snowboarding
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- madgirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2006
evo pr nas končno prvi sneg...se prav se le obeta ena mal krajša sezona
ej mungos kakšn je stanje na starcu? a bo kej al se bom mogla it skregat da mi vrnejo denar od sezonske?
sm vidla da je park prestavljen, ful dobra lokacija, svaka čast, letos se je res ogromn zrihtal gor...
upam da bo tud kera manjša jumpica zame pa kkšn straight box...
ej mungos kakšn je stanje na starcu? a bo kej al se bom mogla it skregat da mi vrnejo denar od sezonske?
sm vidla da je park prestavljen, ful dobra lokacija, svaka čast, letos se je res ogromn zrihtal gor...
upam da bo tud kera manjša jumpica zame pa kkšn straight box...
- atejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2007
Bordanje je najboljši zimski šport kar jih obstaja
Jaz mam burtonovga racerya f2 pa raiche pancarje pa vezi tk de gre kot sneta skera
Pa u dvanajstih letih sm mela sm eno poškodbo (strgane kolenske križne vezi desne noge) pa še to sm staklna ko nism bla dost previdna (nism zadnje noge vredu prpela na ploh ) Drgac mam pa opravleno 1 stopnjo za učitelja samo nimam dost časa da bi se še s tem ukvarjala kr mam tok bedno službo
Jaz mam burtonovga racerya f2 pa raiche pancarje pa vezi tk de gre kot sneta skera
Pa u dvanajstih letih sm mela sm eno poškodbo (strgane kolenske križne vezi desne noge) pa še to sm staklna ko nism bla dost previdna (nism zadnje noge vredu prpela na ploh ) Drgac mam pa opravleno 1 stopnjo za učitelja samo nimam dost časa da bi se še s tem ukvarjala kr mam tok bedno službo
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Očitno sem naletela na tapravo temo, ker se ravno letos pripravljam k temu, da bi se (na)učila bordati. Smučam že več kot 10 let, me pa mika tudi bordanje, in ker sem začetnica, bi rada slišala, če je na Rogli kakšen fajn in res dober inštruktor oz. učitelj bordanja? Opremo bi si sposodla za začetek, da sploh vidim, če je to zame (razen bunde pa hlač, to itak že mam). V kerih trgovinah je dobro kupiti preostalo opremo za bordanje (ko bom kupovala)? Bord, buce, rokavice, "želvo"? V kakšnem Giga sportu, Hervisu, ali kje drugje bolj priporočate?
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 13. Jan. 2012 16:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Hm, za inštruktorje na Rogli nimam pojma, kr tja ne hodm ...
Bordarske cote, dile in bootse pa loh kupš praktično kjerkol, odvisno od tega, kok keša si prpraulena dat pa kok "fancy" bi rada furala, haha . Od Obsešna, Madnessa, Quiksilverja pa do Gige, Hervisov in podobnih. It's up to you.
Bordarske cote, dile in bootse pa loh kupš praktično kjerkol, odvisno od tega, kok keša si prpraulena dat pa kok "fancy" bi rada furala, haha . Od Obsešna, Madnessa, Quiksilverja pa do Gige, Hervisov in podobnih. It's up to you.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
hvala lepa ja ni mi škoda dat denar za nekaj kvalitetnega, pa valda je pomembno tudi da se dobro počutim v tistem, se pravi da je tudi po mojem okusu
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 27. Okt. 2007 16:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Ne vem sicer če je tale komentar tle umestn, ampak vseen - borderji so men tk seksi. Sicer je pa tud mene neki časa nazaj ful mikalo da bi se naučila bordat, ampak sm se pol odločla, da bom rajš ostala kr pri smučanju.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
Sem se z bratovim bordom pred dvemi leti preizkusila..pa mi je kar šlo. Sicer jaz ne hodim na smučišča,ampak po naših hribih in grvinah, ki jih je že kar preveč.. Pri nas je bilo lani bolj malo snega, tako da nisem šla nič na bord več.. Januarja pa gremo s šolo itak za pet dni, ampak se bom kar vseeno dala v začetniško skupino, da ne bo sam polom.. Držite pesti, da ne bom prišla z zlomljeno nogo.. haha
-
Aloha - Cosmopsiho
Martinčkanja po skalcah je konc, kopanja tut, kratke hlače so se potuhnle, dnevi postajajo hladnejši, določene aktiunosti pa se počas končujejo - powder here we come
Letos se obeta kr pestra zima, srčno upam samo, da mi bo časouno znesl tok prekruzat kt se planera.
Letos se obeta kr pestra zima, srčno upam samo, da mi bo časouno znesl tok prekruzat kt se planera.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Racman napisal/-a:Probu enkrat in never again. Smučanje je xyz-krat boljš.
Občudujem une k znajo. Sam nism probu (k bi se ubil lol), sam se mi pa vsen zdi, da se ne more primerjat s smučanjem - na dveh smučkah si velik bolj svobodn, hitrejši, hitrej tut odreagiraš, se ustaviš. Uhhh, kdaj bo sneg
-
_*lunca*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 9. 2007
am...men je pa bordanje bolj prijetno kot smučanje in se rajš bordam kot smučan, kr pr smučanju morš vlk opreme met...pr boradnju maš pa sam bord pa nč drujga...je pa reš od vsajga odvisn kot je spretn pa vse...kr na začetku je pr bordanju res težk, sam pol, ku znaš je pa fajn
-
Aloha - Cosmopsiho
Hmmm, usak šport terja mal trme na začetku, kar se pa težaunosti tiče, bi pa rekla, da bordanje res ni big deal. Če si uzamš pa še učitla, gre pa sploh zlo hit.
Kar se pa svobode in hitrosti tiče, bi se pa dal razpraulat, kaj ti da več, ena al dve dile ... Js ne stopm več nazaj na smučke, kr vem, da se ne bi dobr končal (ista fora je bla na vodi ) ... Noup, ne bi več.
Kar se pa svobode in hitrosti tiče, bi se pa dal razpraulat, kaj ti da več, ena al dve dile ... Js ne stopm več nazaj na smučke, kr vem, da se ne bi dobr končal (ista fora je bla na vodi ) ... Noup, ne bi več.
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Ja, sj maš prou, bi se dal razglabljat. Sam eno je pa zihr - na smučkah je velka uživancija že če znaš povprečno smučat, bord morš pa obvladat u nulom drugač se sam po rit loh vozš.
Zdj ste mu čist lušte nardil...moj kanin še mal pa bo smuka do maja spet
Zdj ste mu čist lušte nardil...moj kanin še mal pa bo smuka do maja spet
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ej men je blo bordanje zabavno že ko sem se učila. Sicer me je vmes padanje začelo že mal nervirat, sam ni blo panike .. Pa če si najameš kšnga učitelja (oz. v tvojem primeru mogoče raj kšno luštno učitlco) pa da je on/a kul pa faca, zna bit tut zabavno. Pa res ni tok težko, no.
Drgač pa smučanje vs. bordanje, je men bord bolj kul .. Nekak me smuči ne mikajo več, odkar sem se na bord spravila.
Drgač pa smučanje vs. bordanje, je men bord bolj kul .. Nekak me smuči ne mikajo več, odkar sem se na bord spravila.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov