Salsa

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nastejka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nastejka » 25. Apr. 2008 21:16

Živjo!

Z mojim lubijem bi se rada naučila salso, pa se nama zdijo tečaji malček predragi. Zato razmišljava, da bi se naučila plesa kar sama preko kakšnih videoposnetkov in povem vadila v lokalih na salsa večerih.

Se kdo kaj spozna na salso?
Ve kdo, kje bi dobila kakšne dobre videoposnetke o salsi?
barbara21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbara21 » 26. Apr. 2008 7:41

Ker sama plešem salso ti lahko povem, da se je preko videokaset bolj težko kaj naučiti. Lažje je če greš na tečaj. Se pa spomnim da so pred leti na Top shopu prodajali videokasete, tak da malo pogoglaj in boš ziher kaj našla.
Flower Power
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Flower Power » 26. Apr. 2008 8:50

Js pa svetujem da malo pobrskata za kakšnimi salsa žuri kjer majo tudi animacijo, tko da par na odru pleše, drugi pa mu sledijo. tko se najlažje naučiš osnov, pa še zastonj je. včasih so imeli v portorožu poleti, se pa sigurno najde tudi drugje kej.
sicer pa se da na netu malo pobrskat in dobit kr neki dobrih video tečajev.
barbara21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbara21 » 26. Apr. 2008 18:26

Te salsa žure z animacijo imaš v "gradu" Kodeljevo, vendar je le okoli pol ure in se naušiš res samo najnujneših osnov.
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 17. Maj. 2008 13:25

TVEGAJTA PAR EUROV PA NE BODITA ŠKRTA PIZDUNA
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 01. Apr. 2009 23:02

Yo.

Morda ve kdo za kako knjigo ala "Salsa for dummies"? :) ;)
Sem se vpisal v začetni tečaj, ampak bi bilo fajn videt te osnovne korake in obrate v slikah, da se lahko potlej lažje doma pripravljam.
Pa po možnosti za portoriško salso...

Nočem, da soplesalka pleše s hlodom... :D :mrgreen: ;D
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 27. Apr. 2009 16:15

ma neeee...plesa se ne mors s knjige ucit. navij si musko pa migej pa ponavlej korake, v 100-em primeru ti bo pa ratal in bos znal...

:wink:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 26. Jul. 2009 10:13

Jaz sem enkrat, ko sem še hodil na dif v savno šel mimo grada kodeljevo in slišim zelo všečno glasbo zavil noter v grad in je bilo tam ogromno ljudi ki so plesali salso...mi je bilo zelo všeč!
Odprti ljudje nobenega težaka skulirani in zabavni.

Skratka zdaj pred kratkim sem šel mimo Pianota( cca. 2 tedna nazaj)...v Lj. blizu metalke in imajo zunaj na prostem salso zvečer ob četrtkih.
In sem spoznal neko učiteljico salse in polno zanimivih ljudi...salsa mi je všeč! Ta četrtek celo srečal prijateljico, ki baje pleše salso že nekaj časa in tega nisem vedel do zdajšnjega četrtka.
A katera tukaj iz foruma hodi na salso tja morda?
No če katera hodi naj pove gremo lahko kdaj skupaj tja :)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 26. Jul. 2009 10:39

Salsa na ploščadi Ajdovščina :hearts: Jaz hodim sicer samo gledat, pa potem v Piano malo plesat na latino glasbo.

So me pa latinoameričani v Madridu učili plesat salso in mi je blo noro dobro :oops:

(WB ryu10kyu)

Drugače pa imajo to salso vsak četrtek poleti, tko da se lahko kdaj vidimo :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 26. Jul. 2009 11:58

Tole ob četrtkih pa velja iti pogledadt. :) ;)
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LaHauteCouture » 04. Avg. 2009 14:36

Poglej na youtube, tam se lahko danes že vse mogoče naučiš, drugače pa tudi niso vsi tečaji tako dragi, sploh pa če se res želita naučit je najboljše it na tečaj.
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LaHauteCouture » 04. Avg. 2009 14:41

gemini napisal/-a:Salsa na ploščadi Ajdovščina :hearts: Jaz hodim sicer samo gledat, pa potem v Piano malo plesat na latino glasbo.

So me pa latinoameričani v Madridu učili plesat salso in mi je blo noro dobro :oops:

(WB ryu10kyu)

Drugače pa imajo to salso vsak četrtek poleti, tko da se lahko kdaj vidimo :wink:

sem ti kr malo fauš, da so te prav oni uččili plesat, ker to more bit noro tisto vzdušje pa vse, škoda da tega pri nas ni
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 07. Avg. 2009 15:46

LaHauteCouture napisal/-a:
gemini napisal/-a:Salsa na ploščadi Ajdovščina :hearts: Jaz hodim sicer samo gledat, pa potem v Piano malo plesat na latino glasbo.

(WB ryu10kyu)

sem ti kr malo fauš, da so te prav oni uččili plesat, ker to more bit noro tisto vzdušje pa vse, škoda da tega pri nas ni

Je tudi pri nas...so mi svetovali, da naj se grem k Kubancu učiti...saj ob četrtkih je polno nekih črncev tam...sicer ne moreš vedeti ali so fake in samo ženske lovijo ali so plesalci tudi vmes :)
Sem vesel, da je tudi k nam prišla salsa in da je postala popularna nekako...da lahko tudi mi malo starejši prebivalci zemlje imamo kakšno zabavo. :D
Se mi zdi, da so tam bolj generacija 25+
So tudi zelo prijazne in skulirane ženske in je res pozitivno vzdušje tam...bil včeraj in je bilo lepo..je pa res da se je malce poznalo poletno obdobje in da je bilo manj ljudi kakor ponavadi...saj itak so dopusti ponavadi med sredino julija in sredino avgusta.
Bo pa baje v portorožu neki dogodek kjer se bo množično plesalo mislim da 22-23 avgusta, če ne bodo celo svetovni rekord podirali spet v množičnem plesanju. :lol:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 07. Avg. 2009 18:17

Tudi sam sem se ustavil včeraj pred Metalko, luštno vse skupaj zgleda, res skuliran folk...sproščeno, mogoče pa jeseni na tečaj :)
Uporabniški avatar
mrs.lucy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mrs.lucy » 07. Avg. 2009 22:04

v portorožu- klub Paprika... če se ne motim, mislim da imajo ponavadi ob četrtkih salasa night. letos smo ble s sošolkami in smo šle malo pogledat :) fina zadeva- še znam nekaj korakov :)
če si spodaj na dopustu se splača it malo pogledat
Grešiti je človeško, občutek pa je božanski.

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov