Seksi športniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 307 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Huh, men je pa Jaka Lakovič eden iz med najbolj simpatičnih, en tak cukr. Pol pa še kak Sani Bečirovič, Andrej Jerman, Jure Košir mi je biu tut od nekdaj fjst. Od tujih se pa zdele spomnem Benjamina Reicha, Ted Liegety tut ni slab. U, pa Luka Špik in Jernej Damjan (če ne bi bil mal mjhn - usej tk se mi zdi).
- TanjaBelieve
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2011
Dani Alves in Kaka sta men najbolj huda.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Dve bivši športnici sta zelo sexy, Katarina Witt (drsanje) Franziscka van Almsick (plavanje).
Iz spomina še : Gro Hammersag (rokomet), Gabriela Sabatini (tenis) , Magdalena Neuner (biatlon). Vse naštete so bile najboljše v svojem času, v svojem športu.
Iz spomina še : Gro Hammersag (rokomet), Gabriela Sabatini (tenis) , Magdalena Neuner (biatlon). Vse naštete so bile najboljše v svojem času, v svojem športu.
- johnalin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 5. 2012
no, rečim samo da je res težko biti v tem forumu v teh dneh... Tina maze je tako lepa!v italiji vsi govorijo o "lindsey vonn", pa sem vedno jo imel rajši.
poleg tega je zelo sladka ! je moja zvrst ženske! http://www.youtube.com/watch?v=3DShMDffDPo , ne je dobra pri igrati na klavir kot pri smučati pa je res čarobna!
poleg tega je zelo sladka ! je moja zvrst ženske! http://www.youtube.com/watch?v=3DShMDffDPo , ne je dobra pri igrati na klavir kot pri smučati pa je res čarobna!
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Najboljše so odbojkašice, tenisačice pa tud nogometašice. Ampak tiste, ki so ženske tud zunaj tega - sicer moškega športa in ne zgledajo kot ded in so po duši tud ded
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Dioniz napisal/-a:Najboljše so odbojkašice, tenisačice pa tud nogometašice. Ampak tiste, ki so ženske tud zunaj tega - sicer moškega športa in ne zgledajo kot ded in so po duši tud ded
Pa plesalke obvezno, tud basketašice so kake zelo fajn.. Mišura
Prvi neprebran prispevek • 307 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov