S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
in voda umazana Ja sj morje je toplo povsod ne sam tu... Če ma 27 stopinj al kok, je pa najbolj čisto na slovenski obali Drugače pa če ti je toplo, se potopiš pa mal zaplavaš nižje je takoj 20 stopinj tko ene 2 m v globino, še nižje je pa še bolj mrzlo te prav zazebe ko si dol na dnu.
-
Afrodita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
bigboi napisal/-a:in voda umazana Ja sj morje je toplo povsod ne sam tu... Če ma 27 stopinj al kok, je pa najbolj čisto na slovenski obali Drugače pa če ti je toplo, se potopiš pa mal zaplavaš nižje je takoj 20 stopinj tko ene 2 m v globino, še nižje je pa še bolj mrzlo te prav zazebe ko si dol na dnu.
pameten predlog če bi se jst znala potaplat na globini 2 metrov oz. še več
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja sej moj fant box in kikboxa...tk mika me da bi jst tudi začela kej takega...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
tigi tu maš več o boxu http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=9287&highlight=
Js sm pa glih zdej zlowdal film - Ali ko igra Will Smith Je kr fajn
Js sm pa glih zdej zlowdal film - Ali ko igra Will Smith Je kr fajn
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Nevem al je to pr kikboxiu al kje k je un hrvat k ma ubijalsko levo nogo...???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
nogomet in mali nogomet.
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Ful rada rolam in plavam, pa tut kolesarim Trenirala sem že vse živo od gimnastike,košarke,odbojke,hiphopa.. no zdaj jeseni se bom najverjetneje vpisala v plesno šolo, nazaj na hiphop,čisto na začetek, ker mi res manka sprostitev in energija, ki sem jo imela takrat ko sem še plesala.
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
tanchy - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz se aktivno ukvarjam z aerobiko z borilnimi veščinami (sky bo), no sedaj ko pa ni trenigov, pa rolam, tečem s psom ali pa me malce fant trenira (kondicija, vaje na vrečah, samoobramba, itd,), saj je včasih treniral takewondo.
Nad borilnimi veščinami se zadnje pet let navdušujem, sicer pa sta moja sanjska športa latinsko ameriški ples ter gimnastika. Gimnastiko sem trenirala pri petih in šestih letih, nato sem imela hud zlom noge, ker sem vtaknila nogo v špranje od kolesa, ko me je oče peljal s kolesom domov s treninga. No in tako sem morala prenehati s treningi za eno leto in ko sem prišla nazaj na treninge, so mi povedala, da sem prehitro zrastla in da nimam nobene prihodnosti v gimnastiki. Latinsko amerišči ples pa se mi zdi malce predrag šport.
Nad borilnimi veščinami se zadnje pet let navdušujem, sicer pa sta moja sanjska športa latinsko ameriški ples ter gimnastika. Gimnastiko sem trenirala pri petih in šestih letih, nato sem imela hud zlom noge, ker sem vtaknila nogo v špranje od kolesa, ko me je oče peljal s kolesom domov s treninga. No in tako sem morala prenehati s treningi za eno leto in ko sem prišla nazaj na treninge, so mi povedala, da sem prehitro zrastla in da nimam nobene prihodnosti v gimnastiki. Latinsko amerišči ples pa se mi zdi malce predrag šport.
- loli
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2007
Kitty_ napisal/-a:jst pa fitnsea sploh ne štekam kk je lohka komu to zabavn? mam pa ful rada rolanje, tek, kolesarjenje pa plavanje
js hodm u fitns saj 4-5krat na tedn..sam hodm na skupinske vadbe..body pump pody jam, tnz..itd..in je ful zakon!!!!!!1ress
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
loli napisal/-a:Kitty_ napisal/-a:jst pa fitnsea sploh ne štekam kk je lohka komu to zabavn? mam pa ful rada rolanje, tek, kolesarjenje pa plavanje
js hodm u fitns saj 4-5krat na tedn..sam hodm na skupinske vadbe..body pump pody jam, tnz..itd..in je ful zakon!!!!!!1ress
ja ok..men tud fitnes ni jasn..ampak samo če si sam, ker js nujno rabim družbo pa enga k bi me sekiral&podpiral pri tem..drugače prehitro odneham
Don''t care what people say, just follow your own way...
- loli
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2007
..aNia*. napisal/-a:loli napisal/-a:Kitty_ napisal/-a:jst pa fitnsea sploh ne štekam kk je lohka komu to zabavn? mam pa ful rada rolanje, tek, kolesarjenje pa plavanje
ja ok..men tud fitnes ni jasn..ampak samo če si sam, ker js nujno rabim družbo pa enga k bi me sekiral&podpiral pri tem..drugače prehitro odneham
ja sj zto pa so skupinske vadbe zakon..k morš delat..k sam bi že odnehu..pa te inštruktor prgajna..pa tut k vsi delajo ne boš ti nehu, ne??'dj probi no.je supr res.pa tut počutš se pol zakon
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov