S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kateri šport?

Smučanje
30
12%
Bordanje
32
12%
Drsanje
1
0%
Tek
48
19%
Kolesarjenje
40
16%
Rolanje
33
13%
Plavanje
21
8%
Ples
49
19%
Tek na smučeh
3
1%
Skupaj glasov : 257

Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 07. Avg. 2007 15:39

in voda umazana :lol: Ja sj morje je toplo povsod ne sam tu... Če ma 27 stopinj al kok, je pa najbolj čisto na slovenski obali :cool: Drugače pa če ti je toplo, se potopiš pa mal zaplavaš nižje je takoj 20 stopinj tko ene 2 m v globino, še nižje je pa še bolj mrzlo te prav zazebe ko si dol na dnu.
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 07. Avg. 2007 15:59

bigboi napisal/-a:in voda umazana :lol: Ja sj morje je toplo povsod ne sam tu... Če ma 27 stopinj al kok, je pa najbolj čisto na slovenski obali :cool: Drugače pa če ti je toplo, se potopiš pa mal zaplavaš nižje je takoj 20 stopinj tko ene 2 m v globino, še nižje je pa še bolj mrzlo te prav zazebe ko si dol na dnu.

pameten predlog če bi se jst znala potaplat na globini 2 metrov oz. še več :roll:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 07. Avg. 2007 17:08

Ja sej moj fant box in kikboxa...tk mika me da bi jst tudi začela kej takega...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 07. Avg. 2007 18:36

tigi tu maš več o boxu http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=9287&highlight=
Js sm pa glih zdej zlowdal film - Ali ko igra Will Smith :D Je kr fajn :)
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 07. Avg. 2007 19:20

Nevem al je to pr kikboxiu al kje k je un hrvat k ma ubijalsko levo nogo...???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 07. Avg. 2007 20:03

Tigi napisal/-a:Nevem al je to pr kikboxiu al kje k je un hrvat k ma ubijalsko levo nogo...???

to tud mene zanima. k to je pa res ubijalska noga :?
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 07. Avg. 2007 22:24

rolanjee XD .... i love it :)
pa kolesarjenje tudi ;)
bordat bi se rada naučila ... smučanje sovražim :P
tek - moja nočna mora :D
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 07. Avg. 2007 23:49

nogomet in mali nogomet.
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 08. Avg. 2007 7:59

Ful rada rolam in plavam, pa tut kolesarim :) Trenirala sem že vse živo od gimnastike,košarke,odbojke,hiphopa.. no zdaj jeseni se bom najverjetneje vpisala v plesno šolo, nazaj na hiphop,čisto na začetek, ker mi res manka sprostitev in energija, ki sem jo imela takrat ko sem še plesala.
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
tanchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchy » 09. Avg. 2007 12:38

Jaz se aktivno ukvarjam z aerobiko z borilnimi veščinami (sky bo), no sedaj ko pa ni trenigov, pa rolam, tečem s psom ali pa me malce fant trenira (kondicija, vaje na vrečah, samoobramba, itd,), saj je včasih treniral takewondo.
Nad borilnimi veščinami se zadnje pet let navdušujem, sicer pa sta moja sanjska športa latinsko ameriški ples ter gimnastika. Gimnastiko sem trenirala pri petih in šestih letih, nato sem imela hud zlom noge, ker sem vtaknila nogo v špranje od kolesa, ko me je oče peljal s kolesom domov s treninga. No in tako sem morala prenehati s treningi za eno leto in ko sem prišla nazaj na treninge, so mi povedala, da sem prehitro zrastla in da nimam nobene prihodnosti v gimnastiki. Latinsko amerišči ples pa se mi zdi malce predrag šport.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 09. Avg. 2007 13:59

mja, pol greš pa na kako salso ko majo žure pa plešeš zastonj pa je :)
Uporabniški avatar
tanchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchy » 09. Avg. 2007 14:13

Sej grem občasno, samo jaz sem mislila kot treniranje plesa. Ker enkrat do dvakrat na teden je zame premalo.
loli
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a loli » 10. Avg. 2007 21:51

Kitty_ napisal/-a:jst pa fitnsea sploh ne štekam kk je lohka komu to zabavn? mam pa ful rada rolanje, tek, kolesarjenje pa plavanje

js hodm u fitns saj 4-5krat na tedn..sam hodm na skupinske vadbe..body pump pody jam, tnz..itd..in je ful zakon!!!!!!1ress
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 10. Avg. 2007 22:09

loli napisal/-a:
Kitty_ napisal/-a:jst pa fitnsea sploh ne štekam kk je lohka komu to zabavn? mam pa ful rada rolanje, tek, kolesarjenje pa plavanje

js hodm u fitns saj 4-5krat na tedn..sam hodm na skupinske vadbe..body pump pody jam, tnz..itd..in je ful zakon!!!!!!1ress

ja ok..men tud fitnes ni jasn..ampak samo če si sam, ker js nujno rabim družbo pa enga k bi me sekiral&podpiral pri tem..drugače prehitro odneham :P
Don''t care what people say, just follow your own way...
loli
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a loli » 10. Avg. 2007 22:11

..aNia*. napisal/-a:
loli napisal/-a:

ja ok..men tud fitnes ni jasn..ampak samo če si sam, ker js nujno rabim družbo pa enga k bi me sekiral&podpiral pri tem..drugače prehitro odneham :P

ja sj zto pa so skupinske vadbe zakon..k morš delat..k sam bi že odnehu..pa te inštruktor prgajna..pa tut k vsi delajo ne boš ti nehu, ne??'dj probi no.je supr res.pa tut počutš se pol zakon

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov