S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Treniram atletiko 2x po eno uro+ 1x-2x tedensko doma tečem okrog 4 km. Plešem trebušne plese, poleti sem najmanj 2x na bazenu torej plavam, ukvarjam se tudi z gimnastiko, poleti hodim na odbojko na mivki
-
5ra8 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
rokomet, 5x na teden, te opcije u anketi mislm da nisem zasledila
drgac sem pa igrala tud inline hokej, pri nas, s fanti, bile smo samo 2 punci in smo se dobival 1-2 na teden. Ampak sem potem nehala, ker ni bilo preprosto časa.
Drgač pa še tenis igram, rolam, pozimi obvezno smučam, pa še kaj bi se najdlo.
l.p
drgac sem pa igrala tud inline hokej, pri nas, s fanti, bile smo samo 2 punci in smo se dobival 1-2 na teden. Ampak sem potem nehala, ker ni bilo preprosto časa.
Drgač pa še tenis igram, rolam, pozimi obvezno smučam, pa še kaj bi se najdlo.
l.p
Love may only be a four letter word, but its one of the most powerful words you can use and can change another person's life forever.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Koncno spet tenis treneram, ker dve leti nism mogla, pa 2x na tedn hodm na aerobiko. K je bl toplo pa tud laufam pa rolam.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
V sredo sem začela s judom, me je navdušil fant. Sicer smo amaterska skupina, pa vsak reče da si nebi nikol predstavljal mene v tem športu ker sem tako drobna.
Prej sem pa trenirala atletiko- tek in nekaj časa rokomet.. Nehala sem zarad poškodb, pomanjkanja časa ipd...
V prostem času tečem v naravi , igram odbojko, smučam (adrenalinsko smučanje ), plešem, plavam... svašta
Prej sem pa trenirala atletiko- tek in nekaj časa rokomet.. Nehala sem zarad poškodb, pomanjkanja časa ipd...
V prostem času tečem v naravi , igram odbojko, smučam (adrenalinsko smučanje ), plešem, plavam... svašta
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
barbi napisal/-a:normalno, da imam rada šport. rada kolesarim, rolam, odbojko igram... sicer nič ne treniram, z športom pa se ukvarjam ogromno.
Jaz tudi nič ne treniram, ampak ogromno časa posvetim športu (kolesarjenje, tek, odbojka, pozimi še drsanje in smučanje).
-
_*lunca*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 9. 2007
trenutno se ukvarjam v sobotih z bardmintonom (nevem če je prav napisan...se opravičujem, če ni)...drgač pa med letom...se vlk rolam...pozim, pol ku je pa sneg se pa bordam...in zdej komi čakam, da zapade sneg, da se bom lahka šla bordat
I don't have love to share and I don''t have one who cares...I don''t have anything since I don't have you
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Trenutno z ničemer, sem se pa svoj cajt 6 let rekreativno s taekwondojem.
Čez sezono (cajt, k je sposobn topu vreme) kr dost na kolesu (tud na večje razdalje), pa na rolarjih... Pa velik se prešetam, tud v naravi; za šetnjo ne rab bit toplo, sam da posije kej sonca.
Čez sezono (cajt, k je sposobn topu vreme) kr dost na kolesu (tud na večje razdalje), pa na rolarjih... Pa velik se prešetam, tud v naravi; za šetnjo ne rab bit toplo, sam da posije kej sonca.
-
ciela - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
hitra hoja, kolesarim - sobno kolo, ko je lep dan, grem pa na fax/šiht/k fantu s kolesom; pa tečem, tud ko je sneg, dež, skoraj vsak dan, ampak kratke razdalje - do 5 km.
Ne skrbi za jutri, kajti jutrišnji dan bo imel svojo lastno skrb; dnevu zadostuje njegova lastna teža...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov