rolanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Jaz sem to poletje postala zasvojena z rolanjem Sicer rolam že odkar pomnim..niti nevem koliko sem bila stara ko sem začela..vem, da sem najprej imel kotalke pol pa rolarje..nisem nevem kako športni tip človeka sam rolam pa zelo zelo rada
To poletje pa sem itak skoraj vsak večer na rolarjih...tak, da mi prav manjka, ko pride slučajno dan da res ne morem it...in sem prav vesela, da sem končno najdla nekaj v čemer dejnsko uživam
To poletje pa sem itak skoraj vsak večer na rolarjih...tak, da mi prav manjka, ko pride slučajno dan da res ne morem it...in sem prav vesela, da sem končno najdla nekaj v čemer dejnsko uživam
- cute
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
ana27 napisal/-a:U jaz bi tudi rolala pa nimam rolerjev, niti ne znam rolat.
Sva že dve... hm, res bi se rada naučila, pa poznam nekaj ljudi ki bi me brez težav učili....samo nekoliko težav imam z rolerji...ker jih ne bi kupovala če mi potem ne bo šlo...
- modra.jagoda
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2008
- Kraj: Lj
mi2 z dragim sva šla učeri kupt nove (zame prve, zanj ne ) tko da sva se bova mal rekreirala, sej bo kmal že tut kej bl toplo pa bo fino
sm mislna da še nimajo rolerjev, pa majo po trgovinah kr neki izbire oz. stare zaloge.
sm mislna da še nimajo rolerjev, pa majo po trgovinah kr neki izbire oz. stare zaloge.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz rada rolam, ampak sem mal preveč nerodna za ta šport Sicr ene rolerje mam doma, ampak so že nekam stari...
Bo treba še malo vaje :Đ ... Včasih grem kam (ker dost mojih kolegov rola), ampak grem raje previdno počasi in potem me morajo skos čakat Pa doma tut nimamo ravno primernega terena za začetnike...
Bo treba še malo vaje :Đ ... Včasih grem kam (ker dost mojih kolegov rola), ampak grem raje previdno počasi in potem me morajo skos čakat Pa doma tut nimamo ravno primernega terena za začetnike...
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Jst sem pa danes že otvorila sezono rolanja, jupi Ampak svetujem, da se čez vikend ne spravljate na Bled, ker po kosilu prilezejo na sonce čist vsi starši z vozički alpa mejhnimi otroci, pa je treba kr mal slalom vozit po cesti. Je pa fino, ker ni nič kamenčkov, ker to pa res sovražim, ker se zmeri že kr vidim na tleh
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov