snowboarding
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
nana* napisal/-a:aja lahko greš pa tud čez ljubelj.
no čez ljubelj se lih nebi vozu in čez karavanke tud ne. torej če je korenjsko zaprto, bo kr treba čez italijo očitno... ja parkingou je več in kokr sm gledu, če prideš z italjanske smeri, parkeraš na enem od parkingou nekje na smučišču, če pa z avstrijske pa loh že v dolini in pol sam na gondolo, pol se pa itak po najdaljši progi smuča čist do doline... tko nekak, če si prou predstavljam
- alien
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: če bi vedla, bi povedla
jst sm bla pa učeri v avstriji in sm tako začela svojo 9. sezono bordanja.
vsem tistim, ki se boste šele začeli učit al pa k ste se že, pa vam ne gre lih dobro vam reem, da ne obupat, ker je vredno vstrajat. zame je to tabulš stvar na svetu, res. če je še družba taprava,...
kar se pa znamk tiče...bord mam elanov, sicer so res burtonovi najboljši, vendar je tudi elan visoka kvaliteta. dgač mam pa drugo vse od burtona, mi je pač firma ful zakon.
res, ne obupat. jst sm se tudi na začetku ful namučla, ampak je vsa fora v ravnotežju in gibanju. ena je rekla, da trpijo zapestja. kaj? prvič slišim
drgač pa uživite v snegcu, k letos ga je FULLLLLLLLL
aja, lally:kako je na krvavcu, k jst grem naslednjo soboto, pa me zanima, če je že use poštiman.
vsem tistim, ki se boste šele začeli učit al pa k ste se že, pa vam ne gre lih dobro vam reem, da ne obupat, ker je vredno vstrajat. zame je to tabulš stvar na svetu, res. če je še družba taprava,...
kar se pa znamk tiče...bord mam elanov, sicer so res burtonovi najboljši, vendar je tudi elan visoka kvaliteta. dgač mam pa drugo vse od burtona, mi je pač firma ful zakon.
res, ne obupat. jst sm se tudi na začetku ful namučla, ampak je vsa fora v ravnotežju in gibanju. ena je rekla, da trpijo zapestja. kaj? prvič slišim
drgač pa uživite v snegcu, k letos ga je FULLLLLLLLL
aja, lally:kako je na krvavcu, k jst grem naslednjo soboto, pa me zanima, če je že use poštiman.
° the passion to ride
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
bil je super soncek, mal mraz sicer- mene skos zebe
snegec je kul- ni plundra in ni ledeno... glih prou...
ma super je blo... nep mogl bit bol... v čet. grem spet gor
snegec je kul- ni plundra in ni ledeno... glih prou...
ma super je blo... nep mogl bit bol... v čet. grem spet gor
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Dans sem otvorila sezono smučanja in bordanja - tko ene dve uri se smučam, ostalo pa bordam . In je blo super super super, komi čakam da grem spet....
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Js sm si lan kupila vso opremo, sam še ne znam. Sm bla 2krat na bordu. Zavijanje me jeb* oz. mi sploh ne gre. Mam pol kolena čist modra. Bom mogla letos najet inštruktorja za ene 2h pa da me nauči. Sej a ni to dost?
Buce mam burton, bord pa vezi pa eagle al neki tazga Je v kleti pa se ne spomnm najbl.
Buce mam burton, bord pa vezi pa eagle al neki tazga Je v kleti pa se ne spomnm najbl.
Če nisi del rešitve, si del problema.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
Ewchk napisal/-a:Vsi k učite bordat. V koklem času se loh naučim zavijat? 1h, 2h? Glede na to da tut smučala nism ene 9 let. Bordat sm pa žačela lan (sm bla 2krat na bordu).
jz ucim, in se jih vecina nauci zavijat v 1 uri... najvec 2...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov