S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kateri šport?

Smučanje
30
12%
Bordanje
32
12%
Drsanje
1
0%
Tek
48
19%
Kolesarjenje
40
16%
Rolanje
33
13%
Plavanje
21
8%
Ples
49
19%
Tek na smučeh
3
1%
Skupaj glasov : 257

Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 02. Maj. 2006 19:05

Jaa, tek. To je tok fajn po naravi laufat, sploh če še mal sonček sije. Dans sem šla tko ob Savi laufat, toook je lepo. :)
Tut jaz ne razumem ljudi, ki raje lavfajo na uni napravi v fitnesu!?! Al pa v krogih na stadionu (okej, sam tuki si vsaj na zraku).

Tut fitnes mi nikoli ni bil všeč, mogoče bio prišel v poštev samo pozimi, sam še takrat bi šla rajš bordat, če bi le mela dovolj časa. :) Aerobika mi je pa tut smešna - ful nisem tip za to.

Drgač pa za namizni tenis sem itak že napisala, da ga treniram .. Zdej se bo počasi zaključila že 10 sezona.
Sem pa itak čist frik na šport. Od športov z žogo mi je najbolj všeč odbojka (sploh poleti na mivki ..), če so le ekipe dokaj kul - da ni to le pobiranje žoge. ;) Poleti dostkrat igram tut fuzbal (ponavadi za ogrevanje na treningu), je tut kul. Všeč mi je tut rokomet, sam to sem igrala sam v oš, pa bolj na izi. Če ne bi bil tok agresiven, bi bil d best.
Drgač pa tut bordam fulful rada, včasih sem tut smučala. Plavam, če se mi le da (čeprav dostkrat bolj paše sam namakanje v vodi :) ). Tenis je tut kul, sam ga bolj ne obvladam :?.
Em, pa še dost drugih športov je tut kul. K sm bla mlajša sem 1leto trenirala tudi karate, nekaj cajta plavanje, tenis, rokomet, hotla sm atletiko, pa mi ni zneslo, ... Vglavnem: šport, šport, šport. :D

Aja, pa še to .. Pr men je pa lih obratn k pr smotki .. Men je pa laufanje kul, ker lah vmes še ful stvari razmišljam, ker sem pač sama in mam mir .. In mi je čist d best. --> Če bi pa o naporu razmišljala, bi pomojem hitr obupala.
Sam ja, šport je tok d best stvar za sprostiti se.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Maj. 2006 22:58

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 28. Jul. 2010 19:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 03. Maj. 2006 18:00

Rada tečem, rolam, kolesarim sicer malo manj, ampak tut to se da. :)
Mi je pa zejle ratal najdt tok lepo pot za teč. V naravi, v gozdu. Je lepa makedamska pot, zraven voda, sončka je ravno prau, da mi ni preveč vroče. Tko da čist love it. Pa še kuža lohka sabo vzamem, da ne srečam tolk drugih psov. Tkole v naravi je res zakon tečt, ne maram pa teč po cesti, še manj pa po stadionu, kjer sam nabiraš tiste bedne kroge.
:)
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
duke
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 4. 2006
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a duke » 09. Maj. 2006 21:40

KSZ

Treniram odbojko, drugace pa se rad kolesarim, plavam, igram Beach voley, se sprehajam, rolam
LP
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 10. Maj. 2006 19:48

Ksz, kaj?

Uf, odbojka na mivki. Komi čakam poletje. Zakon. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 11. Maj. 2006 22:11

Poleti zelo rada rolam, kolesarim..Ne prenesem pa teka, imam občutek kot da sem najbolj smešen človek na planetu med tekom :? Pozimi se pa ponavadi zaprem v fitnes ali pa doma na orbitrek :razz:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 17. Maj. 2006 13:08

Kolo, odbojka, plavanje. To je meni všeč. :cool:
Uporabniški avatar
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a shiry » 17. Maj. 2006 13:15

Trenutno sem lena, se pa spravljam v fitnes. Drugače pa rolam, odbojko igram, pozimi pa bordam. :P
*flower*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *flower* » 31. Maj. 2006 21:11

js pa jaham vsak dan, punce to je super za rit in noge :wink:
Uporabniški avatar
hana*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2006
Kraj: na robu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a hana* » 14. Jul. 2006 11:45

cao,
tut js jaham usak dan...do konjev pa pridem še s kolesom.ja punce,se pozna,mišice čez neki časa...če še kej okol konjev nardite...mišice na rokah samoumevne :wink: js v tem športu res najbolj uživam,drgač sm pa pravi šport odvisinik in en mičken hiperaktivca :P

tko da do šole s kolesom (cca. 45 min po tamalem),potem trening,use relacije ubistvu opravim s kolesom... zvečer tečem če imam čas,za vikende gore,izleti,plezanje...nekaj športnega uglavnem :D
icewoman
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a icewoman » 12. Avg. 2006 22:04

aktivno basket... :love: :love:

včasih pa tud namizni tenis, tenis, rokomet, odbojko, smučam, velik plavam, rolam, kolesarim, nogomet-psst :wink:

:top: :top:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Avg. 2006 0:15

Jz sem se pa zj na kolo spravla. juhej :)
TaNora
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2006
Kraj: My World

Neprebrana objavaNapisal/-a TaNora » 18. Sep. 2006 13:36

treniram odbojko, hobi pa plavanje, rolanje, kolesarjenje, v bistvu vse kaj se najde :lol:
snupika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 9. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a snupika » 19. Sep. 2006 13:16

Kot hobiji pridejo v poštev vsi našteti v anketi, treniram pa ples (hip-hop) in pa agility (ne vem, če šteje, je bolj pasji šport?)
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 19. Sep. 2006 14:15

težko se je opredelit. včasih sem trenirala odbojko zdaj pa še samo za hobi. drugač pa tud smučam, rada plavam, kolesarim, tečem, ..

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov