snowboarding
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
^^Ja, to se da hitr naučit.
Za bordanje rabiš samo kakšen dan ali dva da znaš... Seveda se kasneje samo še izpopolnjuješ. Sploh ni težko, samo voljo morš met. Velika večina jih obupa že, ko ne more vstat na bord in pol preživijo cel dan na riti& se pi*dijo kok je težko
Lally, kje pa ti učiš? A samo tko prjatle al si v kakšnem klubu (snurfclub ipd)
Js sm bla včeri v Kranjski, sam tm je vse tko bl položno- idealno samo za začetnike.
A kdo ve kako je na Voglu? Je boljš kot Kranjska recimo? So sedežnice/ sidra/ krogci??
Za bordanje rabiš samo kakšen dan ali dva da znaš... Seveda se kasneje samo še izpopolnjuješ. Sploh ni težko, samo voljo morš met. Velika večina jih obupa že, ko ne more vstat na bord in pol preživijo cel dan na riti& se pi*dijo kok je težko
Js sm bla včeri v Kranjski, sam tm je vse tko bl položno- idealno samo za začetnike.
A kdo ve kako je na Voglu? Je boljš kot Kranjska recimo? So sedežnice/ sidra/ krogci??
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
nogica napisal/-a:^^Ja, to se da hitr naučit.
ucim v kranjski... ne nisem v klubu, snurf mi nikol ni bil kul...
men je kranjska kul k je polozna, k je fajn za zajebavat se...
aja... mas pa tm vecino sidra, 3 krogce in 2 sedeznici... karta bo pa letos nenormalno draga- 5900SIT...
hvla bogu da mam celoletno
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- el bou
- Cosmopolitanka
Smejkica napisal/-a:lally ... če boš kdaj koga vidla k se v kranski gori ful pobija na bordu ... pol sem to jst
Karte so pa res ful drage ja ...
hehe... bom pristopila, pa vprasala ce rabi pomoc
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
x_nika_x napisal/-a:ja sj to sn tut jst razmišlala....iz bordom more bit ful težje d prideš is sidro gor...al ne??
Hehehe, don´t remind me.. Prvič k sm se jz na krogce spravla (pa to une počasne, na baby progi) je bil sam BUM, ker sm pa res totalno brez ravnotežja.. Hvalabogu ni blo nobenga malčka za mano, k bi se ubil, ko bi padel čez mene, ker ne bi znal okol mene zavit.. Sam pol k maš mal več občutka za bord, ni več tok težko..
Hehe, glede na to, da Lally uči tole, jo lah nafehtaš, da te mal kej nauči, oz. da ti da mal popusta, pa jo pol na čajčka povabiš.. Ma smejkica, sej je zabavn tut če si skoz na riti..Smejkica napisal/-a:lally ... če boš kdaj koga vidla k se v kranski gori ful pobija na bordu ... pol sem to jst
A kej veste kak vreme bo v petek? Bo sonček? (preetyplease:) )
Grem v petek (upam, da ne bo nič vmes prišlo) končno bordaaaaaat, 1. v tej sezoni... (in ne, letos ne bo prva fura v sezoni dol z Vitranca, tko k lani, k me je bratec gor spravu.. ni šans! )... Kooomi čakaaam...
Sam upam, da nau gužve (čeprav verjetn bo), gremo baje kr na Krvavec..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
miikena napisal/-a:Hehe, glede na to, da Lally uči tole, jo lah nafehtaš, da te mal kej nauči, oz. da ti da mal popusta, pa jo pol na čajčka povabiš.. Ma smejkica, sej je zabavn tut če si skoz na riti..Smejkica napisal/-a:lally ... če boš kdaj koga vidla k se v kranski gori ful pobija na bordu ... pol sem to jst
Mam jst že svojga učitelja, me bo kr lubi učil
Hehe, ne sej bo, sam še ene parkrat se morm spravt na bord, pa bo šlo. Upam no
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
- el bou
- Cosmopolitanka
ja pol pa super... ah, ne skrb, ce bos na riti... sj so vsi mal na zacetku... sj je lustn... se posebi pa ce te bo lubi ucu... sam ne obupat takoj pa bit razocarana zarad padcov...
vsi smo tko zacel... eni bols eni slabs... vse je sam v vztrajnosti...
vsi smo tko zacel... eni bols eni slabs... vse je sam v vztrajnosti...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz nisem še nikol bordala. Ok, smučat znam, sam tut nisem nek navdušenc. Odkrar sem pa mela pri prometni nesreči malo načet kolk, se pa itak ne smučam več. Pa mi sploh ni hudo...
Mam pa tekaške smučke, pa se grem včasih malo peljat. Ja, men je to bolj všeč kot smučanje.
Joj, kok sem dolgočasna...
Mam pa tekaške smučke, pa se grem včasih malo peljat. Ja, men je to bolj všeč kot smučanje.
Joj, kok sem dolgočasna...
- el bou
- Cosmopolitanka
joj, men so pa tekaske cisto mucenje pa dolgcajt...
men je sam se bord... prou zvim za to, pa mi je vseen za vse poskodbe k sm jih mela... so mi rekl da nit nebi smela vec, pa se nism udala...
joj, umrem da neham...
lan sm pa po 9letih na smucke stopla iz zajebancije... sj ne pozabs, sam smesn je k tehniko pokvars... hehe... vsi so se mi smejal
men je sam se bord... prou zvim za to, pa mi je vseen za vse poskodbe k sm jih mela... so mi rekl da nit nebi smela vec, pa se nism udala...
joj, umrem da neham...
lan sm pa po 9letih na smucke stopla iz zajebancije... sj ne pozabs, sam smesn je k tehniko pokvars... hehe... vsi so se mi smejal
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ok, men se je zlo fajn smučat po bolj položnih progah... K se res pelaš in mal vijugaš in uživaš. Adrenalina nekih hudih strmin nisem pa nikol dojela...
-
x_nika_x - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 5. 2005
- Kraj: Domžale
miikena napisal/-a:x_nika_x napisal/-a:ja sj to sn tut jst razmišlala....iz bordom more bit ful težje d prideš is sidro gor...al ne??
Hehehe, don´t remind me.. Prvič k sm se jz na krogce spravla (pa to une počasne, na baby progi) je bil sam BUM, ker sm pa res totalno brez ravnotežja.. Hvalabogu ni blo nobenga malčka za mano, k bi se ubil, ko bi padel čez mene, ker ne bi znal okol mene zavit.. Sam pol k maš mal več občutka za bord, ni več tok težko...
hehe ja sj pr men bo pomoje isto al pa še slabš...sn bl en štor januarja grem pomoje na koblo mal probat bordat...komi čakam
-
miikena - Cosmofrik
opium napisal/-a:mormo se zment za kak cosmo snow day, seveda ko bo sneg...
Em, kaj pol, gremo enkrat? Zdej k je lih že zima pa tko..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- el bou
- Cosmopolitanka
jz sm sla pa ucer tamali novo opremo v obsession kupt... ja cela lepa je zdj
je hotla bit k sestrca pa ma se ona zdj rdece hlace, pa crno sivo rdeco bundo... podobn kt jz...
pa celado, pa google, pa...
jz sm pa nove rokavicke kupla... level z netki na prstih... joooj
pa ta kjut prodajalc je spet delov
je hotla bit k sestrca pa ma se ona zdj rdece hlace, pa crno sivo rdeco bundo... podobn kt jz...
pa celado, pa google, pa...
jz sm pa nove rokavicke kupla... level z netki na prstih... joooj
pa ta kjut prodajalc je spet delov
-
miikena - Cosmofrik
Lally, kok je pa stara sestrca?
Jz sm šla pa dans po hlače v Fun sports.. Kupla črne od Burtona.. Tko da to zdej mam, jutr pa upam, da gremo bordat....
Jz sm šla pa dans po hlače v Fun sports.. Kupla črne od Burtona.. Tko da to zdej mam, jutr pa upam, da gremo bordat....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov