Rally
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ellizabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
tigi a ti se ukvarjaš z rallyom?
kako to spoloh začet? a je edini pogoj da si star nad 18 in imaš vozniški izpit al kaj?
kako to spoloh začet? a je edini pogoj da si star nad 18 in imaš vozniški izpit al kaj?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
dj še kej takih informacij...
jez sm isto čist divja (baje), pa me zanima kje je kšna taka cesta kje bi se dal mal prtisnt... tko ovinki pa dost pregledno...
jez sm isto čist divja (baje), pa me zanima kje je kšna taka cesta kje bi se dal mal prtisnt... tko ovinki pa dost pregledno...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
- Jenko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2008
Cena Ja jaz ti lahko govorim za enega najcenejših dirkalnikov - Yugota. Samo 1 guma nova je približno 150 eurov +, rabiš pa minimalno 8 gum ( 4 suha steza,4 dež) jaz imam recimo še za vlažno cesto gume. Potem je treba imet posebna oblačila, ki ne gorijo vsaj 30sekund, če slučajno goriš v avtu..še bi lahko našteval.. Drugače pa takih cest, za izživljanje je bol malo v Slo.,ker so kazni prevelike Jaz sem doma iz bližine Škofje loke, pa tukaj je nekaj cest, kjer so bol malo policaji. Drugače pa pridi na kakšno tekmo
-
lakeesha - Kofetarica
ja kdaj pa bo kej za vidt ... se da zment d me peleš 1 krog? d mi mal adrenalinčka dvigneš?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
lakeesha - Kofetarica
ok bomo se zmenil...
res? kje v okolici lj, pa kdaj?
res? kje v okolici lj, pa kdaj?
- Jenko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2008
Rally bo v Ljubljani 9. maja. Vem, da bo štart na gospodarskem rastavišču, potem pa bo prva hitrostna preizkušnja na stadionu od Ilirike, nakar se vozniki selijo v okolico Logatca, Idrije,.. Drugače pa vpiši se v šolo dirkanja, 1 dan predavanj in vožnje je okoli 300 eurov, tam pa te pelje eden najhitrejših voznikov v Evropi Vladimir Stankovič s prototipom(neke vrste formula).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov