Seksi športniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
definitivno angleski nogometas owen!pa vem da se je en plavalec ful lustn (ne slovenec) sam se mi niti sanja ne kak mu je ime!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Michael Phelps pa kazinski plkesalci
aja ups, sm šele zdele vidla da je tema o slov.športnikih al pa tujih ki so igral za Slovenijo ... No še zmer ostajam pr naših plesalcih
aja ups, sm šele zdele vidla da je tema o slov.športnikih al pa tujih ki so igral za Slovenijo ... No še zmer ostajam pr naših plesalcih
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm, Zorman je hud!:) Pa Čop je men tut vredu, Blaž Medvešek -njami!;) , Kavtičnik ni slab, nekej odbojkašev - Pleško, ... Hm, pa Jure Košir, hehe ... Aja, pa od plavalcev je še Matjaž Markič ql, pa od tujih Erik Wendt... Pa Marcel Rodman- hokej! Pa še jih je, sam so bl neznani pa iz kakih manj popularnih športov!:)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Renato Vogrinec, Sani Bečirović, Sašo Ožbolt... pa še kak vrjetn, sam se ne spomnem trenutno... bol so mi všeč tuji (oooo Thomas Sorensen mi je tak cukrček!)
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Zakaj Vasilij Žbogar?????? Ker je največji cukrček med valovi!!!!! :ertrink:
Dodam še Sebastijana Cimerotiča in Renatota Vugrinca!!
Dodam še Sebastijana Cimerotiča in Renatota Vugrinca!!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov