Seksi športniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- maria18
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: kranj
ja plesalci so tud hudi ...
kar se pa tice luka spika....sploh se ne nos...on je cist kul...pa tud ne zgleda slabo....sej ce bi ga poznale bi vidle da je res faca...pa ma cist kul fore...uglavnm cel vecer se lahk smejis pa se pol kksn dan po tem!!!
kar se pa tice luka spika....sploh se ne nos...on je cist kul...pa tud ne zgleda slabo....sej ce bi ga poznale bi vidle da je res faca...pa ma cist kul fore...uglavnm cel vecer se lahk smejis pa se pol kksn dan po tem!!!
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
ooohh jaaaa...al niso usi lepi? usi majo postavce pa to...
plesalci so itak hotttt stuff, plavalci ful sexy, fuzbalerčki pa tut sploh tale nš dalibor stevanovič (on je res car) , ronaldo, raul, beckham...
aja, pa ko se je ena prtožvala nad italijani, latinosi ipd. MILSM, LIH ONI SO NAJJAČI
plesalci so itak hotttt stuff, plavalci ful sexy, fuzbalerčki pa tut sploh tale nš dalibor stevanovič (on je res car) , ronaldo, raul, beckham...
aja, pa ko se je ena prtožvala nad italijani, latinosi ipd. MILSM, LIH ONI SO NAJJAČI
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Jah ne, sam res ne vem kaj vidte na enih gorilah,kot so črnci in razni latinosi, Mislm to je tko kot da bi tipi bli nori na sestri Williams, ne pa na kournikovo al pa sharapovo. Sej majo mišice, sam kaj ko so ko opice, kakšen Hewitt npr pa zgleda sexi, čisto zaradi celotne podobe...
No ampak to velja zame, je moje mnenje, če pa so drugim večni zapeljivci in lomilci ženskih src, pa tudi prav
No ampak to velja zame, je moje mnenje, če pa so drugim večni zapeljivci in lomilci ženskih src, pa tudi prav
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
najlepši in najboljši....ostaja zame...RENATO VUGRINEC......
men je the best tip....
men je the best tip....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Rokometaši
Oh, pa seveda fuzbalerji, tenisači, plavalci... Sj to majo vsi športniki take hude teleščke, da se je kr težko odločt keri so najbolši.
Mogoče mi niso skakalci(na smučeh) kj preveč. Čeprov slovenski so mi vsi dokaj simpatični...
Oh, pa seveda fuzbalerji, tenisači, plavalci... Sj to majo vsi športniki take hude teleščke, da se je kr težko odločt keri so najbolši.
Mogoče mi niso skakalci(na smučeh) kj preveč. Čeprov slovenski so mi vsi dokaj simpatični...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov