je blo pa super, in kumi cakam januar da greva spet gor za par dni njegovo sestricno obiskat- in bordat seveda..
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov