Smučate ali bordate?

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Smučate ali bordate?

Smučate
36
56%
Bordate
16
25%
Oboje
12
19%
Skupaj glasov : 64

andrejka2x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejka2x » 29. Jan. 2009 19:23

jst smučam in bordam...smučam že 15 let, bordam pa 8 ali 9 let..
če gremo za cel teden jemljem oboje s seboj, drugač pa odvisno kaj delajo ljudje okol mene...moj tud smuča in borda tko da ni panike..enkrat eno in enkrat drugo...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 31. Jan. 2009 21:49

Smučam boljše (in dlje časa) kot bordam. :P
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 31. Jan. 2009 21:52

Smučam. Sem pa tudi že bordala in mi je všeč. Ampak (verjetno zato, ker nimam dobrega znanja, ampak le toliko, da gre :D) je pa nekaj kar me odvrača od bordanja: prenatrpana smučišča. Nekaj povsem drugega pa so prosti poligoni, ipd. :)

Od smučanja samega pa so mi trenutno najbolj všeč "blade- i"("blejdi" - sej niti ne vem, če sem prav napisala :D), kratke smučke. Prav nor občutek je smučati na njih + zelo dobre so kot izboljševanje carving tehnike.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 01. Feb. 2009 20:16

js smucam ze od malega non stop in sm cis nora na to :) najraje s ta dolgimi smucmi, spomladi ko je sneg hitreje juzen pa tut s kratkimi.

bordanje mi ni nikol zadisalo, ceprou ce nekdo dobr zna bordat je to fajn vidt. se mi pa zdi, d je pri velik ljudeh zacetek bordanja bolj vpliv vrstnikov oz. tega d so bolj hudi če bordajo. js sm seveda mnenja d je lahko hud dober bordar in dober smucar, slab bordar al slab smucar je pa tut dost isto:)pri bordarjih mi gre edino na zivce, ko se sredi proge ustavijo in sedijo (kokr d se niso slisal o varnosti na smuciscu), na sreco pa niso vsi taki.
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Jagoda_ » 02. Feb. 2009 0:15

Bordam :)

sem pa pred tem dolgo dolgo smučala tak da pomoje če bi stopla na smučke bi še zmeri znala :D
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 02. Feb. 2009 0:21

smučam, pa še to zadnje čase bl švoh :D

bordat bi se pa rada enkrat naučila :) si že predstavljam never ending pobiranje :D
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 3. 2008
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a theNinna » 02. Feb. 2009 19:36

Smučam že 9 let. Predlani sem sicer poskusila bordati... sam, sem si hitro premislila. Sem bol stabilna na dveh smučkah kot na eni, tak da bord... ne, hvala :)
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 02. Feb. 2009 19:51

snezinka* napisal/-a:pri bordarjih mi gre edino na zivce, ko se sredi proge ustavijo in sedijo (kokr d se niso slisal o varnosti na smuciscu), na sreco pa niso vsi taki.

no sej, smučarji pa stojijo, isto sranje... :P

bordam, že kr en cajt.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 02. Feb. 2009 20:09

keepsake napisal/-a:
snezinka* napisal/-a:pri bordarjih mi gre edino na zivce, ko se sredi proge ustavijo in sedijo (kokr d se niso slisal o varnosti na smuciscu), na sreco pa niso vsi taki.

no sej, smučarji pa stojijo, isto sranje... :P

bordam, že kr en cajt.

no, sej govorimo od nekterih borderjih in nekaterih smucarjih. vec al manj gre za tiste, ki majo mal manj kondicije in ne zdrzijo do konca proge al pa se jim ne da na rob proge pribordat/prismucat (pac ena vrsta lenoritisa) :)
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 02. Feb. 2009 23:00

^^Ja meni gre to tudi ful na živce ko se kdo usede sredi smučišča... halo nemoreš na rob?
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 03. Feb. 2009 8:56

Eni padejo in tam opbsedijo, drugi na katere sem naletela, pa so vedno počivali na na daleč vidnem mestu in ne nekje sredi proge na nepreglednem odseku, tko, da mene tile "počivači" niso nikdar motli. Dokler jih vidim v naprej ni panike.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 03. Feb. 2009 9:40

Smučam. Gre pa tudi meni na živce, ko se kdo vsede sredi smučišča, čeprav mogoče za mene tudi kdo misli, da to počnem - namreč, ko padem kdaj, se 10minut pobiram, vmes mi pa zmanjka moči in se morem malo 'usest' :P
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 03. Feb. 2009 9:54

nevarno je ko se ti smučar/bordar ustavi sred smučišča, lih mal pod kkšnim hribčkom da ga ja vidš šele zadnjo sekundo...svašta!
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **Miška** » 12. Feb. 2009 16:56

Nič od tega. Bi se pa zelo rada naučila nekaj od tega, saj imam rada sneg. Mogoče naslednje leto:)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 12. Feb. 2009 17:42

hruška :) napisal/-a:nevarno je ko se ti smučar/bordar ustavi sred smučišča, lih mal pod kkšnim hribčkom da ga ja vidš šele zadnjo sekundo...svašta!

To mi je pa ful znano. :roll: Rogla je en tipičen primer, kjer smučarji in bordarji na prvem mal bolj strmem hribčku dobesedno ležijo na tleh. In to nista en al pa dva, ampak jih je 30. :evil: :roll:

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov