počepi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
No dajte vi geniji povedat, kako se pravilno dela počepe? Glihkar sem jih 200 nardila, pa me spet boli koleno
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ce si jih lahko naredila 200 mas pa res dobro rit. ce delas prave te ze pri 3x po dvanajst vse pece...
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
pustmo mojo rit, raje povej kakšni so tzv. pravi?
-
kolena ne smejo pred prste, hrbtenica cimbolj zravnana, noge v sirini ramen, probas cim nizje, ko gres gor napni rito.
men je skos tip teziu da jih delam narobe, tako da sem se tega ful naposlusala...
zdej jih obvladam
men je skos tip teziu da jih delam narobe, tako da sem se tega ful naposlusala...
zdej jih obvladam
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Eno priporočilo: poleg počepov še delajte kako aerobno vajo, ker sicer bo rit postala en sam mišičast balonček, špehec pa ne bo šel nikamor, če ga neboste pokurle s tekom/aerobiko...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
SWEETprinces napisal/-a:kolena ne smejo pred prste, hrbtenica cimbolj zravnana, noge v sirini ramen, probas cim nizje, ko gres gor napni rito.
zdej jih obvladam
Dodala bi samo se, da obstajajo tudi siroki pocepi, ki te pa verjetno itak ne zanimajo. Pa pazi na dihanje.
In, ja, ce jih naredis 200, jih gotovo delas narobe. <-- popravljam post. Se jih da narest. Sem pozabla, da jih ljudje delajo tud brez gihtov.
Najdes pa na raznih fitnes forumih tudi tutoriale za pravilno izvajanje posameznih vaj.
Zadnjič spremenil FemmeFatal, dne 26. Avg. 2009 19:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
200? Ne tolk no. Raje si vzemi kakšno utež pa jih delaj tja do 20 max. Od 200 ne dobiš nobenih pametnih rezultatov, poj pejt raj laufat. Počepam dodaj še kakšne druge vaje, pa vse delaj tam okrog 15 ponovitev (no ke pa sma tut 20 loh), pa bo. Ni čudno da te kolena bolijo. Počep ni vaja za 200 ponovitev.
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
dobr no, mene je samo zanimalo kakšni so pravi. drgač je pa bolj škodljiva ena milka kot pa 200 počepov
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
Jochie kak to da ti grejo sam dildoti po glavi? da ne boš mislil da je zato s tabo kaj narobe... homoseksualnost ni bolezen;)
-
FemmeFatal napisal/-a:SWEETprinces napisal/-a:kolena ne smejo pred prste, hrbtenica cimbolj zravnana, noge v sirini ramen, probas cim nizje, ko gres gor napni rito.
zdej jih obvladam
Dodala bi samo se, da obstajajo tudi siroki pocepi, ki te pa verjetno itak ne zanimajo. Pa pazi na dihanje.
In, ja, ce jih naredis 200, jih gotovo delas narobe. <-- popravljam post. Se jih da narest. Sem pozabla, da jih ljudje delajo tud brez gihtov.
Najdes pa na raznih fitnes forumih tudi tutoriale za pravilno izvajanje posameznih vaj.
kok si ti pametna! ti bos mene ucila k hodim 5 let na fitnes tip se je pa neki casa ukvarju na ornk z temi stvarmi...
mislim halo! sirina ramen je osnovni polčozaj ok?! ne bos verjela ampak lahko jih delas tud z utezmi! in na eni nogi ,...
200 jih pa naredis zeeelo tezko ce delas prave. ti toplo priporocam vsebino ki si jo predlagala. preber si mal
-
Seyfullah napisal/-a:Jst jih nardim 20 pa mi je čist dost
ja zato ker verjetno dost napnes rit... pa ti jih je tok dovolj kar pomeni da manj casa obremenjujes kolena.
pa brez zamere tisti ki je odprla temo. se mi zdi ok da si uprasala...bolje to kot pa da delas narobe
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Neki cajta k sm hodila na fitnes,sm šla pa na uno k si zatakneš uno utež uzad na nogo pa suvaš nogo nazaj,je dost podobn sam da sm mela po nekem cajtu pol ritko k Beyonce haha
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov