S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
Zdj nič ne delam... So počitnice... Vsak dan preplavam 3x plažo, glih tok da ne ostanem brez kondicije... Konc avgusta so priprave... Nevem še ker klub, ker hočem izpisnico, slovenski klubi so v k**** in mi prašiči niso potnih stroškov plačali, če bodo hotli da igram bodo izplačali če ne ko jih jeb* Je dost klubov drugje, bolj me mika tujina... Sam spet nevem kako bo s faxom... To je obup če študiraš in športaš vedno ti zmanjka čas...
- Cristi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: Zbilje
Seveda, slovenija je brez keša, sploh ko pride do športa.. Kakšnih potnih stroškov ti niso plačali? če greš v tujino in študiraš je pa pomembno samo to kaj študiraš, drugač pa če maš možnost, pobegni.
Moje mnenje, stanje v klubih je definitivno boljše, samo rodno deželo zapustit je težko ...
Moje mnenje, stanje v klubih je definitivno boljše, samo rodno deželo zapustit je težko ...
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
Ma ni panike zapustit Slovenijo Prej to da morm fax dokončat, ker pol ko bom enkrat 35 se mi nebo dalo učit, denar pa hitro skopni... Ja potni stroški, ko se pelješ na trening pa na tekme pa tko... Pride kr neki denarja iz tega približno povprečna slovenska plača... Če maš 136km razdalje... Lj - Portorož
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js sicer nism neka ful športnica, mam pa fuuul rada smučanje in smučam že od malega. To mi je neki tabolšga, čisti užitek. Včasih me prav matra takle poleti, ko se mi ful lušta smučat, pa ne morm. Sicer pa razmišljam da bi se naučila bordat, me čedalje bolj mika, sam pomoje bo še neki časa ostalo sam pri želji, edino če slučajno dobim kakšn nepričakovan, zajetn kupček evrov, da si lahk kupim opremo.
Drugač sm pa včasih tud ful rada nogomet igrala, ful velikrat smo se zvečer dobili s kakšnimi kolegi in igrali, pa mi je tud kr dobr šlo. Sam me je hitr minilo.
Drugač sm pa včasih tud ful rada nogomet igrala, ful velikrat smo se zvečer dobili s kakšnimi kolegi in igrali, pa mi je tud kr dobr šlo. Sam me je hitr minilo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ni se kej za ubit, kr je čis simpl (če nisi motorični idiot).
Drgač pa je smučanje na vodi bl brez veze, prporočam učenje wake-a.
Drgač pa je smučanje na vodi bl brez veze, prporočam učenje wake-a.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*nAughTykA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
treniram trenutno nič..drugač pa joga pa tek
***i LovE All mEn WhO ThiNk, eVeN thOsE wHo tHinK oTheRwIse tHaN mYseLf...***
-
diamondedge - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
- Kraj: NM
Vsak dan pretečem tam 10-15km, naravnost obožujem tek. Ukvarjam se tudi z nogometom, košarko, odbojko, tenisom, badmintonom, fitnesom, in tae bo-jem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov