S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
am.. prou treniram ne nč, drugače pa od tuki našteto rada plešem na žurih , tečem (to bl kadar pridobivam kondicije & pr športni, rolam, plavam.. še bi se dal najdt sam se mi neda lih zdej usega naštevat:D:P
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Učasih trenerala plavanje, zdej pa za lastn užitk bord, wake, bmx, fitnes (ta mi ni u užitk, ampak je treba ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Valie - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Včasih sem trenirala košarko. ZDaj igram odbojko, občasno košarko.. Aja pa enkrat na teden badmintom. Pa zdej pozimi itak bordam, poleti sem pa v vodi Pa poleti bo itak odbojka na mivki, pa tenis...
MA dobr to se sliš ful, sam u bistu ni tolk ful. BI blo treba bolj redno počet !
MA dobr to se sliš ful, sam u bistu ni tolk ful. BI blo treba bolj redno počet !
Brez včeraj, ni danes
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
plešm
pol puzimi smučam pa se sankam..
polet pa tečm
pol puzimi smučam pa se sankam..
polet pa tečm
umiram.</3
- Intet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2006
- Kraj: Emona
Uf, men pa ni do resnih športov... Uredu migat je že fajn, kšna odbojka kdaj, pa plavanje v kaki reki, laufanje (le, če te kdo preganja), to ja; tko vsak tedn ob točno določenem cajtu, pa da te en nadira kaj delat, ne to pa ne.
Mislm pa zdele nabavit bicikl, pa se bom s tem furala v šolo, namest z busom
Mislm pa zdele nabavit bicikl, pa se bom s tem furala v šolo, namest z busom
To bring the pieces together rediscover communication.
- alien
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: če bi vedla, bi povedla
sm tipična ribica in mam FULLLLLLL rada vodo (beri: brez morja bi umrla)
in valda ful rada plavam, mam pa tudi rada snegec in svojga borda ne bi zamenjala za nobeno drugo stvar na tem svetu. se mi zdi, da je to res tisti največji užitek v mojmu lajfu in še ko si postaviš neke cilje, ki jih želiš doseč in ko prvega že dosežeš, je vse skupi še bolj sladko
in valda ful rada plavam, mam pa tudi rada snegec in svojga borda ne bi zamenjala za nobeno drugo stvar na tem svetu. se mi zdi, da je to res tisti največji užitek v mojmu lajfu in še ko si postaviš neke cilje, ki jih želiš doseč in ko prvega že dosežeš, je vse skupi še bolj sladko
° the passion to ride
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jst sem bolj poletni človek in me zimski športi ne zanimajo oz. se ne ukvarjam z njimi. Jaz to imenujem zimsko spanje.
Drugač se pa s športom v življenju nisem nikoli veliko ukvarjala.....prvič ker nisem imela potrebe po tem (npr. hujšanje), drugič pa spadam med bolj lene.
Se pa poleti rada usedem na kolo in naredim krajši izlet, seveda plavanja ne smem izpustit. Če pa nisem na kolesu sem na rolerjih ali pa grem samo na zeeeeeelooooo dolg sprehod (kar je obvezno tudi pozimi, že zaradi mojega kosmatinca)
Drugač se pa s športom v življenju nisem nikoli veliko ukvarjala.....prvič ker nisem imela potrebe po tem (npr. hujšanje), drugič pa spadam med bolj lene.
Se pa poleti rada usedem na kolo in naredim krajši izlet, seveda plavanja ne smem izpustit. Če pa nisem na kolesu sem na rolerjih ali pa grem samo na zeeeeeelooooo dolg sprehod (kar je obvezno tudi pozimi, že zaradi mojega kosmatinca)
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov