S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kateri šport?

Smučanje
30
12%
Bordanje
32
12%
Drsanje
1
0%
Tek
48
19%
Kolesarjenje
40
16%
Rolanje
33
13%
Plavanje
21
8%
Ples
49
19%
Tek na smučeh
3
1%
Skupaj glasov : 257

Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 06. Avg. 2007 1:00

fjuuu, 10-15 km ti pa maš kondicije :) Pridna :) Meni pa tek ni všeč, mam raje šprint. Ker tako najhitreje nadgradiš. Osebe ki majo rutino in tečejo vsak dan se jim telo navadi in pol ni več nič vpliva glede izgleda, kondicija pa ostane seveda :) Pr šprintu pa maš un instant in se vse odvije hitro in hitreje razviješ mišice tko da meni je to bolj fajn, pa še tekmovalnost je večja :) Kam pa hodiš ti tečt, da maš 15km progo :)
Uporabniški avatar
Mojchy_18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mojchy_18 » 06. Avg. 2007 2:00

Jst pa nč ne treniram pa bi rada ampak nobenega ne najdem da bi šou z mano nvem magar na fitness če ne kej druzga...že če komu rečem da bi šou rolat že zavija z očmi :? A bi šou kdo z mano? :P
Uporabniški avatar
Christianne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Christianne » 06. Avg. 2007 3:04

Js mam isti problem kot ti :) Sam zdej sm nardila temu konec in se odpravla sama tečt, sam mp3 player vzemi s sabo in bo :cool:
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 06. Avg. 2007 3:06

U matr ob kerih urah pišete :) Ja sj mate fante al ne :) Njim povedat da treba migat pa bo :) Ma ko tečeš ti ne padejo slušalke dol :) Al maš to bol lahek tempo :)
Š3TOF - UPOKOJENEC TVS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2007
Kraj: Parmova - Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Š3TOF - UPOKOJENEC TVS » 06. Avg. 2007 9:23

Biljard.
Uporabniški avatar
diamondedge
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: NM

Neprebrana objavaNapisal/-a diamondedge » 06. Avg. 2007 9:41

bigboi napisal/-a:fjuuu, 10-15 km ti pa maš kondicije :) Pridna :) Meni pa tek ni všeč, mam raje šprint. Ker tako najhitreje nadgradiš. Osebe ki majo rutino in tečejo vsak dan se jim telo navadi in pol ni več nič vpliva glede izgleda, kondicija pa ostane seveda :) Pr šprintu pa maš un instant in se vse odvije hitro in hitreje razviješ mišice tko da meni je to bolj fajn, pa še tekmovalnost je večja :) Kam pa hodiš ti tečt, da maš 15km progo :)

10 krogov na stezi v portovalu, kar znese 4km, potem tečem okoli mesta, kar znese 7-8 km, odvisno za katero smer se odločim, in potem še 10 krogov na igrišču ŠCNM, kar znese 3 km. Med tekom se ne ustavljam.

Meni šprint ne leži toliko, ker dajem prednost vzdržljivosti. Eksplozivnost dobivam z drugimi športi. :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 06. Avg. 2007 9:43

Mojchy_18, za na fitnes pa resnično ne rabš nobenga met zravn. Itak delaš sam zase, svoje vaje, s svojim tempom, tko da ne rabš nobene družbe. Za klepetat greš pa na kavo. Mene najbl ob žiuce sprau folk, k pride u parčkih, in pol sam gopcajo, se režijo, delajo pa itak nč.

Lih tko je najbolš sam laufat. Saj men bl sede, kt pa da se prlagajam tempu nekoga drucga. Zdej grem učasih s fantom (okol Bleda), ampak na splošno raj tečm solo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 06. Avg. 2007 12:02

no za fitness se pa ne strinjam da si sam, ker moreš met enga da ti pomaga, vsaj pr nas je tko. Ker ko dvigam na benchu in pridem do maximuma, če mi ne bi kolega pol zadno rundo pomagal bi se zadavu z uno palco... Isto je pr počepih, ko mam čez 100 kg na ramenih če mi ne pride in zaustavi na koncu bi padu z utežjo dol še... Za tečt pa odvisno, če hočeš napredovat je bolše konkurenco met, da se nadgradiš. Če pa zase tečeš da glih je pol pa tut sam :)
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 07. Avg. 2007 13:31

Ali kdo tukaj trenira box ali kikbox?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 07. Avg. 2007 13:55

sj maš temo box, kickbox :D Js boxam drugače...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 07. Avg. 2007 14:54

Ma dej, bigboi, odgovarjala sm bejbi, k se ne ukvarja z nobenim športom in bi začela mogoče mal na fitnes hodt ... Se prau ni nobena bilderka, k se bi preseravala z dvigvanjem tu mač kil na benchu. :roll:

Pr nm (razen ene nabite možače) nism nikol vidla nobene ženske, k bi kšne hjuđ gvihte dvigvala, razn ročk je to bl domena moških, pa še to bl unih napihnenceu. In večina jih u fitnes prhaja sama.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 07. Avg. 2007 15:15

Ja no, js sm govoru tko nasplošno, da je za fitnes dobro met partnerja da ti pomaga, nism govoru sam za punce, k pr nas jih ni :) Une so vse na aerobiki al kaj podobnega... Pa tut ni lepo da rečeš da uni ki dvigajo bench so napihnjeni, mi mamo to v sklopu vaj in jih dela vsak športnik pa nismo nič kaj taki kot ti praviš, to maš pač vaje za moč da jih narediš. Pa ponavadi je v vsakem športu lepo če si z nekom, da vidiš kolko napreduješ in da se motiviraš, da drug drugega spodbujaš... Npr. če se en poleni pa noče it, da ga drugi primora...
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 07. Avg. 2007 15:19

neki časa sem hodila na judo. in to kao zarad samo obrambe. je nekdo delal velike probleme. zdej pa plavam,igram odbojko,košarko,badminton pa tenis. sicer mi tenis najbolj leži. plavam pa ekstremno rada ampak vraga k je karta za na bazen draga. :evil:
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 07. Avg. 2007 15:22

hehe, prit v piran tu maš 3 mesce zastonj plavanja :D
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 07. Avg. 2007 15:35

bigboi napisal/-a:hehe, prit v piran tu maš 3 mesce zastonj plavanja :D

sem že bla v piranu in ne zamer ampak tisto morje je mlakuža. v sloveniji je tko al je morje polno trave al je voda vroča da glava boli. če že morm na slovensko obalo grem rajš v koper. tm mam prjatle pa je žurka :D

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov