Smučate ali bordate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- andrejka2x
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 3. 2006
jst smučam in bordam...smučam že 15 let, bordam pa 8 ali 9 let..
če gremo za cel teden jemljem oboje s seboj, drugač pa odvisno kaj delajo ljudje okol mene...moj tud smuča in borda tko da ni panike..enkrat eno in enkrat drugo...
če gremo za cel teden jemljem oboje s seboj, drugač pa odvisno kaj delajo ljudje okol mene...moj tud smuča in borda tko da ni panike..enkrat eno in enkrat drugo...
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Smučam. Sem pa tudi že bordala in mi je všeč. Ampak (verjetno zato, ker nimam dobrega znanja, ampak le toliko, da gre ) je pa nekaj kar me odvrača od bordanja: prenatrpana smučišča. Nekaj povsem drugega pa so prosti poligoni, ipd.
Od smučanja samega pa so mi trenutno najbolj všeč "blade- i"("blejdi" - sej niti ne vem, če sem prav napisala ), kratke smučke. Prav nor občutek je smučati na njih + zelo dobre so kot izboljševanje carving tehnike.
Od smučanja samega pa so mi trenutno najbolj všeč "blade- i"("blejdi" - sej niti ne vem, če sem prav napisala ), kratke smučke. Prav nor občutek je smučati na njih + zelo dobre so kot izboljševanje carving tehnike.
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
js smucam ze od malega non stop in sm cis nora na to najraje s ta dolgimi smucmi, spomladi ko je sneg hitreje juzen pa tut s kratkimi.
bordanje mi ni nikol zadisalo, ceprou ce nekdo dobr zna bordat je to fajn vidt. se mi pa zdi, d je pri velik ljudeh zacetek bordanja bolj vpliv vrstnikov oz. tega d so bolj hudi če bordajo. js sm seveda mnenja d je lahko hud dober bordar in dober smucar, slab bordar al slab smucar je pa tut dost isto:)pri bordarjih mi gre edino na zivce, ko se sredi proge ustavijo in sedijo (kokr d se niso slisal o varnosti na smuciscu), na sreco pa niso vsi taki.
bordanje mi ni nikol zadisalo, ceprou ce nekdo dobr zna bordat je to fajn vidt. se mi pa zdi, d je pri velik ljudeh zacetek bordanja bolj vpliv vrstnikov oz. tega d so bolj hudi če bordajo. js sm seveda mnenja d je lahko hud dober bordar in dober smucar, slab bordar al slab smucar je pa tut dost isto:)pri bordarjih mi gre edino na zivce, ko se sredi proge ustavijo in sedijo (kokr d se niso slisal o varnosti na smuciscu), na sreco pa niso vsi taki.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
snezinka* napisal/-a:pri bordarjih mi gre edino na zivce, ko se sredi proge ustavijo in sedijo (kokr d se niso slisal o varnosti na smuciscu), na sreco pa niso vsi taki.
no sej, smučarji pa stojijo, isto sranje...
bordam, že kr en cajt.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
keepsake napisal/-a:snezinka* napisal/-a:pri bordarjih mi gre edino na zivce, ko se sredi proge ustavijo in sedijo (kokr d se niso slisal o varnosti na smuciscu), na sreco pa niso vsi taki.
no sej, smučarji pa stojijo, isto sranje...
bordam, že kr en cajt.
no, sej govorimo od nekterih borderjih in nekaterih smucarjih. vec al manj gre za tiste, ki majo mal manj kondicije in ne zdrzijo do konca proge al pa se jim ne da na rob proge pribordat/prismucat (pac ena vrsta lenoritisa)
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Eni padejo in tam opbsedijo, drugi na katere sem naletela, pa so vedno počivali na na daleč vidnem mestu in ne nekje sredi proge na nepreglednem odseku, tko, da mene tile "počivači" niso nikdar motli. Dokler jih vidim v naprej ni panike.
Imaš, da me vikaš!
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Smučam. Gre pa tudi meni na živce, ko se kdo vsede sredi smučišča, čeprav mogoče za mene tudi kdo misli, da to počnem - namreč, ko padem kdaj, se 10minut pobiram, vmes mi pa zmanjka moči in se morem malo 'usest'
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
hruška napisal/-a:nevarno je ko se ti smučar/bordar ustavi sred smučišča, lih mal pod kkšnim hribčkom da ga ja vidš šele zadnjo sekundo...svašta!
To mi je pa ful znano. Rogla je en tipičen primer, kjer smučarji in bordarji na prvem mal bolj strmem hribčku dobesedno ležijo na tleh. In to nista en al pa dva, ampak jih je 30.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov