S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
OT:
Dragi Spermij, žabca je tisto, kar se ti kaže, ko pogledaš z obale na morje in vidš plavat 90 procentou osebkou, prsno je pa tisto, kar vidš, če si pogledaš na teveju (u živo bl dvomm) kšn miting, evropsko, svetovno in tko naprej.
Konc OT z moje strani.
Dragi Spermij, žabca je tisto, kar se ti kaže, ko pogledaš z obale na morje in vidš plavat 90 procentou osebkou, prsno je pa tisto, kar vidš, če si pogledaš na teveju (u živo bl dvomm) kšn miting, evropsko, svetovno in tko naprej.
Konc OT z moje strani.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- dix
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Piran
jst pa že 15 let živim za gimnastiko..
vsak dan 3-4h pol pa še fitnes zjutraj
pa sm kr zadovoljna tako...pravzaprav nevem kaj bom ko bom nehala....
vrjetno bom plesala =)
drugač pa če ni tekem smučat,plavat..
sovražim pa tek, tega nikoli nism mogla...=(
vsak dan 3-4h pol pa še fitnes zjutraj
pa sm kr zadovoljna tako...pravzaprav nevem kaj bom ko bom nehala....
vrjetno bom plesala =)
drugač pa če ni tekem smučat,plavat..
sovražim pa tek, tega nikoli nism mogla...=(
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ok, jst sm pred dvemi leti nehala profesionalno plesat...se kr sm ful zalostna ampak pac je blo treba tko narest. in pol nism nc tko zlo konkretnga pocela, pa mi ful manjka, poleg tega me ful hrbet boli k sm usa zasedena od ucenja pa lenarjenja...
s cim se cem zacet ukvarjat?! ubistvu je tezko neki cist nouga najdt k bi te nauduslo pa pol kr enkrat na sredini zacet...?!
s cim se cem zacet ukvarjat?! ubistvu je tezko neki cist nouga najdt k bi te nauduslo pa pol kr enkrat na sredini zacet...?!
Zivljenje je piskotek!
-
Leelee - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2007
- Kraj: NeKje MeD ObLaKi
dix napisal/-a:jst pa že 15 let živim za gimnastiko..
...
js sm tut trenerala gimnastiko in to ud5 du 11 leta sam pol sm pa preveč zrasla pa itak nebi mogla več tko res dobra bit...sam js nism tko hido k ti trening usak drug dan po 3 ure...zdej sm pa tko 172 velka in to je res pre več sam sm se pa že skos neki tut tko zravn s športom ukvarjala tko da mi ni blo težko najdt nadomestila
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zdaj sem spet začela z badmintonom in odbojko doma (z očetom pogosto igrava), vsak dan pa hodim na sprehod s psičko. Še vedno pa je aktualno smučanje, ker so še pač ponekod ravno pravšnje razmere.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Streljanje malo bolj resno in predvsem redno. Ostali sporti (tek, hribolazenje,...) pa za rekreacijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov