rolanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 114 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
kera ve kok stane bremza za rolarje?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
- electra87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
ja, stane malo manj kot 5 €. Sem vprašala zadnjič, ko sem bila v Naklem (ASA Naklo). Ne vem pa, kakšne so kaj cene kje drugje, prav velike razlike pomojem ne more biti.
(Ojoj, sem videla, da odgovarjam na neko staro temo ... Pa nič hudega, mogoče pa še komu drugemu pride prav ta informacija )
(Ojoj, sem videla, da odgovarjam na neko staro temo ... Pa nič hudega, mogoče pa še komu drugemu pride prav ta informacija )
-
lakeesha - Kofetarica
ammm, sej ni kej dost za učit !
sam zapelat se morš... pejta nekam na kšn P, pa lepo počasi.
a drsat znata?
sam zapelat se morš... pejta nekam na kšn P, pa lepo počasi.
a drsat znata?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Eh, ko smo bli mi otroci smo se sami učili pa padali po tleh, ampak bli itak navajeni bušk.
Ko si starejši je res verjetno težje naučit rolat.
Js grem pa dons prvič letos malo na rolerje Komaj čakam!
Ko si starejši je res verjetno težje naučit rolat.
Js grem pa dons prvič letos malo na rolerje Komaj čakam!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Blair - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Jst tud nikoli nisem drsala Vem, da to ni ful neka znanost in da se da naučit, sam k se že kr vidm tm na stezi, okol mene sami fajni desci, jst se pa zložim pred njimi Je pa vseeno bolj "običajno" vidt enga malega mulčka k pade, kot pa eno velko mulo
-
lakeesha - Kofetarica
pa zihr poznata koga k zna rolat, pa bi vaju loh naučil, nooo...
pa nekam na parking, hopa na rolarje, mal se držat unga tadruzga k že zna rolat, pa se pelemo... par krogcov za feeling skupi, za rokce, pol pa že počasi "shodiš" še na rolarjih
pa nekam na parking, hopa na rolarje, mal se držat unga tadruzga k že zna rolat, pa se pelemo... par krogcov za feeling skupi, za rokce, pol pa že počasi "shodiš" še na rolarjih
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
joj mene pa full neki zanima kasne so vase izkusnje upliva rolanja na raven trebuh pa izoblikovano rit? zgubit bi mogla pa ksne 3-4 cm na obsegu.
kajti jez sm se odlocla da rolarje kupt v soboto pa tut ubistvu sm si jih ze zbrala te k so na roler leta pr hervisu sam me zdej zanima al so te moje sanje glede trebuha bl utopija al ne?
pa se cist tko a bi kera vedla kje prodajajo salomon rolarje?
kajti jez sm se odlocla da rolarje kupt v soboto pa tut ubistvu sm si jih ze zbrala te k so na roler leta pr hervisu sam me zdej zanima al so te moje sanje glede trebuha bl utopija al ne?
pa se cist tko a bi kera vedla kje prodajajo salomon rolarje?
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
nikaragua napisal/-a:joj mene pa full neki zanima kasne so vase izkusnje upliva rolanja na raven trebuh pa izoblikovano rit? zgubit bi mogla pa ksne 3-4 cm na obsegu.
če boš dejansko rolala in jih ne gledala v kotu sobe, ni utopija
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
*šubidu bejba* - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2007
Evo še ena ljubitlejica rolanja
Mene pa zanima če pozna kera kšno zanimivo pot za rolat v LJ? Meni je recimo zelo všeč tista okol večne poti...ta prava za rolat! Se mi pa zdi da je v LJ zelo malo takih poti ozr. pločnikov za rolat Tako da bi bla zelooo vesela kšnih novih predlogov za rolanje!
lep dan!
Mene pa zanima če pozna kera kšno zanimivo pot za rolat v LJ? Meni je recimo zelo všeč tista okol večne poti...ta prava za rolat! Se mi pa zdi da je v LJ zelo malo takih poti ozr. pločnikov za rolat Tako da bi bla zelooo vesela kšnih novih predlogov za rolanje!
lep dan!
-
*šubidu bejba* - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2007
Evo še ena ljubitlejica rolanja
lep dan!
lep dan!
- kittybaby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2006
jaz rolam da začnem pri smeltu in potem je prazen pločnik vse mimo bs3ja, ob rondoju, naprej do jarš, zavijem na šmartinsko, se peljem do žalskega rondoja , prek pop tvja po vojkovi nazaj. Za v Lj je kar lepa = ni gužve tura samo ćrž teden - najboljše so nedelje ko ni pormeta. Ali pa zelo zgodaj zjutraj, komaj cakam poletje.
- kittybaby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2006
buubbika napisal/-a:kittybaby napisal/-a:jaz rolam da začnem pri smeltu in potem je prazen pločnik vse mimo bs3ja, ob rondoju, naprej do jarš, zavijem na šmartinsko, se peljem do žalskega rondoja , prek pop tvja po vojkovi nazaj. Za v Lj je kar lepa = ni gužve tura samo ćrž teden - najboljše so nedelje ko ni pormeta. Ali pa zelo zgodaj zjutraj, komaj cakam poletje.
Na ostalih lokacijah še nism bla, sam za te 2 pa lohk sam rečem, da je asfalt 1 ceu drek! Ok, sj vem, da je center pač center (in meni najljubši med vikendam ), sam kaj preveč živcev za tist "hrapav" asflat pa tut nimam!
ja, se strinjam s tabo, sam kaj k ni nc pametnega po teli LJ
Prvi neprebran prispevek • 114 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov