S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Jaz pa vsak dan delam tibetanske vaje.
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
Jz pa tečem, igram odbojko, smučam (premalo), kake ročke, treba bo it pa še večkrat na bazen pa v savno. Drgač sem pa včasih treniral judo, badminton, pa neki poskusi so bli da bi prsu v drzavno v reprezentanco za 60m še v osnovni. Zdj se mi pa brezveze zdi nekaj profesionalno trenirat, ker potem miganje v osnovi zgubi smisel. Je treba akcije, ne pa skoz isto. Se bol počutiš pa bolj zgledaš. Pa d best je, k si greš za izgovor "da nujno rabiš" kupit nove superge Tko da ženske: švicat!!!
Tko nekak...
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
Mark napisal/-a:Jaz pa sem se odločil, da drugo sezono začnem bordat Ker me že en čas mika
ja men je to takk specialn
sicr se ne znam sam sm ze probala...pa sm koncala z zvitim gleznjem...hihi se zdej se mi ne sanja kak sm pala...
can you keep up
baby boy
baby boy
-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
js mam zelo rada šport...trenirala sem košarko in karate...
zdaj pa se rekreativno ukvarjam s športom...pozimi smučam,še raje bordam...delam trebušnjake...spomladi rolam,pa kolesarim...poletje mam pa itak najraj...za tenis,rolarje,kolo,plavanje,pinkponk...skratka krasno!
zdaj pa se rekreativno ukvarjam s športom...pozimi smučam,še raje bordam...delam trebušnjake...spomladi rolam,pa kolesarim...poletje mam pa itak najraj...za tenis,rolarje,kolo,plavanje,pinkponk...skratka krasno!
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
- BeA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Trenutno nč kaj...hodim na pilates za bodoče mamice, drgač pa laufam (sm začela pr 16-tih zjutri, ker sm mela že od nekdaj strašno nizek pritisk in zjutri hudičevo težko vstajam...ampak se zjutri ni obneslo, žal, pa sm prestavla na večer in vse do nosečnosti sm tud vestno vsak dan tekla) in pa tud zelo rada plavam (vsaj 2 krat tedensko).
Drgač je pa moj šport najprej tenis...pol pa dolgo nič...pa smučanje pozimi.
LP
Drgač je pa moj šport najprej tenis...pol pa dolgo nič...pa smučanje pozimi.
LP
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
aaa bea sele zj sm opazla d pricakujes
ja cestitke ne ...pa ce se ne motim bos mela dvojcka?
joj men so dojencki tk fajni...k je biu moj bratec se majcken sm ga skos lupckala sam zj je pa ze leto pa pou star pa ni vec tko zanimiv
anyway cestitke :bussi:
ja cestitke ne ...pa ce se ne motim bos mela dvojcka?
joj men so dojencki tk fajni...k je biu moj bratec se majcken sm ga skos lupckala sam zj je pa ze leto pa pou star pa ni vec tko zanimiv
anyway cestitke :bussi:
can you keep up
baby boy
baby boy
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
jaz se ukvarjam vendar kak sem razpoložena. pozimi hodiva s fantom smučat in kakšno žensko poderem na snežnem stadijonu. poleti ko mam pa konec pouka pa ponavadi hodim v fitnes, se rolam in kolesarim. sevda hodim redno na bazen. športa ne gleam ker mi ni zanimiv. samo hodim na tekme mojega fanta. dobro se je gibat in ostat aktiven kakor dolgo lahko!
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ma bejbe šport je itak zakon !!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
zmer sem sovrazila teolvadbo v soli, pred letom dni sem zacela hodit na aerobiko, in ce ne grem kaksen dan, ze mislim, da bom ne vem kaj zamudila
zdej sem pa se mami okuzila s tem ... res pa je, da imava obedve probleme s tezo-stalna nihanja,zato je pa treba migat
zdej sem pa se mami okuzila s tem ... res pa je, da imava obedve probleme s tezo-stalna nihanja,zato je pa treba migat
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
laram napisal/-a:Zelo sem ponosna nase, ker sem prejšnji teden začela redno tečti vsak dan! Verjetno sem se na ta korak pripravljala 3 leta; in zdaj se je končno zgodilo ...
Uauuu si pa res pridna ... Jst bom pa zdej začela mal bolj intenzivno rolat ... upam da mi bo ratal ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov