S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
fjuuu, 10-15 km ti pa maš kondicije Pridna Meni pa tek ni všeč, mam raje šprint. Ker tako najhitreje nadgradiš. Osebe ki majo rutino in tečejo vsak dan se jim telo navadi in pol ni več nič vpliva glede izgleda, kondicija pa ostane seveda Pr šprintu pa maš un instant in se vse odvije hitro in hitreje razviješ mišice tko da meni je to bolj fajn, pa še tekmovalnost je večja Kam pa hodiš ti tečt, da maš 15km progo
-
Christianne - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Js mam isti problem kot ti Sam zdej sm nardila temu konec in se odpravla sama tečt, sam mp3 player vzemi s sabo in bo
- Š3TOF - UPOKOJENEC TVS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
- Kraj: Parmova - Ljubljana
Biljard.
-
diamondedge - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
- Kraj: NM
bigboi napisal/-a:fjuuu, 10-15 km ti pa maš kondicije Pridna Meni pa tek ni všeč, mam raje šprint. Ker tako najhitreje nadgradiš. Osebe ki majo rutino in tečejo vsak dan se jim telo navadi in pol ni več nič vpliva glede izgleda, kondicija pa ostane seveda Pr šprintu pa maš un instant in se vse odvije hitro in hitreje razviješ mišice tko da meni je to bolj fajn, pa še tekmovalnost je večja Kam pa hodiš ti tečt, da maš 15km progo
10 krogov na stezi v portovalu, kar znese 4km, potem tečem okoli mesta, kar znese 7-8 km, odvisno za katero smer se odločim, in potem še 10 krogov na igrišču ŠCNM, kar znese 3 km. Med tekom se ne ustavljam.
Meni šprint ne leži toliko, ker dajem prednost vzdržljivosti. Eksplozivnost dobivam z drugimi športi.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Mojchy_18, za na fitnes pa resnično ne rabš nobenga met zravn. Itak delaš sam zase, svoje vaje, s svojim tempom, tko da ne rabš nobene družbe. Za klepetat greš pa na kavo. Mene najbl ob žiuce sprau folk, k pride u parčkih, in pol sam gopcajo, se režijo, delajo pa itak nč.
Lih tko je najbolš sam laufat. Saj men bl sede, kt pa da se prlagajam tempu nekoga drucga. Zdej grem učasih s fantom (okol Bleda), ampak na splošno raj tečm solo.
Lih tko je najbolš sam laufat. Saj men bl sede, kt pa da se prlagajam tempu nekoga drucga. Zdej grem učasih s fantom (okol Bleda), ampak na splošno raj tečm solo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
bigboi - Debatorica
no za fitness se pa ne strinjam da si sam, ker moreš met enga da ti pomaga, vsaj pr nas je tko. Ker ko dvigam na benchu in pridem do maximuma, če mi ne bi kolega pol zadno rundo pomagal bi se zadavu z uno palco... Isto je pr počepih, ko mam čez 100 kg na ramenih če mi ne pride in zaustavi na koncu bi padu z utežjo dol še... Za tečt pa odvisno, če hočeš napredovat je bolše konkurenco met, da se nadgradiš. Če pa zase tečeš da glih je pol pa tut sam
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ali kdo tukaj trenira box ali kikbox?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ma dej, bigboi, odgovarjala sm bejbi, k se ne ukvarja z nobenim športom in bi začela mogoče mal na fitnes hodt ... Se prau ni nobena bilderka, k se bi preseravala z dvigvanjem tu mač kil na benchu.
Pr nm (razen ene nabite možače) nism nikol vidla nobene ženske, k bi kšne hjuđ gvihte dvigvala, razn ročk je to bl domena moških, pa še to bl unih napihnenceu. In večina jih u fitnes prhaja sama.
Pr nm (razen ene nabite možače) nism nikol vidla nobene ženske, k bi kšne hjuđ gvihte dvigvala, razn ročk je to bl domena moških, pa še to bl unih napihnenceu. In večina jih u fitnes prhaja sama.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
bigboi - Debatorica
Ja no, js sm govoru tko nasplošno, da je za fitnes dobro met partnerja da ti pomaga, nism govoru sam za punce, k pr nas jih ni Une so vse na aerobiki al kaj podobnega... Pa tut ni lepo da rečeš da uni ki dvigajo bench so napihnjeni, mi mamo to v sklopu vaj in jih dela vsak športnik pa nismo nič kaj taki kot ti praviš, to maš pač vaje za moč da jih narediš. Pa ponavadi je v vsakem športu lepo če si z nekom, da vidiš kolko napreduješ in da se motiviraš, da drug drugega spodbujaš... Npr. če se en poleni pa noče it, da ga drugi primora...
-
Afrodita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
neki časa sem hodila na judo. in to kao zarad samo obrambe. je nekdo delal velike probleme. zdej pa plavam,igram odbojko,košarko,badminton pa tenis. sicer mi tenis najbolj leži. plavam pa ekstremno rada ampak vraga k je karta za na bazen draga.
-
Afrodita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
bigboi napisal/-a:hehe, prit v piran tu maš 3 mesce zastonj plavanja
sem že bla v piranu in ne zamer ampak tisto morje je mlakuža. v sloveniji je tko al je morje polno trave al je voda vroča da glava boli. če že morm na slovensko obalo grem rajš v koper. tm mam prjatle pa je žurka
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov