S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ga napišeš sem v svojem sporočilu, pa gor ne označiš ničesar.. Mojga tut ni gor, pa dostih ostalih tut ne..
Tko da, s čim se ukvarjaš?
Tko da, s čim se ukvarjaš?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
peach27 - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2005
2x na teden fitnes
1x na teden pilates
?x na teden posteljne aktivnosti
večkrat na dan z malo ( no ni več tako mala 3 leta bo!) gor in dol po stopnicah
ples -- doma otroški plesi hehe ( ko si srečen ipd. )
in ob vikendih
trenutno to, prihajajo toplejši dnevi, še kakšen tek in kolo, odbojka,
1x na teden pilates
?x na teden posteljne aktivnosti
večkrat na dan z malo ( no ni več tako mala 3 leta bo!) gor in dol po stopnicah
ples -- doma otroški plesi hehe ( ko si srečen ipd. )
in ob vikendih
trenutno to, prihajajo toplejši dnevi, še kakšen tek in kolo, odbojka,
DANGER!!! Next mood swing: 5 minutes
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz sm šla pa dans laufaaat
Že pozabila kok paše tko na sončku mal v naravo it laufat.. Super je blo..
Drgač pa v prostem času, kukr ga je še polega namiznega tenisa, tut bordam, špilam odbojko(polet na mivki je to tok zakon ), pa še i još, če je le šansa
Dodajam: Opium me je spomnu na to.. Jzz sm tut drsalaa U četrtek.. Blo ful zabavno
Že pozabila kok paše tko na sončku mal v naravo it laufat.. Super je blo..
Drgač pa v prostem času, kukr ga je še polega namiznega tenisa, tut bordam, špilam odbojko(polet na mivki je to tok zakon ), pa še i još, če je le šansa
Dodajam: Opium me je spomnu na to.. Jzz sm tut drsalaa U četrtek.. Blo ful zabavno
Zadnjič spremenil miikena, dne 12. Feb. 2006 17:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Amyika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: wanna forget
js se ubistvu z usemi športi ukvarjam
sam je problem da ne redno
drgač sem pa trenirala plavanje, rokomet in košarko (pa nč ni trajal dolgo)
aja pa odbojko sem neki let trenirala zdej pa aerobiko prakticiram (ko se mi da )
sam je problem da ne redno
drgač sem pa trenirala plavanje, rokomet in košarko (pa nč ni trajal dolgo)
aja pa odbojko sem neki let trenirala zdej pa aerobiko prakticiram (ko se mi da )
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Hm kaj je že to šport? jaz nič ne vem, ker sem čist nešporten tip človeka...vse kar delam je to, da občasno plešem za vikende, dvigujem kozarce ali flaše, ko pijem, grem peš v službo in po stopnicah... še kaj? hm... pozimi malo smučkam...poleti malo rolčkam in beciklam, odbojkam, pol se pa že tudi konča po moje...no ja no, prehodim veliko časa po trgovinah... to pa je tudi nekaj kalorij, ki jih porabim, če cel dan skaćem okoli in probujem stvari
-
gugamuga - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2005
2good4u napisal/-a:Hm kaj je že to šport? jaz nič ne vem, ker sem čist nešporten tip človeka...
aha, prava oseba, da neki vprašam. pa PROSM , ne vzet, da kritiziram, ker ne, samo očitno sem tako zasvojena že z gibanjem, da si sploh ne morem predstavljat, kako lahko tako nešportno živiš. če sem sama en cajt na miru, dobim občutek, da sem zasedena, zakrnela, nerazgibana, težka, neseksi, ne v stiku s svojim telesom...
prav rada bi res razumela - a mate vi nešportni tipi tud take probleme al preprosto ne rabite norenja, ker vam je čist ok in dost to, da greste peš v službo?
pa res - brez zamere, vsak naj živi, kot mu paše, jest sem samo firbec
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Hm...norenje...to nekak jaz izpeljem tako, da npr čez vikende intenzivno plešem po 5 ure skupaj, ali pa še več, kar ni malo in to še v visokih petah po možnosti, kar je še dodaten napor za moje noge ...vsaj men se tak zdi. Recimo da hodim vsak dan pol ure v eno smer do službe. Da poleti, če se mi resnično da, se zarolam ali zabeciklam do celja, to je približno 8 km.
Sem zelo aktiven človek...ampak ne tko zlo športno, da bi se npr resno ukvarjala s čim. Nikakor ne. In tudi če npr en dan ali več dni nič ne naredim ali se ne razmigam, vem da bo prišel vikend, da bom šla ven in se znorela. Nimam želje po športu. Imam pa željo pa zabavnem miganju, štekaš? Rada počnem veliko stvari...da bi pa npr šla laufat okol stadiona...nikakor ne. Npr greva z mamico na kolo in rolanje in se sproti zabavava. Jat vzamem svojo rekreacijo kot del zabave. Nikakor ne tak zlo resno.
Drgač pa ni panike, ni nobene zamere...sej veš sto ljudi sto čudi
Sem zelo aktiven človek...ampak ne tko zlo športno, da bi se npr resno ukvarjala s čim. Nikakor ne. In tudi če npr en dan ali več dni nič ne naredim ali se ne razmigam, vem da bo prišel vikend, da bom šla ven in se znorela. Nimam želje po športu. Imam pa željo pa zabavnem miganju, štekaš? Rada počnem veliko stvari...da bi pa npr šla laufat okol stadiona...nikakor ne. Npr greva z mamico na kolo in rolanje in se sproti zabavava. Jat vzamem svojo rekreacijo kot del zabave. Nikakor ne tak zlo resno.
Drgač pa ni panike, ni nobene zamere...sej veš sto ljudi sto čudi
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
haha js sm pa unikat!!edina k mam tek na smučeh!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov