S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 364 prispevkov
• Stran 23 od 25
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Naslednja
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
Js prou obozujem sport, ne morem brez njega. Skor usak dan tecem, delam trebusnjake, mau kosarke odspilam, kolesarm vedno ko je lepo vreme.. Ful bi rada trenirala kak ples, rada bi trenirala tek.. ampak trenutno ne morem k sm doma v ful oddaljenem kraju, pa mam tko manj moznosti, se posebi k se nimam izpita. Ko pa grem u lj studirat, kjer bom tud zivela, pa se bom s cim rednoredno ukvarjala k bom mela usaj sanse. komi cakam...
-
AdidasGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
js pa že 11 let treninam ROKOMET...
neki naibolšga res
sm hotla že nehat zj umes...pa sm se poškodwala (to je biu tut en razlogow d neham), sam k pou leta ne smem pa sm začela pogrešat rokomet...pa k grem n trening laufat pa tko...je teežko gledat
tko da...še 3-4 mesce...pa lepo spet trening normalno
neki naibolšga res
sm hotla že nehat zj umes...pa sm se poškodwala (to je biu tut en razlogow d neham), sam k pou leta ne smem pa sm začela pogrešat rokomet...pa k grem n trening laufat pa tko...je teežko gledat
tko da...še 3-4 mesce...pa lepo spet trening normalno
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Men je trenutno edin šport frustracija in jeza samo nase
Do cca štirih let nazaj sem vsak dan pretekla 10 km, doma še kake pol ure do uro izživljala trebušne in pasje in kaj jst vem kaj še vse. Med vikendom kolesarla, hodila v hribe, rolanje pa itak, kadar je le blo pol ure časa, pozimi pa obvezno še mal sneg popeglat.
In pol sem fasala kronično mehur in ledvičke in sem bla cca 2 leti in pol na antibiotikih, 1,5 leta neprekinjeno in sem zgubila voljo čist, da o kondiciji raje ne govorim.
Še kako leto nazaj mi je blo prlezt v 4 štuk po stopnicah težje, ko par let nazaj prit na Triglav. Na dve nadstropji sem se ustavlala.
Plus tega sem nabasala zrd vseh tablet in ležanja cca 10 kg gor, ki jih sicer počasi dol spravlam, ampak se skor ne poznam več. Takale tud plezat nebi mogla več
Zdej pa ne vem kako nazaj začet. Česarkol se lotim, me frustrira, ker vem, kako je to včasih zgledal, pa kako se zdej vlečem. In mi je zarad tega hudičev nerodn
In pol še moj dragi, ki se btw profesionalno ukvarja s športom in bi že itak bla ko en debil tm zraven, zdej pa zgledam, k babica njegova in raj sploh nikamr ne grem z njim.
Ajoj, kaj bi dala, da bi pršla vn iz začaranga kroga, brez da bi mogla bit sama udeležena v vmesni fazi
Do cca štirih let nazaj sem vsak dan pretekla 10 km, doma še kake pol ure do uro izživljala trebušne in pasje in kaj jst vem kaj še vse. Med vikendom kolesarla, hodila v hribe, rolanje pa itak, kadar je le blo pol ure časa, pozimi pa obvezno še mal sneg popeglat.
In pol sem fasala kronično mehur in ledvičke in sem bla cca 2 leti in pol na antibiotikih, 1,5 leta neprekinjeno in sem zgubila voljo čist, da o kondiciji raje ne govorim.
Še kako leto nazaj mi je blo prlezt v 4 štuk po stopnicah težje, ko par let nazaj prit na Triglav. Na dve nadstropji sem se ustavlala.
Plus tega sem nabasala zrd vseh tablet in ležanja cca 10 kg gor, ki jih sicer počasi dol spravlam, ampak se skor ne poznam več. Takale tud plezat nebi mogla več
Zdej pa ne vem kako nazaj začet. Česarkol se lotim, me frustrira, ker vem, kako je to včasih zgledal, pa kako se zdej vlečem. In mi je zarad tega hudičev nerodn
In pol še moj dragi, ki se btw profesionalno ukvarja s športom in bi že itak bla ko en debil tm zraven, zdej pa zgledam, k babica njegova in raj sploh nikamr ne grem z njim.
Ajoj, kaj bi dala, da bi pršla vn iz začaranga kroga, brez da bi mogla bit sama udeležena v vmesni fazi
-
sleepyheadgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
10 let športno gimnastiko tko rekreativno
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Js sm pa 4leta trenirala gimnastiko,potem smo se preselili in ni blo več možnosti. 3leta pa sem trenirala atletiko,vendar sem nehala kšne pol leta nazaj,zaradi poškodbe in pomanjkanja časa. Zdaj se trudim s tekom,rolanjem ipd.,vendar čist premal da bi mela kondicijo k sm jo mela kšno leto nazaj..daleč od tega
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
občasno tek, aerobika pa fuuul rada hodim (na dolge proge) če pa cel dan delam pa običajno samo doma telovadim kr sem itak preveč fertig.. v preteklosti sem pa plesala balet, trenirala rokomet in plavanje ter 3 leta intenzivno jahanje.. ampak tega vsega žal ni več
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Prvi neprebran prispevek • 364 prispevkov
• Stran 23 od 25
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov