snowboarding

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

miss sixty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a miss sixty » 17. Okt. 2007 10:41

miikena napisal/-a:Ej men je blo bordanje zabavno že ko sem se učila. Sicer me je vmes padanje začelo že mal nervirat, sam ni blo panike .. Pa če si najameš kšnga učitelja (oz. v tvojem primeru mogoče raj kšno luštno učitlco) pa da je on/a kul pa faca, zna bit tut zabavno. ;) Pa res ni tok težko, no.
Drgač pa smučanje vs. bordanje, je men bord bolj kul .. Nekak me smuči ne mikajo več, odkar sem se na bord spravila.

ja res je bordanje zabavno ze ko se ucis. Sem bila pa cist skoz na riti in kolenih. ..Sam nic zato sem imela zelo lustnega ucitelja... ceprav sem ucila smucanje mi je bordat zakon! Prejsni vikend sem bila na kaprunu...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 05. Nov. 2007 23:10

Wooohooo, če mi žleht višja sila (beri: vreme) ne zaserje sobote, grem otvorit letošno sezono na Molltal :freude: .

Me že kr mal matra, kr glede na to, da je zmer mnj možnosti za zunanje aktiunosti, sta sneg in dila že zlo dobrodošla.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Kala*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kala* » 08. Nov. 2007 17:38

^^ maaa, sem fouš. Jst bom morala pa kr na slovenski sneg čakati.

Drugače pa bordam že 5. sezono, navdušil me je moj brat, naučila sem se pa sama (potolčena kolena, a sem preveč trmasta da bi me to ustavilo :D).

Aja: komaj čakam sneg! :cool:
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 08. Nov. 2007 18:02

Aloha napisal/-a:Wooohooo, če mi žleht višja sila (beri: vreme) ne zaserje sobote, grem otvorit letošno sezono na Molltal :freude: .

Tud jst sm ti fouš, ampak bom tistih 36 € (za karto) raj porabila pozimi, ko bo več "ceuga" snega... :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 08. Nov. 2007 20:26

Ammmm, kot prvo, nč bit fouš, kr zadeva odpade :cry: , napovedan je namreč sneg, pa dž pa orkanski (?) veter :? . Ta tedn je že ceu cajt en crap gor, megla, veter pa sneženje (a je loh še slabš). Prejšn tedn pa par dni skp šajba.

Kot drugo, snega je dost, sploh powderja je zdej u izobilju, sam jebiga, vreme gre po svoje.

In kot tretje, mam zastonj, tko da bodo euri letos šli bl za druge zadeve, za karte minimalno (jipijaje, saj neki dobrga). :)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 08. Nov. 2007 20:46

ej a gre kdo 21.12 na Pohorje na snowboarderski pary? Čist bo hudo, postavli bodo 2 raila, DJji bodo, Budha bo vodil prireditev, same snowboarderske legende bodo trike kazale (se bomo lahk kej naučil) ampak za vozit po railih se lahko prijav kdorkoli pa še Elan bo najboljšim dajal hude nagrade od opreme do boardov. Gre kdo?
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 08. Nov. 2007 20:53

Najbrž da ne. Bi znal bit preveč takih osebkou prisotnih, k jih ne želim videt, kaj šele gledat :P . Upam, da bom kje u tujini pecala učitle. Ups, z mojim uživala :D .
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 14. Nov. 2007 21:43

No ja, jst zase lih ne morm rečt, d sm bordarka, ker sem lansko leto samo enkrat bordala (slaba zima :x ). Po mnenju fanta sem se zelo dobro odrezala, kjub temu, da sem, ko sem stopila na bord zapeljala nekemu človeku čez smuče, nism se znala zapelat iz sedežnice... Ampak upam, da bom letos to popravila.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 15. Nov. 2007 18:41

Baje se ta vikend Krvauc odpre ...

Sicer mi res ni, da bi po lanskoletni celi sezoni gor (jebeš škrtico od biušga in njegovo bolestno navezanost na ta hrib) se šla še zdej gužvat tja, ampak glede na to, kako neslauno je odpadu Molltal, bi mogoče clo šla furo, dve narest. Še zmer pa upam na tujino za season opening :) .
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 17. Nov. 2007 11:33

hja sem zvedla da bo ta party na Pohorju, ker bodo predstavili nov slovenski snowboarderski film Eeeh. Jest komaj čakam, ker baje tipčki res počnejo odpulene stvari! Premiera je sicer 5.1. v Cankarju ampak mislm da bo pol tud po kinih. :D
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 17. Nov. 2007 13:53

Js bordam 10 let, ful mi je nor dobr...to je men res nekej najbolšga kar obstaja... na krvavc načeloma ne hodm, so mi bolj ta velka smučišča, zdj 9.12.12 grem v dolomite v san pallegrino, komej cakam, grem na otvoritev sezone. Oprema pa: bundo pa hlače mam four square, rokavice pa kapo level, butce res ne bi vedla zj na pamet, bord elan...tko...nekej tazga
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 03. Dec. 2007 21:15

evo ena slikca iz snemanja filma Eeeh!

Slika
misswho
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a misswho » 09. Dec. 2007 15:21

San Pellegrino je fajn, sem bla že dvakrat tam ... Ni sicer neki ful prog, ampak so pa tiste ok ...

No, jaz mam pa velik vprašanj. V tem tednu nameravam kupit bord in vso opremo. Kaj je treba pazit? Kolk mora bit velik? A do brade je res ok? Je boljše ce je celo malo manjši? Sem gledala enega od firme Stuf, ki je bil znižan in ravno prav velik (nočem ful zapravljat, ker niti ne vem, če mi bo šlo vse skup ...). A kdo pozna ta brand?

Pa bootsi - na kaj moram bit pozorna? To je čist druga reč, ko pancarji, pa me mičken skrbi. Si predstavljam, da jih moram čim več probat, pa vidim ... Sam še vseen, kaj je pomembno?

Vezi - menda je dobr, da majo kovinske zaklope ... A je to res nujno al so tut plastični v redu?

Niti ne vem, kje naj začnem ... Pa vsak mi neki drugač svetuje ... Help please :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 09. Dec. 2007 17:34

Nism lih blazn ekspert za opremo, ampak usen ...

Mnja, dila nej bi bla nek do brade, če si začetnica je bolš, da je mal večja (moja prva je bla ene dset centi dalša, širša tut kr neki od zdejšne, huh, res ceu ploh), sploh če rabš sam za po smučišču furat. Manše so bl za trike, kar pa trenutno ne rabš. Še najbol bi pa blo, da si rentaš dilo za par dni, če nisi prepričana, da ti bo bordanje sploh ušeč.
Najbol ti bo pa prodajauc povedu, zato svetujm kšn skejt šop.

Za bootse je težko rečt, kr dejansko vidš, če ti odgovarjajo, šele k že furaš. Uzam pa ženske, kr so drgač narjene kt moške, pa če maš možnost ne na vezalke, kr si jih nikol nauš mogla zategnt tok k je treba (če pa že, pa ne okroglih vezalk). Ne glej lih na videz, ampak predusm na praktičnost, uporabnost in počutje noge not.

Tiste ferme pa js ne poznam.

Svetujm ti, da take zadeve uprašaš (oz si prebereš) na borderskih forumih (ne morm reklame delat), tm je miljon in ena tema o začetnikih, opremi itd.

Good luck :)
Papabear
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Papabear » 09. Dec. 2007 22:28

Mogoče rahlo offtopic na trenutno temo..pa vseeno.

Nova sezona nov izdelek...Loka crew production tudi v pretekli sezoni ni počivala. Zato z veseljem napovedujem premiero našega novega filma Places. Letos nekoliko drugačen koncept filma...

Napovednik si lahko ogledate tukaj
http://www.youtube.com/watch?v=HHqmCYSe0aQ.

Premiera bo naslednji četrtek, 20.12. ob 2100 v škofjeloškem mladinskem klubu Pri rdeči ostrigi (http://www.ostriga.org). Dobra glasba, pošten afterparty in zaston kuhanc zagotovljeni...Vabljene ;)

P.S:
Vsa ostala vprašanja in ferbce pa lahko potešite na naši strani http://www.mungo.si, kjer imamo tudi forum in komaj čakamo na vaša vprašanja ;)[/url]

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov