rolanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
gregalina napisal/-a:Maudisa napisal/-a:gregalina napisal/-a:Bo šel kdo 8.6. na Rolano mesto v Maribor?
A to je tisto,ko se vozijo po cesti?
Ja.
Ful je fajn. Sem že lani bla.
ZZRolano mesto je to nedeljo - 15.6.!! Štart ob 17.uri pred dvorano Tabor.
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Zanč sem šla prvič po kolesarski poti mimo Zooja tam ob Večni cesti pa do Kosez. Ful je dobra pot sam mi gre pa na živce k tam pri unemu naselju v Kosezah še zdaj niso nč asvaltiral okrog bajerja, morš prou štanfat po pesku.
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Ah jaz pa redno hodim sama,vsak večer,če se le da....Grem pa za eno uro, samo to ni upokojensko,ampak intenzivno rolanje...Da ornk švicneš.
Ne pa tko,ko kšni parčki,k se med rolanjem še za roke držijo...To zame nekak ni rekreacija...
No rit se sigurno popravi,to moram rečt.
Ne pa tko,ko kšni parčki,k se med rolanjem še za roke držijo...To zame nekak ni rekreacija...
No rit se sigurno popravi,to moram rečt.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
Meni je pa vedno bolj bedno rolat. Pa sploh ne vem zakaj, ker sem vedno ful rada Sam zdej mi je pa res kr neki in grem raj tečt..
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz pa nimam kje rolat. Tolko rada bi se rolala pa so kol mene sami klanci in to pa mi ni rolanje.
Eniwej. Rabla bi kkšno piriporočilo za kšne dobre rolarje, ker kupla pa jih bom useeno.
Eniwej. Rabla bi kkšno piriporočilo za kšne dobre rolarje, ker kupla pa jih bom useeno.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jaz se pa ne znam rolat... ker se tudi nisem imela kje naucit... zdaj pa ni to vec zame oz. me sploh ne privlaci, nimam se volje naucit...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov