S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
x_nika_x - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 5. 2005
- Kraj: Domžale
jst sn enepar let kr aktivno basket trenerala,pa mi trener ful ni biu uredu in sn nehala zdej pa sam mal tko za rekreacijo treneram u šoli
trenerala sn tut badbinton sam ni več cajta za to ....
drugač pa smučam,laufam,rolam ...
trenerala sn tut badbinton sam ni več cajta za to ....
drugač pa smučam,laufam,rolam ...
Če jočeš, ker je iz tvojega življenja izginilo sonce, ti solze preprečujejo, da bi videl zvezde...
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
V šoli plavam in sm na kolesu, poleti rolam, drugače pa treniram karate.
HASTA LUEGO
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
trenirala sm tenis, zdej pa polet tecem, pozim sm na orbitreku, poleg tega polet plavam pa km grem z rolerji, pozim grem ene parkrat smucat pa ene parkrat tect na smuceh, vcasih sm na sobnem kolesu, poleg tega se vsak dan doma telovadim (za rit, trebuh, itd), ce se mi kam mudim, zelo hitro hodim
- odbojkašica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2005
Jz pa morm povedat, da sm u bistvu nora na šport, vrjetno mam to v krvi. Oba starša sta mi profesorja športne vzgoje. In že zgodi sm začela trenirat tenis, pol sm pa po šestih letih šla k odbojki in jo še zdej treniram, polet pa seveda beachvolley, k ga res obožujem. Sej veste mivka pa sonce pa morje pa vroči fantje
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Jst sem si zmeri želela trenirat ples...Ko sem bla majhna ni blo prilike, potem sem bla že skor prestala sem začela plesat hip-hop...bl tko za hobi, pa mi je zmanjkal cajta oz. me je dajalo, ker je finančno velik zalogaj. Tko da mi najbrž nikoli ne bo uspelo uresničit sanj...
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Le Ann napisal/-a:Kaj pa raft ,veslanje na divjih vodah? Je kateri ta šport blizu ?
jaaaaaaa...raft je the best!!!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov