plesne šole
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
- Kraj: Polhov Gradec
Mene tudi zanima rekreativni ples.Rad bi se naučil kej več kot pozibavat iz nogo na nogo ko sem ozuni ali pa da ne improveziran,ter da čudno plešem kot hlod.Sej neki na easy migam in plešem (samouk ),samo to ni to.Rad bi se mal naučil bolje plesati.Gledal sem za BOLERO (program MTV varianta) pri kateri imaš 8 vaj različni plesi.Pač spoznaš na hitro različne plese.V nadaljevalnem tečaju pa nadgradiš.
Druga opcija je pa KAZINA da bi se učil hip hop rekreativni začetni.Samo ne vem če se mi glih da v Kazini učiti kakšne zapletene koreografije.
Cena ne igra tak faktor in ni velike razlike Kazina je 80 €, Bolero pa 68€ oz. 60€.
Pa me zanimajo vaši predlogi ?
Druga opcija je pa KAZINA da bi se učil hip hop rekreativni začetni.Samo ne vem če se mi glih da v Kazini učiti kakšne zapletene koreografije.
Cena ne igra tak faktor in ni velike razlike Kazina je 80 €, Bolero pa 68€ oz. 60€.
Pa me zanimajo vaši predlogi ?
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
samo ne v bolero....sama sem hodila nekaj casa nazaj pa tudi moja kolegica je to rekla....ca ne bos niki kljun vsak dan govorila kok je lepa, kako hudo postavo ima in kok dobr plese se bo full bol posvecala ostalim in te na treningih ignorerala.
res odsvetujem...pa se karta je vsak mesec za ksn evro drazja
res odsvetujem...pa se karta je vsak mesec za ksn evro drazja
- Ty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
- Kraj: Polhov Gradec
Jaz sem tip
Ma jaz je ne bi zasipaval z komplimenti,ker jih itak dobi dovolj.Pa tudi men se gre zaradi plesa,ne pa da njo čekiram.Pa le mal da migam in se kej novega naučim.
Pa tud mislim da ona nima tega tečaja na katerega bi jaz šel.Ona se ne ukvarja z rekreativci.
Drgač bom pa še videl...še tuhtam kam bi šel
Ma jaz je ne bi zasipaval z komplimenti,ker jih itak dobi dovolj.Pa tudi men se gre zaradi plesa,ne pa da njo čekiram.Pa le mal da migam in se kej novega naučim.
Pa tud mislim da ona nima tega tečaja na katerega bi jaz šel.Ona se ne ukvarja z rekreativci.
Drgač bom pa še videl...še tuhtam kam bi šel
-
*gigita* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2009
Men osebno je najbolš Kazina, ker je res poudark na plesu. Se mi zdi da pri plesnih šolah ala bolero...se gre bol za dokazovanje kdo je bolši. Zdej je pa čist odvisn od tebe kok se hočš naučit. Sej v Kazini začetne niso tok težke, sam če bi se rad naučil plesat sam za vn pol je bolš da greš v kakšno manjšo plesno šolo k te bo cenej pršla. Drugače pa če si študent maš v kazini 60€ za 8 vaj.
It's all about dancing...
- majastruc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2009
punce mam velko prošnjo!
ma mogoče katera kakšne znucane baletne copatke ali pa jazzovske za piruetke in jih ne rabi več?? rade volje tudi odkupim!!rabim jih za seminarsko nalogo in ne bi kupovala novih...ker jih bom uničila ker naloga zahteva iz kakšnih vlaken so copatki sestavljeni...novih pa mi je škoda =/
ali pa morda če koga poznate?? nujno bi jih rabila!!
hvala**
mail: maja.struc@gmail.com
ma mogoče katera kakšne znucane baletne copatke ali pa jazzovske za piruetke in jih ne rabi več?? rade volje tudi odkupim!!rabim jih za seminarsko nalogo in ne bi kupovala novih...ker jih bom uničila ker naloga zahteva iz kakšnih vlaken so copatki sestavljeni...novih pa mi je škoda =/
ali pa morda če koga poznate?? nujno bi jih rabila!!
hvala**
mail: maja.struc@gmail.com
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]