S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
jas tut športam ja...=) ful je fajn občutek ko veš da delaš neki za sebe=) No, treniram hitrostno plavanje zdaj že.... am... osmo leto...??:D neki takega ja...=) Je blo obdobje, ko sem za nekaj mesecev prenehala in sem hitro vidla da dejansko ni razloga, da bi nehala trenirat=). Tko da ja... sem probala tut veliiiiko drugih šprtov, a na koncu sem se vedno vrnila k plavanju=)
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
plavam....In skoz bolj mi je všeč.Prej mi je blo brezveze,una staromamska žabca je bla vse kar sm znala. Zdej pa sm pri enem učitelju,smo manjša skupina (v okviru športne za faks) in sem čist navdušena,zaenrkat znam profesionalno žabco,hrbtno,kravel bo pa lihkar....na 3/4 že gre.Potem pa še delfina itd.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Haha, Smetka me je pa nasmejala
Profesionalno? Tole mora bit pa en hud tečaj. Plavate k Van Almsick-ova, usen pa ne veste, da žabca pa kravel ne obstajata. Ko boš obvladala delfina, se pa javi . Itd pa ne obstaja, so samo štirje stili.
Sori, sam sm mogla.
Profesionalno? Tole mora bit pa en hud tečaj. Plavate k Van Almsick-ova, usen pa ne veste, da žabca pa kravel ne obstajata. Ko boš obvladala delfina, se pa javi . Itd pa ne obstaja, so samo štirje stili.
Sori, sam sm mogla.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
Od nekdaj.
Če že, je kravl, drgač pa prosto. In žabca pomen plavanje z glavo vn, kar u profesionalnem športu ne obstaja. Tisto je prsno.
Če že, je kravl, drgač pa prosto. In žabca pomen plavanje z glavo vn, kar u profesionalnem športu ne obstaja. Tisto je prsno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
Smetka je pisala o profesionalnosti in zato sm pač povedala, da u profesionalnem športu žabca ne obstaja.
In žaba pa prsno nikakor ni isto sranje, drugo pakovanje, tko da psssst, če nisi tle preveč domač.
In žaba pa prsno nikakor ni isto sranje, drugo pakovanje, tko da psssst, če nisi tle preveč domač.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov