snowboarding
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, black mamba, nimaš kej bat... Js sm se davnega ne vem kerga leta čis sama učila, nbenga k bi mi takt kej pokazu, predlagu, pa razn tega da sm bla zvečer lepo "cela u plavem", ni blo hujšga. Lomt se začneš pol, k že mau bol konkretno furaš in začneš z neumnostmi, hehe
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Yancha napisal/-a: Edin probleme mam s sedežnico-k je treba dol stopit,se zmeri zložim po tleh,k sm prpeta na dili in me obrne .
Aaaaaa jaz imam tudi probleme s tem. Prvic, ko sem se peljala s sedeznico, sem ful padla na glavo in imam zdaj kar velik strah pred sedeznico No, se zdaj se ne morem spustiti normalno, ko se je treba pognati, stopim in naredim nek polpocep (z ritjo se dotikam vezi) in takrat pridem normalno dol Ja, celi sistem mam nastudiran iz ene faking sedeznice
Drugace pa sem letos od dragega dobila Burtonov bord in Flow eleven vezi KOMAJ cakam letosnji sneg!!!
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Black mamba, sam če te na rit vrže, NE dat roke pod rit!!
(nisem bla jaz ampak prijateljica, ni mela une opore notr v rokavicah, pa je na mestu stala, pa jo je mal nazaj zanihal, pa je šlo zapestje)
Kje je sneeeeeg?
(nisem bla jaz ampak prijateljica, ni mela une opore notr v rokavicah, pa je na mestu stala, pa jo je mal nazaj zanihal, pa je šlo zapestje)
Kje je sneeeeeg?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
Jz bordam že 7-mo leto..je neki najbolšga pozim.. .prej sm smučala 14 let..sm se ze kr mal naveličala..
Trenutno mam race bord(ker zeloo obužujem adrenalin)..ampak mislm letos preklopt tud mau na free-ja..ker bi rada tud rada mau "letela" po zraku..
Ni se težko naučit bordat, če mas le voljo, dnar, čas in nisi "les"za na eno dilo..
res je tbest
Trenutno mam race bord(ker zeloo obužujem adrenalin)..ampak mislm letos preklopt tud mau na free-ja..ker bi rada tud rada mau "letela" po zraku..
Ni se težko naučit bordat, če mas le voljo, dnar, čas in nisi "les"za na eno dilo..
res je tbest
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
Men se zdi ful pametno se preden se lots bordanja, da si sposods bord in ostalo opremo (ker jih večina kasneje ugotovi da to "Ni za njih"..pa so zmetal ful dnara za opremo-po moznosti drago, in to doma sam stoji..)
Kot kolegica ko je bla vsa navdusena nad bordanjem(Pred kupleno novo opremo ni sla nič bordat)ko je imela opremo..in jo ima se dones je v recmo 6 letih sla samo enkrat za pou ure na bord..men se zdi to skoda dnara..
Kot kolegica ko je bla vsa navdusena nad bordanjem(Pred kupleno novo opremo ni sla nič bordat)ko je imela opremo..in jo ima se dones je v recmo 6 letih sla samo enkrat za pou ure na bord..men se zdi to skoda dnara..
- Papabear
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2005
En lep pozdrav...na tale forum sm zasel povsem slucajno a ker vidim da tecejo vroce debate o najbolsem sportu na svetu tudi tu, vas moram povabiti na ogled slovenskega snowboard filma.
V tem tednu sledita kar dve projekciji:
1.LJ, Sreda, 20. dec, Grad Kodeljevo (Klub poleg DIFa)
2. MB, Četrtek, 21. dec, MMC Kibla
Na obeh lokacija s pričetkom ob 21h!
Napovednik filma (za lažjo predstavo) najdete na www.mungo.si (pod linkom MUVIE)
SE VIDIMO!
P.S:
Zagotavljam vam da se bo na predvajanjih filma našlo kar nekaj borderjev, ki vam bi bili pripravljeni pomagati pri vasih prvih korakih na dili
V tem tednu sledita kar dve projekciji:
1.LJ, Sreda, 20. dec, Grad Kodeljevo (Klub poleg DIFa)
2. MB, Četrtek, 21. dec, MMC Kibla
Na obeh lokacija s pričetkom ob 21h!
Napovednik filma (za lažjo predstavo) najdete na www.mungo.si (pod linkom MUVIE)
SE VIDIMO!
P.S:
Zagotavljam vam da se bo na predvajanjih filma našlo kar nekaj borderjev, ki vam bi bili pripravljeni pomagati pri vasih prvih korakih na dili
-
miikena - Cosmofrik
Ker klub zravn difa je to mišljen? Kje je tm klub? Zdej mi je spomin čist zablokiru.
Jz bi šla mal te borderčke pogledat, hehe.
Jz bi šla mal te borderčke pogledat, hehe.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Aloha - Cosmopsiho
Ja, ja, smo bli. Dogaja itak isto k na usaki premieri, nč spešl, zmer isti folk, to je to.
Miikena (čeprou je že prepozn, heh), to je en tak huge lokal, Luna park, naprej od bazena.
Miikena (čeprou je že prepozn, heh), to je en tak huge lokal, Luna park, naprej od bazena.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
miikena - Cosmofrik
Spomin še zmer zablokiran. Bom pogledala, k bom kje okol, pa se pol tepla po glavi, kako se tega nisem spomnila.
Dans mi je ratal končno it bordaaat. Juhej.
Pa sneeg je. Nevjerovatno.
Dans mi je ratal končno it bordaaat. Juhej.
Pa sneeg je. Nevjerovatno.
-
Aloha - Cosmopsiho
Cjoooo, js pa letos sploh še ne Kriminal.
Odpadla Avstrija, nism šla u Kransko, Krvauc premau zasnežen in preveč kamnit (čeprou bom tvegala zdej te dni), jauuu, čis mi je bad. Kr zdej me pa že kr matra.
Odpadla Avstrija, nism šla u Kransko, Krvauc premau zasnežen in preveč kamnit (čeprou bom tvegala zdej te dni), jauuu, čis mi je bad. Kr zdej me pa že kr matra.
-
miikena - Cosmofrik
Ej ma jz sm bla na Krvavcu .. Tam kjer so proge je zasnežen čist dost. + skoz so zaseževali dans, tko da se da, se da.
Edin Zvoh ni odprt .. Ampak sej možn, da jim ga rata zdej al jutr al pa do čet uštimat, glede na to, da tut tam dans čez cel dan zasneževali.
Pa zdej je še sonček. Aaa. Sam spodnji del je bil pa dolg čist v megli, kar je mal uničl celotno situacijo, sam se da čist lepo preživet. Sneeeg.
Edin Zvoh ni odprt .. Ampak sej možn, da jim ga rata zdej al jutr al pa do čet uštimat, glede na to, da tut tam dans čez cel dan zasneževali.
Pa zdej je še sonček. Aaa. Sam spodnji del je bil pa dolg čist v megli, kar je mal uničl celotno situacijo, sam se da čist lepo preživet. Sneeeg.
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Js sm 2x šla bordat pred 2letoma... Zdj sm se pa odločila da se pa to sezono naučim, če že lih mam opremo... A če js pridm na Krvavc a tm takoj najdm enga inštruktorja da si 2h zame čas uzame al je to treba kej prej se zment? Če kdo ve slučajno...
Če nisi del rešitve, si del problema.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov