snowboarding

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 29. Okt. 2005 9:23

sej se mi je zdel da je vse v moji glavi....
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 29. Okt. 2005 9:41

did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 29. Okt. 2005 10:04

sneg je najhujsi, js vsako leto komi cakam snegca :cool: in z autom mi je tud mega po snegu se furat, sploh po kakih gozdnih poteh... recimo cesta na krim ga zmaga... torej letos more bit ful snega in mrzla zima, k plundra pa ras ni gut.

glede bordanja pa pa bi res pocas ze rabu novo opremo, bord je muzejski in cist zjahan ze, bootsi majo lukno pa tko... pa ful je problem k mam dost vlko nogo in bi rabu ful širši bord... ubistvu tok širokega kot bi ga rabu, ga nism še nikjer vidu. tko pa sm pa ke ob kakem bolj ostrem zavoju pac odletim, k butsi v sneg zarijejo :D
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 29. Okt. 2005 10:06

opium napisal/-a:sneg je najhujsi, js vsako leto komi cakam snegca :cool: in z autom mi je tud mega po snegu se furat, sploh po kakih gozdnih poteh... recimo cesta na krim ga zmaga... torej letos more bit ful snega in mrzla zima, k plundra pa ras ni gut.

glede bordanja pa pa bi res pocas ze rabu novo opremo, bord je muzejski in cist zjahan ze, bootsi majo lukno pa tko... pa ful je problem k mam dost vlko nogo in bi rabu ful širši bord... ubistvu tok širokega kot bi ga rabu, ga nism še nikjer vidu. tko pa sm pa ke ob kakem bolj ostrem zavoju pac odletim, k butsi v sneg zarijejo :D

burton ma dost siroke tud... gres v fun sports zravn merkatorja v lj, prosis za katalog in prek njega ti narocijo, ce ni v shopu siroke dile...
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 29. Okt. 2005 10:11

Joj drsenje z avtom je the best...To je ful dobro it na kak vlki prazen parkirplac ne :D Pa se tam malo znoret...Letos se že menimo s kolegi za Rutarjev plac v MB... :D

Po gozdu pa se ni preveč za špilat, ker se lahko hitro kam zabiješ...Za to bi rabo kak cheap car...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
opium
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 29. Okt. 2005 10:13

lally napisal/-a:burton ma dost siroke tud... gres v fun sports zravn merkatorja v lj, prosis za katalog in prek njega ti narocijo, ce ni v shopu siroke dile...

zivim 200m od tega fun sportsa pri merkatorju in moj prvi bord je bil pri njih kuplen, ko so bli se pri ruskem carju.

jaja burton prek kataloga, slisi se lepo, o cenah pa raj nebi :D js trenutno zberam $ za ski opening v franciji, bord bo pa ocitno mogu se kaksno sezono zdrzat haha

mormo se zment za kak cosmo snow day, seveda ko bo sneg...
Uporabniški avatar
leena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a leena » 29. Okt. 2005 10:23

moj je pa tok star da sploh nobene slikce na netu ne najdem :(
je pa tak punckast, lahek in prozen in ga ne zamenjam za nobenga!!!!
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 29. Okt. 2005 10:36

opium napisal/-a:
lally napisal/-a:burton ma dost siroke tud... gres v fun sports zravn merkatorja v lj, prosis za katalog in prek njega ti narocijo, ce ni v shopu siroke dile...

zivim 200m od tega fun sportsa pri merkatorju in moj prvi bord je bil pri njih kuplen, ko so bli se pri ruskem carju.

jaja burton prek kataloga, slisi se lepo, o cenah pa raj nebi :D js trenutno zberam $ za ski opening v franciji, bord bo pa ocitno mogu se kaksno sezono zdrzat haha

mormo se zment za kak cosmo snow day, seveda ko bo sneg...

oni so res super shop... pa ce jh pross za popust ti ga cist brez problema dajo... ja stane pa res tm okol 90-100 000... ce gledas kokr tok dobro dilo..

za cosmo day na snegu sm pa takoj
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 29. Okt. 2005 11:05

opium napisal/-a:mormo se zment za kak cosmo snow day, seveda ko bo sneg...

Ja, ja, jaaa. Jst sm 100% za. Lahko tut peljem na Krvavc recimo. Res fajn, sam se mormo zment ... Zdej že komi čakam sneg.

Kar se tiče samega bordanja ga obožujem. Glede samih bordov so mi Burtoni najboljši. Jst mam fristajla Salomona, je tut fajn, za rejsa so pa še K2 zlo super. Aja, pa naši Elani so tut zlo dobri- kvalitetni. Se mi zdi, da ma Elan tako kakovost kot npr. firma Salomon.

Jst mam vso ostalo opremo od Burtona (rokavice, kapo, vezi, buce, hlače, jakno), sm tok navdušena nad temi stvarmi in za bordanje ne kupujem nič drugega.
Letos sm si še želvo kupila, da bo bolj varno bordat. Sploh bom nadaljevala z đampanjem, waaa.
Samo pri nas se mi zdijo smučišča čist bedna, je treba it kam v tujino. Kakšen Kronplatz ali pa na Falcade v Italijo :razz: Mam že rezervirano za 14. decembra, komi čakam :cool:
Bordanje je zakon!
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 29. Okt. 2005 11:10

nogica napisal/-a:
opium napisal/-a:mormo se zment za kak cosmo snow day, seveda ko bo sneg...

Ja, ja, jaaa. Jst sm 100% za. Lahko tut peljem na Krvavc recimo. Res fajn, sam se mormo zment ... Zdej že komi čakam sneg.

Kar se tiče samega bordanja ga obožujem. Glede samih bordov so mi Burtoni najboljši. Jst mam fristajla Salomona, je tut fajn, za rejsa so pa še K2 zlo super. Aja, pa naši Elani so tut zlo dobri- kvalitetni. Se mi zdi, da ma Elan tako kakovost kot npr. firma Salomon.

Jst mam vso ostalo opremo od Burtona (rokavice, kapo, vezi, buce, hlače, jakno), sm tok navdušena nad temi stvarmi in za bordanje ne kupujem nič drugega.
Letos sm si še želvo kupila, da bo bolj varno bordat. Sploh bom nadaljevala z đampanjem, waaa.
Samo pri nas se mi zdijo smučišča čist bedna, je treba it kam v tujino. Kakšen Kronplatz ali pa na Falcade v Italijo :razz: Mam že rezervirano za 14. decembra, komi čakam :cool:
Bordanje je zakon!

elan dela boarde tud za forum ki je ena vodilnih firm v boardanju... elan je zelo kvaliteten, res da ne vsak board, ksn elan artec naprimer... super...

jz mam tud zelvo ze ene par let in lan na eni tekmi hvala bogu da sm jo gor mela, ker ce jo nebi mela bi si pocla kriznico... ze tko sm jo napokala in nism mogla normalno hodt 2 mesca...

ampak ne pustim bordanja pa mojih đampic pa rajlou namer...
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 29. Okt. 2005 11:13

Hehe lally :) Kakšne trike pa izvajaš na đampah? Kaj ti najboolj rata? Kje pa ti bordaš ponavad? Maš poleg želve še čelado slučajn?

Aja, zanima me še, če je tukaj kdo član Snurfcluba?
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 29. Okt. 2005 11:18

mam tud celado/zlato :D - sam sam za parke pa tekme...

360 mi zlo lepo rata, grab itq( primes za dilo v triku), drgac pa experimentiram in ne mislm na posledice...

ceprou letos bom mogla mal bl zarad hrbta pazt... na zalost...

bordam pa vecinoma v kranjski ker mava z lubijem tm vikend, pa ucim tud tm, pa skos je sonck tm... :D

pol pa se nassfeld, dachstein, italija...
opium
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 29. Okt. 2005 11:21

Nogica gut, kdaj pol peljes??? aja ko bo sneg pa to :D

Lally, ti ga ocitno ful rasturas s tem bordom, kdaj loh pridemo kam navijat zate??? :cool:
kaj je zelva????

moj bord, direkt nad pojstlo, sam cakam kdaj mi bo na glavo padu hehe

Slika
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 29. Okt. 2005 11:23

lah pridete... hehe... sam k letos nam tok... bom bl pocivala z tekmami...

zelva je scitnik za hrbet- od vrata do trtice...
opium
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 29. Okt. 2005 11:28

torej je zelva neki kar bi js rabu... me kr mal skrbi zarad hrbta k mam ze tko tezave z njim... ubistvu zadne cajte se vecinoma samo furam (najraj po celcu in kaksih progah izven urejenih smucisc) me kr mal psihira, da bi si poskodoval hrbet... ja ja nismo vec tko mladi pa nori kot pred leti :D

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov