Seksi športniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Dodajam: karateisti (vsaj 1)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Sej vem, da sm že pisala.. Sam zdej morm pa še povdart: odbojkaši Sexy so, lepi so, pa še hud šport so si zbral
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
fuzbalerji absolutno...ačimovič, dedič,handanovič,raul,..
rokometaši....zorman, backovič, podpečan(u trenirkici uf..)...
pa rok benkovič (sam on niti ni sexi o je sam ful kjut).
pa moj piki je pa itak najbolj sexi....športa tud...ko laufa za svojim psom ko mu uide..hehe
rokometaši....zorman, backovič, podpečan(u trenirkici uf..)...
pa rok benkovič (sam on niti ni sexi o je sam ful kjut).
pa moj piki je pa itak najbolj sexi....športa tud...ko laufa za svojim psom ko mu uide..hehe
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Ja se je kr težko odločit....tok jih je...
Mislem, da so mi po zgradbi (mišicah) še najbolj všeč plavalci. Drugač pa hm plesalci so ful dobri...pa kak fuzbalarčk tud ni slab an...neki morš delat, če si prisiljen tekmo gledat, pol pa mal čekiraš tipčke.
Mislem, da so mi po zgradbi (mišicah) še najbolj všeč plavalci. Drugač pa hm plesalci so ful dobri...pa kak fuzbalarčk tud ni slab an...neki morš delat, če si prisiljen tekmo gledat, pol pa mal čekiraš tipčke.
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Ma ja, vm rečem, če je dobr plesalec, pol je sigurn na prvm mestu pred vsemi. Ampak to samo ČE...K recimo fuzbalerjm paše da so bolj mali in čokati, če pa je plesač mali pa to ni lepo. Ravno prav visoki imajo pa zelo skladno oblikovana telesa.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov