rolanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Jaz mam še stare rolarje, za letos bodo upam da še zdržali, naslednje leto pa sigurno rabim nove.
Drugače pa rolam kar redno, zdaj sem ene 2×/teden, probala bom še več...
Hodim pa na "športno" pot med Kranjem in Šk. Loko....Popoldne&proti večeru je mal gožvasto, ampak zjutri si pa skor vedno sam In je hudo, lih tm nek za 30-35 minut...Pa še avta nobenega.
Drugače pa rolam kar redno, zdaj sem ene 2×/teden, probala bom še več...
Hodim pa na "športno" pot med Kranjem in Šk. Loko....Popoldne&proti večeru je mal gožvasto, ampak zjutri si pa skor vedno sam In je hudo, lih tm nek za 30-35 minut...Pa še avta nobenega.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
učiri sm se spravla rolat po LJ za 1 uro, sam ti pločniki so grozni.. šla sm ob 22h v upanju da bo manj prometa in bom lahko šla na cesto (kr po temi ni videt dobro tistih korenin k silijo vn s pločnikou), sam je blo več prometa ob taki "pozni" uri ku čez dan tko da zdej res nvem kdaj je najbolj primerna ura.. ob pounoči nvem če bi se mi dalo
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz obožujem rolanje po Reksu iz Izole v Koper al pa obratno. Škoda sam,da se ne da pridt tud do Pirana po kkšni lepi, normalni cesti.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
vidm da vs je večina ludi kr obsojena rolat u lublani
drgač pa tuki u moji vasi ( u ratečah če kdo ve ke je to ) mamo kolesarsko cesto pa tt do planice se da prist ampk tm je že bl švoh cesta
sam men je tko smotan k srečaš po tej kolesarski cesti kkšne take ludi k jih lih nemaraš preveč in poj te usi gledajo ko da si z marsa pau drgač rolam sicr kr rada pa tt kkšno kilco bi blo dobr zgubit sam kkšnih drugih potk za rekreacijo pa tukej na žalost ni
drgač pa tuki u moji vasi ( u ratečah če kdo ve ke je to ) mamo kolesarsko cesto pa tt do planice se da prist ampk tm je že bl švoh cesta
sam men je tko smotan k srečaš po tej kolesarski cesti kkšne take ludi k jih lih nemaraš preveč in poj te usi gledajo ko da si z marsa pau drgač rolam sicr kr rada pa tt kkšno kilco bi blo dobr zgubit sam kkšnih drugih potk za rekreacijo pa tukej na žalost ni
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
_Klepetulja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 12. 2009
Oh jst pogrešam tople dni, ko lepo rolarje na noge, musko na ušesa pa gremo tm nekje od aprila/maja pa do konca oktobra če je še toplo se hodim že nekaj let redno skoraj vsak dan rolat za eno urco tako, da lahko rečem da je to ena taka moja razvada...pa še zdrava je
Parva scintilla saepe magnam flamam excitat...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov