rolanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
no jez sm si pa zdej koncno 14 dni nazaj kupla svoje prve rolarje ker mi prej tatsari nikol jih niso pustil met (kao nevarni too much) zdej sm si jih pa kupla naskrivaj
ampak sm mal zalostna k si nism mogla prestavlat da ustavljanje in zaviranje prestavla tak problem. upam da mi bo z vajo slo bols in ratal pogruntat to cudo
ampak sm mal zalostna k si nism mogla prestavlat da ustavljanje in zaviranje prestavla tak problem. upam da mi bo z vajo slo bols in ratal pogruntat to cudo
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tejax - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2009
Vaja dela mojstra (če mojster dela vajo)!
Je katera v otroštvu kotalkala? Sama sem bila veliko na kotalkah.
Na drsalke sem stopila kasneje, a mi je hitro, brez večjih problemov šlo. Rolerje sem si pa nabavila kakšna 4 leta nazaj in po nekaj rundah sem rolala brez večjih težav.
Rekla bi, da je vse po podobnem principu in da mi je nešteto rund s kotalkami nekoč veliko pomagalo, da sem hitro dobila občutek tudi kasneje na drsalkah ter rolerjih.
Je katera v otroštvu kotalkala? Sama sem bila veliko na kotalkah.
Na drsalke sem stopila kasneje, a mi je hitro, brez večjih problemov šlo. Rolerje sem si pa nabavila kakšna 4 leta nazaj in po nekaj rundah sem rolala brez večjih težav.
Rekla bi, da je vse po podobnem principu in da mi je nešteto rund s kotalkami nekoč veliko pomagalo, da sem hitro dobila občutek tudi kasneje na drsalkah ter rolerjih.
- toffifee
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2009
tudi js sem velikaaa ljubiteljica rolanja. sicer sem zdle nisem že dve leti, ampak pred tem sem bla pa vsak dan na rolarjih
problem je bil da sem se nehala rolat, ker so me začeli rolerji malo tiščat. letos sem se pa spet odločla, da se začnem na vlklo rolat - sam prej si morem kupit nove rolerje. ene že imam nagledane in sicer v hervisu. to so tisti rolerji, ki so bili izbrani za rolerje leta. stanejo pa 120€. ni mi problema dat toliko za njih ker vem, da se bom rolala in tudi noga mi ne raste več tako da jih bom lahko mela dolgo.
zanima me vaše mnenje, seveda če jih katera že ima in kako je zadovoljna z njimi ?
hvala
problem je bil da sem se nehala rolat, ker so me začeli rolerji malo tiščat. letos sem se pa spet odločla, da se začnem na vlklo rolat - sam prej si morem kupit nove rolerje. ene že imam nagledane in sicer v hervisu. to so tisti rolerji, ki so bili izbrani za rolerje leta. stanejo pa 120€. ni mi problema dat toliko za njih ker vem, da se bom rolala in tudi noga mi ne raste več tako da jih bom lahko mela dolgo.
zanima me vaše mnenje, seveda če jih katera že ima in kako je zadovoljna z njimi ?
hvala
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
obalčanke, gre katera na svetovni rekord v množičnem rolanju? 31.5. v Portorožu (se bo otvorilo novo portoroško promenado) ... malo več o tem na www.skid.si (čeprav meni trenutno stran ne dela, je pa zjutraj še delala, pomojem bo kmalu spet dosegljiva)
Let's swim to the moon .....
-
eva. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
YeeeeeY! tudi rolanje ima svojo temo.
Tut js zelo rada rolam, to je tko fajn. Ob tem lahko se res preluftaš, zmigaš in imaš ful dobro. za razliko od teka, ki ga js ne morm prakticirat.
ful je hecno, z rolarji lahko prerolam kr velike razdalje, pri teku takoj pregorim.
Tut js zelo rada rolam, to je tko fajn. Ob tem lahko se res preluftaš, zmigaš in imaš ful dobro. za razliko od teka, ki ga js ne morm prakticirat.
ful je hecno, z rolarji lahko prerolam kr velike razdalje, pri teku takoj pregorim.
-
Lotta* - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
Jz obožujem rolanje. Sam učas se mi zdi, da majo pločniki po Celovški preveč lukn...najbolj grozn je pa tm k se obvoznca prkluč Celovški.Jao...tiste lukne in štange k so na tleh. Se skor polomem tm čez. Ampak naslošno se mi to zdi ql vadba. Ena redkih u kerih uživam.
- kittybaby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2006
men je tud rolanje med top 5, sam ga opuščam prav zaradi slabega asfalta, lukenj, kamenčkov - ne vem a snaga nič ne pometa. Enkrat grem še pogledat uno skupino ki se dobiva ob sredah v Tivoliju, da vidim katero pot imajo.Če pa katera ve, pa maj pove:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov