rolanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Kje v Ljubljani pa kej rolate Jst zdej skoz rolam tm po uni kolesarski progi ob večni poti ampak mi je že mal dolgčas ratal skoz eno isto pot furat ... od Viča do Mosteca pa nazaj ...Dejte kkšne predloge kkšnih dobrih fur
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Uu, jaz sem zdej ful rolat začela . Samo mam pa isti problem, da ne vem kam it . Danes sem šla iz Novih Poljan do konca Šiške, preko mesta, mimo Leva in Tivolija, po Celovški. Včeraj sem šla od doma do Stare Ljubljane, mimo tunela, po Roški in naprej do Fužin. itd. . Ampak bi rada kej novga, pa da ni ravno veliko semaforjev in prometa.
-
nora_ovca - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
- Kraj: na sončni strani alp
js sm se pa tud rolat naučila. hodm na tečaj pa mi je ful fajn, k t kr dobr naučijo. še mal pa bom po ulcah rolala kr se za enkrat bol držim pakirišč v nedelo popoldne
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
js sm šla med prvomajskimi počitnicami u KP in sm jih kupla v Hervisu (končno!!), dala sm 85 € s popustom, in so mi ful dobri...
uzela sem od roller blade, ker so mi rekli frendi, da so ti ful kvalitetni...in so res
uzela sem od roller blade, ker so mi rekli frendi, da so ti ful kvalitetni...in so res
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov