S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 364 prispevkov
• Stran 3 od 25
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25
Naslednja
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
men je tud hudo športat...
kot prvo treneram capoeiro, ql mi je pa se tek, kolesarjenje, rolanje, bordanje, plavanje, u izi fitness, za naslednje poletje racunam se na kitesurfing...
no trenutno sm pa na bolniski, vse kaze na potrgane ramenske vezi. kr neki.
kot prvo treneram capoeiro, ql mi je pa se tek, kolesarjenje, rolanje, bordanje, plavanje, u izi fitness, za naslednje poletje racunam se na kitesurfing...
no trenutno sm pa na bolniski, vse kaze na potrgane ramenske vezi. kr neki.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Capoeira is a unique 400 year old martial art from Brazil. It combines dance, martial arts, music and gymnastics into a sport and game for everyone. Because Capoeira is such a unique combination of dance, acrobatics and fighting skills, it develops endurance, flexibility and alterness in its practitioners as well as physical strength and mental balance.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
jz pa treneram jazz balet v kazini. sicer sm lani za en let pavzirala (k se mi pa ni vec dal), pa me se vedno ples toooook veseli, sm sla pa letos nazaj. sam kaj k sm se zaje**la k bi lani prsla v selekcijo, letos morm pa cakat do avdicije - decembra
drgac pa tud jz rada rolam, kolesarm, tecem pa mal mnj rada sicer je pa telovadba pr nm bol boga, tko da ce ne bi trenerala, v bistvu neb nc nardila zase
drgac pa tud jz rada rolam, kolesarm, tecem pa mal mnj rada sicer je pa telovadba pr nm bol boga, tko da ce ne bi trenerala, v bistvu neb nc nardila zase
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Js sm pa trenirala kosarko v 7,5 let, pol sem mela pa spahnjeno koleno in sem dobilas trajne poskodbe sem mogla pa nehat. "Na vrhuncu moje kariere"!
Zdaj pa hodim na fitness!
Zdaj pa hodim na fitness!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
uh, meni je sport zakon. Sam kaj ko imam premalo casa. Ko pa lahko, pa grem rolat, laufat, hodila sem na bian box (podobno kot tae bo, vendar se imas vreco in se izzivljas,mjami), zdaj hodim na fitnes ko utegnem, pa smucanje je zakon... Sao da je miganje, pa akcija, pa se malo adrenalina po moznosti... Obozujem filing, ko cutim telo in misice kako vsaka zase dela...pa se pozna se mi, edino rit me zajebava, hihi
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
učas sm gimnastiko...nehala zarad poškodbe hrbtenice..pol odbojko..nehala zarad fajta s trenerjem(z besedami ne pestmi)..pol sm doug trenerala rokomet..pa je zmankval časa za šolo..pa sm še tu nehala športat..drgač pa redno treneram skupej z lubijem heheh joke ..rekreacijsko igram odbojko..k dobimo frej dvorano
-
sanjaS - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2005
šport je res zakon...ko prideš domov popolnoma izčrpan res veš da si nekaj naredil zase - pa ne samo za lep izgled, ampak za zdravje.
sej res ves čas trobijo kok pomembno je gibanje, ampak je dejansko res!
pa še svoje meje lahko podiraš...in vsa negativna čustva spraviš iz sebe! ...in potem ...padeš dol
sej res ves čas trobijo kok pomembno je gibanje, ampak je dejansko res!
pa še svoje meje lahko podiraš...in vsa negativna čustva spraviš iz sebe! ...in potem ...padeš dol
življenje je platno, vi slikar, kakšna bo slika?
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Šport je zakon! Treniram deskanje na snegu, poleg tega tudi smučam, igram tenis, poleti intenzivno tečem, rolam, kolesarim, plavam, ... Aaaahhh...
Kaj bi jst brez športa?!?!
Kaj bi jst brez športa?!?!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
js pa sport...hm...mogoc grem kdaj na sobno kolo, drgac pa full delam trebusnjake...d bom mela lep trebuscek
full se ukvarjam s plesom, drgac pa hm...
bi pa full rada trenirala kak sport, sam k sm ze prestara d bi se s cim zacela ukvarjat
drgac ce to steje sm pa letos full zacela spremljat sport...po tv...
full se ukvarjam s plesom, drgac pa hm...
bi pa full rada trenirala kak sport, sam k sm ze prestara d bi se s cim zacela ukvarjat
drgac ce to steje sm pa letos full zacela spremljat sport...po tv...
can you keep up
baby boy
baby boy
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
VSAK DAN si recem: "jutri zjutraj bom sla pa tect" Prav zoprna sem si ze. Samo jutri pa res. Moram enemu rect, da me more v nasprotnem primeru skloftat
Drugace pa gonim sobno kolo, lih tolk, da dam 300kcal dol, potem me pa mine.
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
Tyra napisal/-a:VSAK DAN si recem: "jutri zjutraj bom sla pa tect" Prav zoprna sem si ze. Samo jutri pa res. Moram enemu rect, da me more v nasprotnem primeru skloftat
ja js se tud spravim za ene 25 min gor...pa tam ene 320kcal zgubim, pol pa se trebusnjake delam, pol je pa konc s sportom...no ok zrav se stejem d vsak dan vsaj po 20 mint intenzivno plesem.
can you keep up
baby boy
baby boy
Prvi neprebran prispevek • 364 prispevkov
• Stran 3 od 25
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov