Smučate ali bordate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
legally blonde napisal/-a:Prakticno usakic mi ksn zapele cez dilo, pa ne sam, kadar cakam u vrsti za sedeznico, tut sred smucisca, k nic-hudega sluteca furam dol, pa tut ne sam petletni mulcki ampak osebki useh starosti.
En dan na naših smučiščih s čist frišno dilo, pa je že cela pokrampana enkrat bom nekega mulca (ahja, ko bi bili vsaj samo mulci taki) samo zašamarila s temi smučkami, ko rinejo v tebe, kot da bo kej prej na vrsti
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
legally blonde napisal/-a:Tko da ne mors posplosvt, da so bordarji neumni pa povzrocajo nesrece. Pac mas ljudi, k bi jim blo treba prepovedat vstop na smucisca, ker ogrozajo sebe in vse okol sebe, eni od njih majo eno dilo, eni pa dve.
Nisem posploševala, ker sem napisala, da eni & ful, tako da se ni nanašalo na vse borderje.
Z drugim delom se pa tak al tak strinjam. Zdi se mi, da je zadnja leta dosti bolj nevarno na smučiščih kot prej (mogoče se samo staram..)
Konec OT
A goal without a plan is just a wish.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
FemmeFatal napisal/-a:V anketi manjka opcija "nic od tega". Smo tudi taki.
Res je.
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Js bi se pa rada naučila smučat IN bordat sčasoma... Mogoče se pa res en dan vpišem v šolo smučanja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov