počepi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kakadu - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2015
- Kraj: Ljubljana
Meni je pomagalo, ko sem na youtube-u pogledala skoraj 30min dolg video, ki je počep res v detajle razložil. Takrat sem si vse napisala in šla v fitnessu korak za korakom. Trajalo je neke 3 treninge, da mi je gib prišel v navado, sedaj ga delam brez problema - napredek pa je huge. Tako na telesu, kot tudi v kondiciji.
Govora pa je seveda o počepu s štango. Ne vem več točno za kater video gre, vendar je bil notri nek možak z dolgo brado.
Gre za kar komplicirane gibe, dolgo časa sem imela predsodek, da je to samo za moške in bla bla, ko pa sem se malo bolj vrgla v trening z utežmi, pa sem kaj hitro odkrila, da bo potrebnega malce več znanja. Pridobi ga od nekoga, ki res ve kaj govori in ne vsakega papka v fitnessu, ki ti ponudi pomoč.
Govora pa je seveda o počepu s štango. Ne vem več točno za kater video gre, vendar je bil notri nek možak z dolgo brado.
Gre za kar komplicirane gibe, dolgo časa sem imela predsodek, da je to samo za moške in bla bla, ko pa sem se malo bolj vrgla v trening z utežmi, pa sem kaj hitro odkrila, da bo potrebnega malce več znanja. Pridobi ga od nekoga, ki res ve kaj govori in ne vsakega papka v fitnessu, ki ti ponudi pomoč.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ma kaj ti ne samo rit zraste po teh vajah?
Js pri sebi niti ne bi rada tega, pa ceprav so samo misice..
Mene bol zanima, ce ima kdo kake uredu predloge za vaje za inner thights .
Js pri sebi niti ne bi rada tega, pa ceprav so samo misice..
Mene bol zanima, ce ima kdo kake uredu predloge za vaje za inner thights .
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Moja sestra skoraj vsak dan trenira, tudi počepe z utežmi in ima normalno veliko rit (koliko pač lahko rečem na njeno postavo, ker je res fit) , samo pač kako naj napišem...učvrsteno? Vidi se ji, da telovadi. Ampak da bi pa res imele fitnes riti bo pa treba delati več h na dan, ne dobiš mišic kar tako.
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
Ma ja ma to je malo od konstitucije odvisno. Js zase vem, da ne bi trenirala posebi vaje, ki so prav za rit - počepov. Ene to delajo namenoma, da si zvečajo obseg.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Tudi jaz mislim, da ogromne misice ne zrastejo kar cez noc, se ti samo 'dvigne' malo vse skupaj. Je najbrz tudi razlika ce se dela vec ponovitev + lazja stanga ali pa manj ponovitev + zelo tezka stanga. Plus itak prehrana, proteini, dooolgo treniranje, genetika itd. so potrebni za tavelik ''bubble butt''.
Svaka cast tistim, ki dejansko trenirajo vsak dan v tednu. A ima sestra doma ustiman fitnes?
Svaka cast tistim, ki dejansko trenirajo vsak dan v tednu. A ima sestra doma ustiman fitnes?
-
hayley - Cosmopsiho
Ja no js ko sem plesala, se mi je zdelo da sem bila malo bolj nabita v rit. Zdaj če že imam čas delam rajš kake druge vaje.
Drugače meni te nabite riti so mi bolj grde kot ne. Oz sem vidla ko je kakšna trenirala za par dodatnih cm, pa se je meni boljše zdelo prej, kot potem.
Drugače meni te nabite riti so mi bolj grde kot ne. Oz sem vidla ko je kakšna trenirala za par dodatnih cm, pa se je meni boljše zdelo prej, kot potem.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ne, prav na fitnes hodi.
Če je ta ravno zaprt (kar je redko), gre doma laufat plus hit vadba z utežmi.
Bom odgovorila zase, v Eurosong jeziku: "Hvala, ne, ne."
Ampak njej je tole postalo način življenja zadnjih treh let recimo in ji je vadba del dneva.
Če je ta ravno zaprt (kar je redko), gre doma laufat plus hit vadba z utežmi.
Bom odgovorila zase, v Eurosong jeziku: "Hvala, ne, ne."
Ampak njej je tole postalo način življenja zadnjih treh let recimo in ji je vadba del dneva.
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
Doro js s fitnesom in utežmi se nism nikol neki ukvarjala. So mi pa ful zahtevne te vaje, ko si na vseh štirih, pa dviguješ noge ali nazaj ali vstran. Mogoče, če delaš vsakodnevno potem niso več tako težke, če pa delaš vsaketolk, pa konkretno boli vse naslednji dan..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov