S katerim športom se ukvarjaš? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- enč
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2004
majchy napisal/-a:enč napisal/-a:jaz sem pa trenirala atletiko pa sem mogla zaradi zdravstvenih razlogov nehat.... in pol dolgo nisem smela nič-še telovadt pr športni ne... zdej mi je pa končno ratalo in hodim vsak večer za urco pa pol rolat al pa v gozd tečt... pozimi pa smučam
Ammm....u piko isto kot pr men...atletka pa to... Ok, sm jst ne hodm zdj rolat, ampak raj igram košarko al pa odbojko al grem pa na kolo, pozim pa glih tko smučam (ampak še vsen ne morm preveč zard zdravstvenih razlogov).
LP!
jao...kako smo boge ampak jaz pa ful pogrešam atletko, včas me še kar prime da bi se spravla nazaj na treninge...sam kaj k ne smem
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
enč napisal/-a:majchy napisal/-a:enč napisal/-a:jaz sem pa trenirala atletiko pa sem mogla zaradi zdravstvenih razlogov nehat.... in pol dolgo nisem smela nič-še telovadt pr športni ne... zdej mi je pa končno ratalo in hodim vsak večer za urco pa pol rolat al pa v gozd tečt... pozimi pa smučam
Ammm....u piko isto kot pr men...atletka pa to... Ok, sm jst ne hodm zdj rolat, ampak raj igram košarko al pa odbojko al grem pa na kolo, pozim pa glih tko smučam (ampak še vsen ne morm preveč zard zdravstvenih razlogov).
LP!
jao...kako smo boge ampak jaz pa ful pogrešam atletko, včas me še kar prime da bi se spravla nazaj na treninge...sam kaj k ne smem
Enako!!! Tolk je blo dobr k sm trenerala... Ampak se "tolažm" s tem, da če bi šla tja bi se čist osmešla, k že 4 leta nism skakala u višino in bi vsi
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
tadejci - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: maribor
jaz sem se pred kakimi 3 leti ful ukvarjala s športom. igrala sem baseball, pa nogomet, to je blo skor vsaki dan, ampak potem ko se je družba spremenila, pa sedaj več nena tega igram, zaj se še samo rolam, pa kolesarim.
I never wanted anything, other than to be ur everything...
-
Pinky_Girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Js pa igram *ODBOJKO*
Pa tudi rada plavam!!
Pa tudi rada plavam!!
-
Katherina - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2004
včasih sm plesala... zdej že 2 leti ne več... sam vseen si skor vsak dan za ene pol urce musko ruknem gor pa plešem... tko paše
drugač pa zdej zadne čase full bl športam... fitness, tek, kolesarjenje, rolerji, odbojka, ...
drugač pa zdej zadne čase full bl športam... fitness, tek, kolesarjenje, rolerji, odbojka, ...
... just a random girl ...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem se zdej tud že z enim dogovorila, da mi zrihta celoletno karto za aerobiko in plavanje v Tivoliju.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Tut jst sm se letos skupi z najboljšo prjatlco odločla, da začneva z aerobiko z borilnimi veščinami..., tko da upam da nama bo skupi ratal..., vrjetno bo mal več motivacije, ker bova dve in bova ena drugo spodbujale...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- garfild lady
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2004
Dalila napisal/-a:ali se katera aktivno ukvarja s kakšnim športom?
Jaz sem bila včasih totalna anti športnica zdaj me je pa družba potegnila v svet športa in sem čist zasvojena. Če ne drugega vsak dan vsaj tečem, štirkrat na teden pa mi ne uide fitnes. Počnem pa tudi vse ostalo, kolesarim, rolam, plavam,...
To temo odpiram ubistvu zato ker poleg tega da športam se rada tud o tem pogovarjam in menjam izkušnje. Celo olimpijske igre gledam.
Če bi mi dve leti nazaj kdo reku da bom tako živela bi mu rekla da je zmešan
Ko bi vsaj jst bla tako zagreta za sport!!!!!Men se preprosto ne da!!!!Pa vem, da se bom npr.; po dveh kilometrih teka bols pocutla, pa da bojo cez 2, 3 mesce vidne tud posledice na moji postavi.....Ne, jst tect NE!!!!
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
tiasha napisal/-a:Tut jst sm se letos skupi z najboljšo prjatlco odločla, da začneva z aerobiko z borilnimi veščinami..., tko da upam da nama bo skupi ratal..., vrjetno bo mal več motivacije, ker bova dve in bova ena drugo spodbujale...
Velik sreče...me s prjatlco sva se za prejšno zimo to zmenile, pa je ostalo sm pr...ah, men se dons ne da, dj gremo u petek...
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
- strela
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
Jaz sem se vedno ukvarjala s kakšnim športom. Zdaj pa že tri leta hodim v fitnes in bom še nadaljevala, ker mi je super. Kupila sem si celo uteži če slučajno nimam preveč časa za iti v fitnes pa malo doma potelovadim tako da ostanem v formi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov