S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
nč več ne treniram
Sem pa 7 let namizni tenis, pa 6 let odbojko, zdej pa sam 1-2-krat tedensko igram odbojko rekreativno, kdaj pa kdaj namizni tenis, tenis, poleti rolam, pozmi pa smučam. Za kkšn fitnes mi ni najbl
Jah no, treba bi blo še kej počet, ne pa sam po kofetkih hodet
Sem pa 7 let namizni tenis, pa 6 let odbojko, zdej pa sam 1-2-krat tedensko igram odbojko rekreativno, kdaj pa kdaj namizni tenis, tenis, poleti rolam, pozmi pa smučam. Za kkšn fitnes mi ni najbl
Jah no, treba bi blo še kej počet, ne pa sam po kofetkih hodet
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Ukvarjam se z atletiko (tecem 100 in 200m), pozimi ucim smucat (sem nardila tecaj ucitelja smucanja prve stopnje), poleti pa grem rada na kaksno potovanje
Zelo rada plesem,ceprav se mi to ne zgodi velikokrat...so pa takrat obcutki toliko boljsi
Zelo rada plesem,ceprav se mi to ne zgodi velikokrat...so pa takrat obcutki toliko boljsi
- nika*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Prov treniram nč... pretečem pa vsak dan (redko se zgodi da ne) tm okol 5 km - za dušo gdaj pa gdaj zaidem na plezalno steno. Kšn vrh me pa vid tm ene 5krat na leto
I can't play your part in life, but I would surely walk my way,
I cannot think the way you think, but I would never go away...
I cannot think the way you think, but I would never go away...
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
sm trenirala par let nazaj badminton. sedaj ne treniram nič več. v svoje zadovoljstvo še vedno odigram kak špil, sedaj pozimi s fantom drsava (kolko je pač časa). drugače ljubim tek na dolge proge (sedaj v zimskem času ni lih tolko pogojev za ta šport), pa rolanje pa kolesarjenje.rada imam ples, kakšna aerobika te lahko tud čist ''prepoti''. ne maram pa gimnastike in večino tehnik pri atletiki.
aja pa letos bi se mogla naučit bordat. je plan, pa snega ni!
aja pa letos bi se mogla naučit bordat. je plan, pa snega ni!
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
Treniram košarko, rekreativno boksam, včasih sm plaval, akrobatika, nogomet, odbojka, namizni tenis, šah Pozimi, pa ko ne morem lutat zunaj pa kak fitnes... Sam prvi je basket Aja pa ples seveda, če najdem kako za plesat Salsa, standard plesi... Pa v diskaču seveda...
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Sport is my life
Ne predstavljam si dneva, da se ne bi gibala... najraje mam atletiko nasploh, najraje tečem, trenirala sem eno leto ampak sem opustila zaradi težav sicer pa kolesarim, rolam, poleti vsaj 1x tedensko grem na bazen kjer malo zaplavam, moram pa priznati da nad zimskimi športi nisem najbolj navdušena
Ne predstavljam si dneva, da se ne bi gibala... najraje mam atletiko nasploh, najraje tečem, trenirala sem eno leto ampak sem opustila zaradi težav sicer pa kolesarim, rolam, poleti vsaj 1x tedensko grem na bazen kjer malo zaplavam, moram pa priznati da nad zimskimi športi nisem najbolj navdušena
-
~IsaBella~ - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
- Kraj: in my dreams
Pri športu sem bila vedno zelo "raznovrstna", saj me je nekaj časa bolj vleklo k enemu, potem pa spet k drugemu športu. Tako sem pet... ali šest let trenirala tenis,potem sem se precej ukvarjala s plesom, plesala sem predvsem hip-hop, hodila pa sem tudi na neke plesne tečaje standrdnih ameriških in latinskih plesih, salsa in podobno. Vedno pa sem bila navdušena nad nogometom, trenirala ga ravno nisem sem pa rada se vklučila v igro sem pa še vedno zvesta navijačica vijol, barce, hajduka...in še in še bi se našlo, oglavnem fuzbal je . Rada pa spremljam tusi smučarske skoke, v Planico se gre pa itak vsako leto, najrajši kar vse dni ko je Ja no pa še kar z nekaj stvarmi sem se ukvarjala na tak ali drugačen način...trenutno ne treniram ničesar, čeprav pa za rekreacijo rolam, tečem, plešem, kolesarim tudi sem pa tja in to je skorajda to
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov