SWEETprinces napisal/-a:FemmeFatal napisal/-a:SWEETprinces napisal/-a:kolena ne smejo pred prste, hrbtenica cimbolj zravnana, noge v sirini ramen, probas cim nizje, ko gres gor napni rito.
men je skos tip teziu da jih delam narobe, tako da sem se tega ful naposlusala...
zdej jih obvladam![]()
Dodala bi samo se, da obstajajo tudi siroki pocepi, ki te pa verjetno itak ne zanimajo. Pa pazi na dihanje.
In, ja, ce jih naredis 200, jih gotovo delas narobe.<-- popravljam post. Se jih da narest. Sem pozabla, da jih ljudje delajo tud brez gihtov.
![]()
Najdes pa na raznih fitnes forumih tudi tutoriale za pravilno izvajanje posameznih vaj.
kok si ti pametna! ti bos mene ucila k hodim 5 let na fitnes tip se je pa neki casa ukvarju na ornk z temi stvarmi...
mislim halo! sirina ramen je osnovni polčozaj ok?! ne bos verjela ampak lahko jih delas tud z utezmi! in na eni nogi,...
200 jih pa naredis zeeelo tezko ce delas prave. ti toplo priporocam vsebino ki si jo predlagala. preber si mal
Hey, hold your horses! Tvoj post sem citirala ravno zato, ker se strinjam s tabo, tisti dodatek o sirokih pocepih je bil pa v primeru, da bi avtorica teme slucajno naletela ravno nanje in se obesila na to.
Popravek posta je bil popravek MOJEGA posta, ne tvojega, ker sem se spomnila, da poznam junake, ki so jih (bili, ne vem, kako je zdaj) sposobni narediti 200 (napacnih seveda in brez utezi - o tem je govoril POPRAVEK mojega prvega komentarja).
Ce sem napisala dvoumno ali nerazumljivo, se pa opravicujem predvsem avtorici teme.